image

Politie arresteert man wegens dreigtweets

donderdag 6 december 2012, 09:59 door Redactie, 4 reacties

De politie heeft gisteren een 48-jarige man uit Oss in zijn woning aangehouden omdat hij via social media meerdere personen in het land lastig heeft gevallen dan wel bedreigde. Inmiddels heeft de politie meerdere aangiftes ontvangen. Een van de aangevers zou met de dood bedreigd zijn. De verdachte maakte onder andere gebruik van Twitter. De computer van de verdachte werd in beslag genomen en hijzelf werd voor verder onderzoek ingesloten.

Reacties (4)
06-12-2012, 10:17 door RickDeckardt
Wie heeft het twitteraccount van deze beste man al gevonden?
06-12-2012, 13:50 door Anoniem
Dat is @megasupernieuws
07-12-2012, 11:57 door spatieman
wow, nederland is weer veiliger geworden, en nu weer terug naar het schrijven van boetes. het einde van het jaar is inzicht.
08-12-2012, 18:00 door Anoniem
Een simpele ruzie die al snel uit de hand liep omdat diverse personen een groepje vormden om 1 persoon lastig te vallen zowel binnen als buiten het internet om heeft dit tot dit resultaat geleid.

Het ging van telefonisch laster tot bestellingen van voedsel en goederen , taxi's etc. Het constant plaatsen van je priv? gegevens over heel het internet.

De groep vond zich erg flink de afgelopen maanden,

Wat men niet wist over de persoon die zij stalkten was dat hij niet bepaald dom was,en dus ook niet op begeleid wonen zit, en dus ook geen last van welke psychose dan ook.

Hij en meerdere personen had alleen van dit groepje stalkers die maar van geen ophouden wisten.
De maat was vol toen de website van de gedupeerde meerdere keren via een mysql injectie was gehackt.

Zo heeft deze persoon al die maanden alles bewaard opgeslagen om genoeg bewijs last te verzamelen.

EMail adressen gekoppeld aan echte Ip adressen die niet via een proxy zijn gestuurd vergelijken met ip adressen die de hacks op de website hebben toegebracht, en het in kaart brengen van deze groep criminelen.

Het spelletje mee gespeeld hoe men telkens weer de persoon in kwestie op dwaal spoor probeerde te leiden.

Vast staat dat de personen of een deel ervan dachten dat ze ongrijpbaar waren op internet, en dat zij als enigen de slimsten op deze wereld waren.

Helaas voor hun had ik meer ervaring en was ik mij ervan bewust wat de heren zoal uitspookten.

Ik ben meegegaan met hun spel, puur om de informatie die ik al had te blijven checken met nieuwe informatie. tot het 100% duidelijk was dat dit correct is.

Dez keer heb ik puur de bewijs last geplaatst maar niet om mijn eigen website maar op een wordpress blog omdat ik het raar vind dat deze zo simpel te hacken is.

Verder zul je vanzelf wel zien hoe ik met concreet bewijs aan kon tonen wie de groep was en hoe men zich probeerde te verschansen achter hun anonimiteit.

[admin] geen link spam [/admin]
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.