Computerbeveiliging - Hoe je bad guys buiten de deur houdt

San Disk Cruzer micro usb stick probleem

15-05-2015, 00:11 door Anoniem, 5 reacties
Hoi ik heb 2 SanDisk Cruzer micro usb memorysticks,die ik niet kan openen. Bij pogingen daartoe wordt gezegd dat er een probleem is met een vd bestanden op de usb stick.Er wordt gemeld: schijf F (de betreffende usb stick) moet geformateerd worden,als ik klik op schijf formateren,zegt ie er is geen schijf F.Ik weet niet wat het probleem is,is de laatste windows herinstallatie en de overschrijving en herformat van de C schijf het probleem,of is het de Bitdefender Total Security die dwars ligt en wil dat ik de schijf in bestandskluis ga openen,of iets anders? De usb sticks zijn beide wachtwoordbeveiligd,maar ik krijg niet eens de kans om in te loggen in de San Disk Cruzer inlog-beveiliging. Het probleem doet zich voor op mn beide computers,een met Vista en de andere met Windows 7.Sinds herinstallatie windows en herformat heb ik de San Disk Cruzer usb sticks niet meer gebruikt.Andere usb sticks (geen SanDisk en zonder wachtwoordbeveiliging) gaan gewoon zonder probleem open.
Reacties (5)
15-05-2015, 07:35 door Anoniem
Wat voor wachtwoordbeveiliging heb je erop zitten?

Werkt de usb stick wel op andere systemen?
15-05-2015, 12:00 door Anoniem
Staan er nog bestanden op die je nodig hebt? Zo niet, dan misschien eens met diskpart proberen de USB te formatteren. http://www.supertalent.com/datasheets/Resetting%20USB%20drive%20using%20Windows%20Diskpart-V1.pdf
15-05-2015, 14:46 door Anoniem
Hoe lang heb je de usbstick dan niet meer gebruikt? En heb je de USB-stick koel bewaard?
Kan dit misschien een bewijs zijn van toenemende kans op geheugenverlies van flashgeheugen, ook in usbsticks?
Zie https://www.security.nl/posting/427953/SSD+verliest+data+al+na+enkele+dagen+zonder+stroom
15-05-2015, 15:22 door Anoniem
Door Anoniem: Wat voor wachtwoordbeveiliging heb je erop zitten?

Werkt de usb stick wel op andere systemen?
Door Anoniem: Wat voor wachtwoordbeveiliging heb je erop zitten?

Werkt de usb stick wel op andere systemen?
Of ie op andere systemen wel werkt weet ik niet,heb ik niet uitgeprobeerd,ik heb ook geen andere systemen. Wat voor wachtwoordbeveiliging ik erop heb zitten,de standaard meegeleverde wachtwoordbeveiliging,het is een SanDisk Cruzer micro usb stick met U3.In het verleden ging ie gewoon open,ik kon inloggen op het beveiligingsvenster endat kreeg ik nu nieteens te zien.
15-05-2015, 16:08 door Eric-Jan H te D
Misschien zo maar een ideetje. Dhttp://labs.bitdefender.com/projects/usb-immunizer/overview/

Daarnaast moet je misschien de mogelijkheid open houden dat hij gewoon echt stuk is.

Laatst was ik er bijna honderd procent van overtuigd dat mijn modem stuk was. Alle lampjes uit!! Bleken we hier een massale stroomstroring te hebben. Maar zo'n verdomde laptop blijft gewoon geniepig doorwerken. Als je de accu er tegen de vele adviezen in gewoon in hebt zitten. ;-)
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.