image

Inbraakverdachte vergeet uit te loggen bij Facebook

vrijdag 18 september 2015, 14:44 door Redactie, 4 reacties

In de Amerikaanse stad Lexington is een 30-jarige man opgepakt wegens het inbreken bij een fitnesscentrum, wat mogelijk was omdat hij vergat uit te loggen bij Facebook. De verdachte deed zich voor als werknemer van het fitnesscentrum, hoewel hij daar geen lid was, zo meldt KTRK-TV Houston.

In het gebouw doorzocht hij verschillende kantoorruimtes en gebruikte verschillende keren de telefoon van de balie. Uiteindelijk vertrok hij met een creditcard, tien dollar contant geld en verschillende sleutels. De politie had weinig moeite om de verdachte aan te houden. Naast de beveiligingscamera's met beelden van de man, bleek hij de baliecomputer te hebben gebruikt om op zijn Facebookaccount in te loggen.

Toen het personeel de volgende dag terugkwam zagen ze dat de inbreker was vergeten uit te loggen. "Toen ik achter de computer zat besefte ik dat hij zijn Facebook had laten openstaan en een bericht had geplaatst waarin hij liet weten bij het fitnesscentrum in te breken", aldus de eigenaar van het centrum tegenover WLKY Louisville. Maandag werd de man door de politie opgepakt, aldus NBC News.

Reacties (4)
18-09-2015, 16:24 door Anoniem
Sure, inloggen -en- op Facebook vermelden dat je gaat inbreken.

Enfin, weer een hoog Webwereld gehalte dit bericht wat weer totaal niks met security te maken heeft.
19-09-2015, 02:03 door ben987
en dit heeft te maken met security want ??????
19-09-2015, 11:51 door Anoniem
Door ben987: en dit heeft te maken met security want ??????

Omdat het gewoon te grappig is voor woorden dat zulke mensen met het iq van een poffertje zulke idiote dingen doen als inbreken en dan vrolijk gaan faceboeken.
LOL
20-09-2015, 21:46 door Rarsus
Bij deze is de inbreker genomineerd voor een Darwin Award.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.