image

Hacker Expositie in Beurs van Berlage

vrijdag 2 augustus 2013, 14:17 door Redactie, 0 reacties

Volgend jaar vindt voor de vijfde keer in Amsterdam de hackerconferentie Hack In The Box plaats en gelijktijdig zal er in de Beurs van Berlage een gratis Hacker Expositie worden georganiseerd. Tijdens de 'Haxpo' worden nieuwe technieken en beveiligingsoplossingen getoond. Daarnaast kan er ook hands-on ervaring worden opgedaan en zijn er hackerdemonstraties.

De expositie zal ook onderdak aan verschillende evenementen bieden, zoals een Capture The Flag (CTF), de HackWEEKDAY Developer Hackathon, een hackerspaces village, een lockpick-demonstratie en een Social Engineering Challenge.

Aangezien de toegang tot de HITB Haxpo geheel gratis is, worden hackerspaces en ontwikkelaars opgeroepen om zich aan te melden voor een expositieruimte. Deze is gratis voor alle niet-commerciële instellingen.

Vrouwelijke keynotes
Tijdens de driedaagse hackerconferentie zullen alle keynotes door vrouwen worden verzorgd, wat een unicum voor HITB is. "Er zijn nog steeds onvoldoende vrouwelijke leiders in de IT-sector. We willen deze gelegenheid aangrijpen om er een aantal in de schijnwerpers te plaatsen waarvan wij vinden dat ze een zeer grote bijdrage hebben geleverd", aldus HITB-oprichter en CEO Dhillon Andrew Kannabhiran.

Onder de vrouwelijke keynote-sprekers bevinden zich Katie Moussouris (Microsoft), Kristin Lovejoy (IBM), Pamela Fusco (Apollo Group), Jennifer Steffens (IOActive), Mischel Kwon (voormalig directeur US-CERT) en Jaya Baloo (KPN). De hackerconferentie en de Hacker Expositie vinden volgend jaar plaats van 27 mei tot en met 30 mei in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Nog geen reacties
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.