image

Als computers auto's waren...

maandag 24 juni 2013, 12:38 door Redactie, 4 reacties

Vergelijkingen tussen auto's en computers worden al jaren gemaakt, zo stelde Bill Gates in 1997 dat als de computerindustrie met de auto-industrie zou worden vergeleken, auto's nog 27 dollar zouden kosten. Dat leidde uiteindelijk tot een bekende hoax over Microsoft en General Motors. De vergelijking tussen computers en auto's is altijd blijven hangen.

Reden voor een onbekende artiest om op Imgur een aantal tekeningen te plaatsen over auto's en cybercrime. Zo komen de auto's van spammers, Nigeriaanse scammers, phishers, scriptkiddies, Anonymous en hackers uit Iran, Noord-Korea, China en Rusland allemaal voorbij. (hat tip Kahu Security)

Reacties (4)
24-06-2013, 13:31 door DanielG
HAHAHAHAHAhahahahaha :D :D :D !!!
24-06-2013, 16:51 door Anoniem
En wat is de toegevoegde waarde van dit nieuwsbericht?
24-06-2013, 18:33 door Anoniem
Door Anoniem: En wat is de toegevoegde waarde van dit nieuwsbericht?
Humor; eens een luchtige kijk op al dat serieuze gedoe!

Overigens heeft het nog een functie ook; op de één of andere manier zijn mensen met hun computer een stuk nonchalanter dan met hun auto; met hun auto vinden ze het logisch dat ze geen automonteur hoeven te zijn om erin te rijden, terwijl ze op hun computer wel administrator 'moeten' zijn.
Er zijn zelfs mensen die het niet erg vinden als ze malware hebben, zolang ze er maar geen last van hebben. Maar zodra een onbekende zomaar in hun auto stapt dan staan ze raar te kijken.
24-06-2013, 19:43 door Skizmo
Door Anoniem: En wat is de toegevoegde waarde van dit nieuwsbericht?
t's maandag.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.