image

ABN Amro vernieuwt mobiel bankieren-app

vrijdag 15 mei 2015, 11:12 door Redactie, 2 reacties

ABN Amro heeft een nieuwe versie van de mobiel bankieren-app voor Android en iOS uitgebracht. De nieuwe app heeft een nieuw ontwerp en hetzelfde menu als bij internetbankieren. Ook is het nu mogelijk om betalingen later te verzenden en periodieke overboekingen in te stellen.

Het later verzenden is bedoeld als klanten een e.dentifier voor de betaling moeten gebruiken maar die niet bij de hand hebben. Verder worden nu ook de betalingen die in behandeling of afgekeurd zijn weergegeven en is het nu eenvoudiger om vanuit de app naar de website van ABN Amro te gaan. De nieuwe app is beschikbaar voor iOS 7 en later en Android 4.0.3 en later.

Reacties (2)
17-05-2015, 10:30 door Anoniem
Op mijn Windows Phone moet ik het blijkbaar nog blijven doen met het oude exemplaar. En die hebben ze de ook nog eens de menunaam "Mobiel Bankieren" gegeven i.p.v. "ABN Mobiel bankieren". Want zij zijn tenslotte de enige bank met zo'n app denken ze daar blijkbaar!
Gelukkig kan ik mijn andere bank gewoon vinden onder de "R" van "Rabo Bankieren".
26-05-2015, 02:11 door Anoniem
Sinds ik mijn ipod touch heb geupdate naar versie 8.3 wordt in de ABN AMRO app het scherm maar voor de helft weergegeven.
Hoe los ik dit probleem op? Ik kan nu niet meer internetbankieren via de app. Heel vervelend dus.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.