/dev/null - Overig

gestalkt door overbuurman met laser richtmicrofoon en camera

19-07-2015, 10:04 door [Account Verwijderd], 25 reacties
Ik word al 7 a 8 maanden gestalkt door mijn overbuurman die een soort netwerk heeft opgericht met een tiental a 20 personen , die de volgende apparatuur gebruiken , dit is een laser richtmicrofoon en ook een camera want ik word 24 op 24 in het oog gehouden ( alles beweging worden dan doorgestuurd naar hun smartphone ) dus er is altijd iemand die me ziet en hoort , ik hoor ook alles wat ik zeg op straat als er een auto voorbij rijdt want deze is dan in de baan van de geleiding , in het begin beschuldigde hij en zijn netwerk ( vrienden ) me ervan van alle seksuele termen , daarna alles wat ik doe via pc , ben namelijk een grote electronische muziek fan en telkens ik iets zoek over muziek hoor of dit klopt of niet , want zij denken dan dat ik naar verdachte dingen opzoek ben etc. Ben al naar de politie geweest en klacht tegen hem ingediend ( alles mocht van mij in beslag genomen worden ( pc , harde schijven ) etc. maar mijn overbuurman zij dat hij niets doet en dat ik het allemaal inbeelde de politie zei zelf of ik eens naar de doktor eens moest langsgaan .

Hij heeft ook een sensor(of dergelijke ) die hij en zijn vrienden bijna altijd als ik buiten een sigaret rook alle seksuele termen naar mijn hoofd geslingerd worden , ben totaal geen expert in die dingen , en er is ook iets in mijn tuin geplaats ( wat erg verwilderd is dus onmogelijk te vinden is . Woon dicht tegen de straat bijna 1 a 2 meter dus nu op dit moment is hij en zijn netwerk weer bezig met deze woorden. En volgen ze mijn bericht , ze slagen ook alles op wat soms praat ik tegen mezelf buiten , en hoor ik een auto zeggen ja dat klopt heeft hij al een keer gezegd. Heel mijn huis staat onder geleiding water ( douche ) ik moet maar iets in stilte zeggen en hoor ik mijn tekst in het water , ook Dingen zoals een waterkoker , microgolfoven als deze opstaan en ik zeg luidop of in stilte iets zeg , hoor ik dit .


Deze zaterdag heb ik weer gebeld naar de politie maar deze keer heb ik gevraagd naar een agent ze hebben me toen doorverbonden ( recherche ) ? Die hem komen bezoeken wanneer weet ik niet . heb zaterdag alles eens keurig opgeschreven en ga woensdag naar de eerste agent die hem al eens is komen opzoeken en vragen om deze op te sturen een naar agent die hier gespecialiseerd zijn. Als dit niet werkt ga ik met dit proces verbaal dan naar de procureur des konings ? En ga een echte advocaat opzoeken die gespecialiseerd is in stalking , Ben namelijk van belgie als er iemand is die een goede weet laat me dan aub iets weten .


Wat kan ik verder nog doen als dit alles niet stopt want ik kan niets opnemen van hem want dan zetten ze alles af omdat ze alles van mij weten wat ik koop en doe , ze zien en horen alles .Met deze laser richt mircofoon volgen ze me vanop kilometers afstand , ik moet ook niets luidop zeggen want deze apparatuur is zo sterk dat ze alles wat ik in me zeg kunnen volgen via uitgeademde lucht .


Deze apparatuur kan ik niet betalen op mijn eentje zij zijn met zeker 20 personen en meer ,
sta al een jaar op ziekenkas , alcoholprobleem ontwikkeld tegen deze stalking , bedreiging , tot opname kliniek . Volgende maand moet ik weer gaan werken , maar heb er de kracht niet meer voor omdat ik geen oog meer toedoe zonder de alcohol . Heeft er nog iemand tips ?

Wat ik kan doen als deze laster niet stopt , denk elke dag aan zelfmoord .

Kan Iemand me nog meer tips geven i.v.b dit geval .MVG en als deze niet in het juiste topic staat kan u dit dan naar het juiste topic plaatsen .

En hoeveel kosten zulke apparatuur want had ook al gelezen dat er een camera is die kan filmen en geluid opnemen, zoals zij bij mij doen . MVG
Reacties (25)
19-07-2015, 10:32 door Anoniem
Hallo, waarom volg je de raad niet op van de politie? Hij zij dat je naar de dokter moest en dat doe jij ook niet. Ik vertel je wat er met je scheeld: je hebt een psychose. Je ziet en hoort dingen die er niet zijn. Zolang je geen bewijzen hebt dat je gestalkt wordt door die man, dan kan er niets aan gedaan worden. En als je elke dag denkt aan zelfmoord, dan zul je sowieso naar de dokter moeten. Trek je je maar snel even je stoute schoenen aan en ga je nu meteen naar de dokter om de nodige medicatie.

Mocht je dan toch echt gestalkt worden en niemand gelooft je, dan is de medicatie nog steeds goed voor je. Die medicatie zal jou meer zelfvertrouwen geven en als je dan het bewijs hebt dat je gestalkt wordt, dan kun je die man nog extra schadevergoeding laten betalen en alle medicaties die jij hebt genomen.

Dit is volgens mij de enige oplossing....
19-07-2015, 10:45 door Anoniem
Koekkoek?
19-07-2015, 11:21 door Anoniem
Ik zou als ik jou was een psychiater opzoeken en jou gedachten kronkels eens laten onderzoeken.
19-07-2015, 11:49 door superglitched - Bijgewerkt: 19-07-2015, 11:53
Misschien beter op een afluister- en spionage forum zetten, en dan allemaal beter formuleren want er is geen kaas van te maken zo.

Wij weten doorgaans meer van firewalls en ICT dan professionele afluisterapparatuur en wetgeving daar omtrent.

Met mijn weinig ervaring met dit onderwerp lijkt mij nu het belangrijkste dat u hulp gaat zoeken en zoveel mogelijk bewijsmateriaal verzameld. Dus foto's maken van afluisterapparatuur. Als het er zit, moet het zichtbaar zijn. En hoe komen die mensen in uw huis?
19-07-2015, 12:07 door Anoniem
Waarom zou de overbuurman zoveel tijd stoppen om dit te doen ?
Bent u
- een geheim agent.
- een directeur van een groot bedrijf met allerlei geheimen
- een verdachte in een criminele zaak
19-07-2015, 12:08 door ben987
lijkt wel een verhaal wat door een slecht vertaalprogramma gehaald is, kan er weinig van breien.

om toch nog een antwoord te geven,
hier op security.nl gaat u de oplossing niet vinden/krijgen heb ik het idee, maar duidelijk is wel dat er een groot probleem is, zoek iig hulp, helaas weet ik voor u niet waar...
19-07-2015, 12:44 door Vicktor
Door paswordpaswordpasword789456123:

Troll alert?
19-07-2015, 12:57 door superglitched
Door Anoniem: Waarom zou de overbuurman zoveel tijd stoppen om dit te doen ?
Bent u
- een geheim agent.
- een directeur van een groot bedrijf met allerlei geheimen
- een verdachte in een criminele zaak
Dit is natuurlijk grote onzin, een ordinaire burenruzie of ruzie in de relationele sfeer kan al voldoende zijn voor stalking.
19-07-2015, 13:25 door Anoniem
Voor deze problemen bestaan wel degelijk oplossingen , in pil vorm, meestal onder de benaming Xanax
19-07-2015, 13:44 door Anoniem
Hmm

...en er is ook iets in mijn tuin geplaats ( wat erg verwilderd is dus onmogelijk te vinden is...
Lijkt me sterk, blijkbaar weet je dat het in je tuin staat...maar het is niet te vinden??


Heel mijn huis staat onder geleiding water ( douche ) ik moet maar iets in stilte zeggen en hoor ik mijn tekst in het water , ook Dingen zoals een waterkoker , microgolfoven als deze opstaan en ik zeg luidop of in stilte iets zeg , hoor ik dit .
??


Met deze laser richt mircofoon volgen ze me vanop kilometers afstand , ik moet ook niets luidop zeggen want deze apparatuur is zo sterk dat ze alles wat ik in me zeg kunnen volgen via uitgeademde lucht .
??


...ze slagen ook alles op wat soms praat ik tegen mezelf buiten , en hoor ik een auto zeggen ja dat klopt heeft hij al een keer gezegd...
ahu neem het maar op?

Lijkt me een sterk verhaal, zonder enig bewijs. Als dit waar is, zou ik maar bewijs gaan verzamelen. Film het, neem het op w/e, hoeft niet zo veel te kosten. Vind het " verwilderde " apparaat in uw tuin.
En anders een niet technische oplossing zoeken.
19-07-2015, 14:29 door Anoniem
Door Anoniem: Voor deze problemen bestaan wel degelijk oplossingen , in pil vorm, meestal onder de benaming Xanax

Lees even wat meer over Xanax - waarom denk je dat het geschikt is bij paranoia ? Lithium lijkt me meer in de buurt, en misschien _stoppen_ met cocaine.
19-07-2015, 14:30 door Ramon.C
Steek een joint op.
19-07-2015, 14:31 door Anoniem
Door superglitched:
Door Anoniem: Waarom zou de overbuurman zoveel tijd stoppen om dit te doen ?
Bent u
- een geheim agent.
- een directeur van een groot bedrijf met allerlei geheimen
- een verdachte in een criminele zaak
Dit is natuurlijk grote onzin, een ordinaire burenruzie of ruzie in de relationele sfeer kan al voldoende zijn voor stalking.

'gewone' stalking ja, maar teams van 20 man 7x24 met ultra geavanceerde apparatuur die TS meent te zien trekt de buurman of ex-partner niet uit kast.
19-07-2015, 14:40 door [Account Verwijderd] - Bijgewerkt: 19-07-2015, 14:51
Als u mij niet geloofd zoek maar op wat een laser microfoon allemaal kan , verder heb ik er niets aan toe te voegen , heb al gebeld naar de politie ( de gewone politie weet niets van deze zaken ) en ze hebben me vorige zaterdag doorverbonden met de recherche en deze gingen een bezoek brengen aan mijn overbuurman ( deze zijn op de hoogte van deze apparatuur wanneer ze komen weet ik niet dus morgen ga ik terug bellen , ik kan begrijpen dat mijn eerste post chaos is om te lezen maar heb een veel beter document getypt deze zaterdag met info en lotgenoten als vb .Met een laser microfoon kun je ook geluid manipuleren ook is er een camera op mij gericht , deze staat niet in mijn huis maar bij mij over buurman . Sensor in tuin kan je niet vinden aangezien dit een verwilderd bos waar ik in tien jaar en meer niet meer ben geweest . Maar daar gaat verandering in komen . Wie me niet geloofd zoek maar op naar deze apparatuur en u zult verschieten , ik wist in het begin ook van niets zoals jullie en dacht ook dat er een camera op mijn oude verwildere hoeve was geplaats ( tot ik op straat alles hoorde wat ik zij ik de keuken , douche ( in stilte) . met een laser richtmicrofoon word alles wat je zegt luidop of in stilte teruggekaatst , zoek maar op naar wat een camera allemaal kan daarmee controleren ze containers wat erin zit en zo volgt hij mij . zoals ik zeg dit is duur spul en er is een netwerk tegen mij opgericht want alleen kan hij dit niet betalen met 30 man wel natuurlijk . Heb me vroeger verdacht gehouden , onder invloed van drank , drugs , altijd alleen op de baan tijdens het uitgaan , volledig flippen op de muziek , in louche uitgaansbuurten . Huis staat dicht op straat rijden veel auto's voorbij met deze weerkaatsing van de laserrichtmicrofoon klinkt een autogeluid * 2. Heel mijn straat staat onder geleiding omdat er nog iemand van een andere gemeente met een laser microfoon bezig is mij te volgen . Dus ik kan wel als het stil is auto geluid horen wat ik zeg vanop 500 a 1 kilometer , trein geluid etc staat allemaal in de baan van de laser richtmicrofoon , mijn geluid ( horen is wel zeker met 20% vooruit gegaan ) Zoek eens allemaal op wat er kan .
19-07-2015, 14:42 door jep_z11
Ook mij klinkt je verhaal ernaar, dat je je inbeeldt dat je afgeluisterd wordt.

Zet eens voor jezelf op een rijtje:

Wat precies heb je gezien?
Heb je je achterbuurman met een microfoon gezien?
Kun je een camera-lens ontdekken?
Als een camera jou kan zien, kun jij de lens ook zien.

Het gebeurt vaker, dat iemand iets hoort dat er niet is.
19-07-2015, 15:26 door Anoniem
Hallo TS,ik kon je al van tevoren vertellen dat je op dit forum niet serieus genomen wordt als je over (groep)stalking begint,dat was bij mij namelijk ook het geval.Jij bent,net als ik doelwit/slachtoffer van groepstalking. Heel veel zaken die je opnoemt herken ik ook,ook ik wordt afgeluisterd,bespioneerd en gesaboteerd,computers gehacked enz.Er is wel degelijk heel veel mogelijk op technologisch gebied,dat valt allemaal onder de noemer Cointelpro. Mijn computers zijn al meerdere malen gehacked geworden,ondanks software-updates,windows updates,en de beste merken internetsecurity (en ook niet de goedkoopste),nl. (in volgorde: McAfee,Norton,Kaspersky en Bitdefender) en toch slagen ze er telkens weer in om binnen te komen en te weten wat ik allemaal doe,bekijk en schrijf op de computer.Er wordt dan ook handig gebruik gemaakt van backdoors in windows,lekken in de securitysoftware (waar niemand het ooit over heeft,want die bestaan zogenaamd niet),en lekken in de modem/router.Je bent niet gek,dat probeert men je te laten geloven.Je bent net als ondergetekende slachtoffer van groepstalking en cointelpro,neem maar van mij aan dat de autoriteiten betrokken zijn (het is telkens weer opvallend dat de politie niet eens een serieus onderzoek wil instellen),dus van hen heb je helaas weinig tot niks te verwachten,sterker nog als je blijft klagen en wijzen naar je buren wordt je vandaag of morgen naar de psychiatrie gebracht,dat is nl.precies de plaats waar ze je willen hebben,eenmaal het predikaat gestoord kunnen ze je vandaar helemaal kapot maken,want wie gelooft een officieel gestoord verklaarde? Snap je? Afluisteren kunnen ze (zowel de groepstalkers/groepstalkhackers lsook de politie) gewoon doen via je telefoon,zowel je dect draadloze,je mobiele alsook bedrade huistelefoon,ook via andere communicatiemiddellen,zoals de pc (als die aan staat),begluren kan via verborgen microscopisch kleine cameraatjes, kijk eens bij de div.spyshops online wat er zoal mogelijk en verkrijgbaar is (jullie ook hier op het forum en kijk ook eens op google naar groepsstalking,en cointelpro. Ik geloof je,en je bent zeker niet gek.Het is mogelijk dat mijn reactie niet geplaatst wordt (dit is me al eerder overkomen,zowel hier op security.nl alsook op de telegraaf,zodra de term groepstalking wordt gehanteerd gaan er rode lampjes branden en wordt plaatsing meestal geweigerd.Waarom? Ja,goede vraag.Omdat men niet kan en wil geloven dat dit gebeurd.of men weet dat dit gebeurd en is van hogerhand opgelegd hier niet over te publiceren? Wie zal het zeggen.
19-07-2015, 15:40 door Anoniem
Door Anoniem: Waarom zou de overbuurman zoveel tijd stoppen om dit te doen ?
Bent u
- een geheim agent.
- een directeur van een groot bedrijf met allerlei geheimen
- een verdachte in een criminele zaak
Nee,dat hoeft helemaal niet,je kunt al gegroepstalkt worden omdat je gewoon iemand (bijv. een buurman) hebt beledigd (ook al ben je je daar zelf niet eens van bewust),omdat je anders bent dan de rest (omdat men je eng vindt),omdat men denkt dat het groepstalking-slachtoffer een pedo is,of omdat men jouw huis mooi vindt en jouw daar uit wil hebben om zodoende zelf erin te kunnen gaan wonen,dat moderne inschrijfsysteem,waarbij iedereen op elke woning kan inschrijven als woningzoekende werkt dit in de hand.Vroeger toen je aan de beurt was kreeg je een woning aangeboden en kon je die accepteren of weigeren (tot 2 of 3 x toe),nu kan men zelf een woning kiezen en daarvoor opteren (mits genoeg punten/inschrijfduur),en je hebt tegenwoordig ook gewoon mensen die geen eigen leven hebben,die werkloos zijn en zich vervelen en die denken: kom,laat ik eens lekker mn buurman gaan hacken,of zelfs groepstalken.Jazeker die mesen zijn er,neem dat maar van mij als groepstalking-slachtoffer van mij aan.Dus m.a.w. je hoeft geen spion te zijn,of VIP,of officieel verdachte,of direkteur van een groot bedrijf,of hoge ambtenaar te zijn om te worden gehacked/gegroepstalkt
19-07-2015, 16:20 door Anoniem
Ik wordt ook afgeluisterd door de AIVD, en de NSA. Iedereen. Ook luistert mijn vrouw regelmatig naar me, en kijkt de buurman afgunstig naar mijn nieuwe motor. Die weer in de gaten gehouden wordt door mijn eigen webcam.

Iedereen kijkt naar iedereen, en de truc is om niks te verbergen te hebben. En denk maar niet dat jij de enige bent die wel eens naar ranzige sites surft, of teveel calorieën eet. Of een spannend zalfje nodig heeft.
En als je te enthausiast naar kinderen kijk, of teveel spullen steelt, of wat dan ook uithaalt dat beschreven is in een wetboek, dan komen ze je halen. En anders niet.

En inderdaad, blijf es van de pillen af, of ga er juist een paar halen.
19-07-2015, 16:35 door Anoniem
Ik heb dat ook gehad! ben gewoon verhuisd! Ze kwamen wel achter me aangerend maar ik heb het gewoon gedaan!
19-07-2015, 18:01 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Waarom zou de overbuurman zoveel tijd stoppen om dit te doen ?
Bent u
- een geheim agent.
- een directeur van een groot bedrijf met allerlei geheimen
- een verdachte in een criminele zaak
Nee,dat hoeft helemaal niet,je kunt al gegroepstalkt worden omdat je gewoon iemand (bijv. een buurman) hebt beledigd (ook al ben je je daar zelf niet eens van bewust),omdat je anders bent dan de rest (omdat men je eng vindt),omdat men denkt dat het groepstalking-slachtoffer een pedo is,of omdat men jouw huis mooi vindt en jouw daar uit wil hebben om zodoende zelf erin te kunnen gaan wonen,dat moderne inschrijfsysteem,waarbij iedereen op elke woning kan inschrijven als woningzoekende werkt dit in de hand.Vroeger toen je aan de beurt was kreeg je een woning aangeboden en kon je die accepteren of weigeren (tot 2 of 3 x toe),nu kan men zelf een woning kiezen en daarvoor opteren (mits genoeg punten/inschrijfduur),en je hebt tegenwoordig ook gewoon mensen die geen eigen leven hebben,die werkloos zijn en zich vervelen en die denken: kom,laat ik eens lekker mn buurman gaan hacken,of zelfs groepstalken.Jazeker die mesen zijn er,neem dat maar van mij als groepstalking-slachtoffer van mij aan.Dus m.a.w. je hoeft geen spion te zijn,of VIP,of officieel verdachte,of direkteur van een groot bedrijf,of hoge ambtenaar te zijn om te worden gehacked/gegroepstalkt
Je mist de bedoeling denk ik
Het lijstje is natuurlijk sarcastisch bedoeld, maar het gaat om de vraag waarom.
Simpelweg contact maken met 1 van die buren, laat zien wie je bent.
Laat zien dat je niet een "engerd" bent.
Maar goed, je hoort het verhaal van 1 kant, misschien heeft de TS de buurt wel
op stelten gezet. De buren hebben politie gevraagd, maar kan niks doen zonder bewijs.
En vervolgens gaan ze dingen zelf regelen.
19-07-2015, 19:03 door Anoniem
Er bestaan laser / infrarood richtmicrofoons die kunnen worden gebuikt om gesprekken die achter glas worden gevoerd af te luisteren. Het nadeel van deze richtmircofoons is vooral de prijs die begint bij 20.000 euro en daarbij ook het formaat. Het zijn namelijk redelijk forse stellages met een computer die het geluid verwerkt en deze zijn dus niet handheld te gebruiken.
Met 20 a 30 man blijft het een dure hobby om je buurman (om een onzinnige rede) af te luisteren.

Maar er is een oplossing:

http://www.spywebshop.nl/laser-defeater.html?utm_source=social-mining&utm_medium=organic&utm_campaign=spywebshop.nl&utm_term=laser%2Brichtmicrofoon

Deze laser defeater is een anti afluister apparaat die zich specifiek richt op het beveiligen tegen laser gestuurde richtmicrofoons. Door het genereren van white noice wordt het niet meer mogelijk gesprekken in een ruimte af te luisteren door middel van een laser afluister systeem.

Maar persoonlijk denk ik dat hulp zoeken bij een arts verstandiger is, die zelfmoordneigingen zijn echt een probleem en die kan de politie niet oplossen.
19-07-2015, 20:05 door Anoniem
Door Anoniem: Er bestaan laser / infrarood richtmicrofoons die kunnen worden gebuikt om gesprekken die achter glas worden gevoerd af te luisteren. Het nadeel van deze richtmircofoons is vooral de prijs die begint bij 20.000 euro en daarbij ook het formaat. Het zijn namelijk redelijk forse stellages met een computer die het geluid verwerkt en deze zijn dus niet handheld te gebruiken.
Met 20 a 30 man blijft het een dure hobby om je buurman (om een onzinnige rede) af te luisteren.

Maar er is een oplossing:

http://www.spywebshop.nl/laser-defeater.html?utm_source=social-mining&utm_medium=organic&utm_campaign=spywebshop.nl&utm_term=laser%2Brichtmicrofoon

Deze laser defeater is een anti afluister apparaat die zich specifiek richt op het beveiligen tegen laser gestuurde richtmicrofoons. Door het genereren van white noice wordt het niet meer mogelijk gesprekken in een ruimte af te luisteren door middel van een laser afluister systeem.

Maar persoonlijk denk ik dat hulp zoeken bij een arts verstandiger is, die zelfmoordneigingen zijn echt een probleem en die kan de politie niet oplossen.
Ik denk dat men hem gewoon afluistert via zn telefoons.Dan kunnen ze ook in de ruimte waarin hij zich op dat moment afluisteren,zowel binnen als buitenshuis (mobiele telefoon).
19-07-2015, 20:12 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem:
Door Anoniem: Waarom zou de overbuurman zoveel tijd stoppen om dit te doen ?
Bent u
- een geheim agent.
- een directeur van een groot bedrijf met allerlei geheimen
- een verdachte in een criminele zaak
Nee,dat hoeft helemaal niet,je kunt al gegroepstalkt worden omdat je gewoon iemand (bijv. een buurman) hebt beledigd (ook al ben je je daar zelf niet eens van bewust),omdat je anders bent dan de rest (omdat men je eng vindt),omdat men denkt dat het groepstalking-slachtoffer een pedo is,of omdat men jouw huis mooi vindt en jouw daar uit wil hebben om zodoende zelf erin te kunnen gaan wonen,dat moderne inschrijfsysteem,waarbij iedereen op elke woning kan inschrijven als woningzoekende werkt dit in de hand.Vroeger toen je aan de beurt was kreeg je een woning aangeboden en kon je die accepteren of weigeren (tot 2 of 3 x toe),nu kan men zelf een woning kiezen en daarvoor opteren (mits genoeg punten/inschrijfduur),en je hebt tegenwoordig ook gewoon mensen die geen eigen leven hebben,die werkloos zijn en zich vervelen en die denken: kom,laat ik eens lekker mn buurman gaan hacken,of zelfs groepstalken.Jazeker die mesen zijn er,neem dat maar van mij als groepstalking-slachtoffer van mij aan.Dus m.a.w. je hoeft geen spion te zijn,of VIP,of officieel verdachte,of direkteur van een groot bedrijf,of hoge ambtenaar te zijn om te worden gehacked/gegroepstalkt
Je mist de bedoeling denk ik
Het lijstje is natuurlijk sarcastisch bedoeld, maar het gaat om de vraag waarom.
Simpelweg contact maken met 1 van die buren, laat zien wie je bent.
Laat zien dat je niet een "engerd" bent.
Maar goed, je hoort het verhaal van 1 kant, misschien heeft de TS de buurt wel
op stelten gezet. De buren hebben politie gevraagd, maar kan niks doen zonder bewijs.
En vervolgens gaan ze dingen zelf regelen.
"" en vervolgens gaan ze zelf dingen regelen", Dan mogen ze nog niet overgaan tot groepstalking. Ze kunnen als''buurt" naar de rechter stappen om betreffende persoon alsnog te laten oppakken/vervolgen,danwel diegene zn huis uit te laten zetten.Ze kunnen een privedetective(bureau) in de arm nemen om de persoon onder de loep te nemen,en met evt.bevindingen/bewijzen naar de politie/autoriteiten/rechtbank te stappen om e.e.a. alsnog gedaan te krijgen.Maar groepstalking is nooit te billijken,is ook strafbaar. Groepsbelaging zoals het in NL wordt genoemd is volgens de wet strafbaar met max 3 jaar celstraf en is tevens een zgn. TBS delict,dat wil zeggen dat diegene die groepstalking organiseert en/of pleegt TBS opgelegd kan krijgen.Maar dan moeten politie en justitie wel hun werk doen en niet de groepstalkers beschermen.
19-07-2015, 20:42 door Anoniem
trolololololol..?
19-07-2015, 21:05 door Anoniem
Ik snap niet dat er hier nog serieus op dit verhaal ingegaan wordt. Het rammelt aan alle kanten.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.