image

Marechaussee arresteert mensen wegens valse ID-bewijzen

vrijdag 29 augustus 2014, 14:57 door Redactie, 1 reacties

De Koninklijke Marechaussee de afgelopen anderhalve week tijdens controles op de weg en in de trein diverse mensen met valse, vervalste en gestolen identiteitsdocumenten gearresteerd. 11 documenten, waaronder een identiteitskaart uit Slowakije en een Belgisch rijbewijs bleken gestolen te zijn.

Daarnaast werden 8 valse identiteitskaarten uit Italië, Bulgarije en Litouwen aangetroffen alsmede één vervalst paspoort uit Angola. Zo werd op 24 augustus tijdens een controle door Marechaussees in de internationale trein een man aangetroffen met een valse Italiaanse identiteitskaart en rijbewijs. De man werd hierop aangehouden op verdenking van identiteitsfraude, zo laat de Marechaussee via Facebook weten.

Daarnaast werden op 25 augustus tijdens een controle op de A-76 bij Stein twee Bulgaarse mannen aangehouden omdat zij in het bezit waren van een valse Bulgaarse identiteitskaart en rijbewijs en een valse identiteitskaart uit Litouwen. Daarnaast hadden de mannen een gestolen identiteitskaart uit Slowakije bij zich. Beide mannen zijn aangehouden op verdenking van identiteitsfraude en heling.

Reacties (1)
29-08-2014, 20:04 door Anoniem
De grenzen? Die zijn open. Maar je woont nu permanent in het buitenland en moet dus altijd je paspoort kunnen tonen. Wat dat betreft is het leven gewoon een stuk onzekerder geworden.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.