image

Twitter lanceert nieuw dashboard voor extra veiligheid

vrijdag 17 juli 2015, 12:23 door Redactie, 1 reacties

Twittergebruikers hebben sinds deze week de beschikking over een nieuw dashboard, dat moet helpen bij het monitoren en beheren van het account. Dat heeft Twitter bekendgemaakt. Via het vernieuwde dashboard kunnen gebruikers registratiegegevens zien, de apparaten waarmee op het account is ingelogd en de recente inloggeschiedenis. Volgens Mollie Vandor van Twitter kunnen gebruikers op deze manier snel controleren of alles in orde met hun account is.

In het geval er bijvoorbeeld door een onbekende app is ingelogd, kan de toegang van de app tot het account worden ingetrokken. In het geval van verdachte inlogactiveiten kunnen gebruikers direct hun wachtwoord wijzigen, merkt Vandor op. Ook kunnen gebruikers via het dashboard inlogverificatie instellen. In dit geval is bij het inloggen naast een wachtwoord ook een sms-code vereist.

Reacties (1)
17-07-2015, 13:43 door Anoniem
Heel goed. Dan is tenminste ook duidelijk wie er persoonlijk verantwoordelijk is voor de kletsverhalen en de kwaadsprekerij die via een bepaalde account de wereld in worden geslingerd. Misschien wordt men dan voorzichtiger?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.