image

Malwarebytes neemt ZeroVulnerabilityLabs over

donderdag 20 juni 2013, 11:57 door Redactie, 4 reacties

Anti-virusbedrijf Malwarebytes, bekend van het populaire Malwarebytes Anti-Malware, heeft ZeroVulnerabilityLabs overgenomen, een bedrijf dat zich specialiseert in het beschermen van internetgebruikers tegen zero-day exploits. Dit zijn aanvallen op beveiligingslekken waar nog geen update voor beschikbaar. ZeroVulnerabilityLabs lanceerde vorig jaar ExploitShield voor Windows.

De software detecteert en voorkomt aanvallen op zowel bekende als onbekende beveiligingslekken. De technologie van ZeroVulnerabilityLabs zal aan de software van Malwarebytes worden toegevoegd, zo laten beide bedrijven in een verklaring weten.

Een nieuwe en verbeterde versie van ExploitShield met allerlei nieuwe features, wordt nu als Malwarebytes Anti-Exploit via de website van ZeroVulnerabilityLabs aangeboden.

Reacties (4)
20-06-2013, 12:46 door Anoniem
Weet iemand hier wat de verschillen/overeenkomsten zijn tussen EMET van Microsoft en ExploitShield? Of vraag ik nu naar "appels en peren"?
20-06-2013, 14:30 door Anoniem
Yep, Exploitshield heeft een andere focus dan EMET en biedt een meer generieke aanpak
20-06-2013, 14:37 door Anoniem
Door Anoniem: Weet iemand hier wat de verschillen/overeenkomsten zijn tussen EMET van Microsoft en ExploitShield? Of vraag ik nu naar "appels en peren"?
ja.
21-06-2013, 01:33 door [Account Verwijderd]
[Verwijderd]
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.