image

CloudFlare koopt anti-malwarebedrijf StopTheHacker

dinsdag 25 februari 2014, 11:39 door Redactie, 1 reacties

Aanbieder van Content Delivery Netwerken (CDN) CloudFlare heeft anti-malwarebedrijf StopTheHacker overgenomen. CloudFlare is vooral bekend omdat het websites tegen DDoS-aanvallen beschermt. StopTheHacker scant websites op malware, ongewenste aanpassingen en kwetsbaarheden.

Volgens CloudFlare is het in staat om te voorkomen dat websites met malware besmet raken, maar beschikte het niet over een manier om te voorkomen dat al geïnfecteerde sites van de CloudFlare-diensten gebruik maakten. Na het testen van verschillende leveranciers kwam het uiteindelijk bij StopTheHacker uit. CloudFlare blijft de dienst van anti-malwarebedrijf aanbieden. Op de lange termijn wordt de dienst binnen CloudFlare geïntegreerd.

Reacties (1)
25-02-2014, 14:40 door Anoniem
Kleine correctie: Cloudflare beschermt internetdiensten tegen DDoS-aanvallen (tal van andere methoden om de dienst onbereikbaar te maken), niet enkel websites.

StopTheHacker ben ik niet bekend mee, maar tot zover ben ik flink onder de indruk van wat CloudFlare voor elkaar krijgt met hun eigen dienst. Ben benieuwd.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.