image

Peer-2-peer netwerken voorzien terroristen van geld

vrijdag 14 maart 2003, 09:43 door Redactie, 4 reacties

Een hoorzitting in het Amerikaanse congres over het verband tussen terrorisme, georganiseerde misdaad en het illegaal verspreiden van gecopyright materiaal leverde voornamelijk klachten op over studenten die via P2P netwerken illegaal materiaal verspreiden. Toch bestaat de angst dat winsten die gemaakt worden door het verspreiden van gekopieerde films, muziek en software, naar terroristische organisaties gaan. Er konden echter geen concrete aanwijzingen van deze beweringen getoond worden. Het ministerie van justitie liet echter weten dat er wel verbanden lijken te bestaan tussen criminele organisaties en het illegaal kopieren. Deze criminele organisaties zouden op hun beurt vaak terroristische organisaties steunen. (PCworld)

Reacties (4)
14-03-2003, 10:09 door Anoniem
Het is aangetoond dat grote supermarktketens direct het terrorrisme steunen door ze toe te staan voedsel aan te schaffen.
Legitimatieplicht aan de kassa's!
14-03-2003, 11:26 door Anoniem
Over een partij onzin gesproken. Iederen fikt onder de hand toch gewoon zijn eigen copietjes. Volgens mij is daar geen brood meer mee te verdienen, als criminele organisatie neem ik aan dat er toch wel lucratievere dingen op te zetten zijn.
14-03-2003, 12:49 door Anoniem
haha die is goed
er is verband aangetoond tussen het nederlands natuurgebieden en terorrisme want terroristen schijnen daar gevechtskennis op te kunnen doen.
en er is verband getoond tussen Nike en terrorisme
ze huren namelijk goedkope krachten in azie die hun geld door sluizen
en er is verband tussen ziekenhuizen en terrorisme zij hebben namelijk in het verleden al terorristen behandeld en daardoor leven ze nog en vormen ze een bedreiging
hahahaha
14-03-2003, 16:07 door Anoniem
Sterker nog; dit forum helpt terroristen door de blatante _onzin_ klakkeloos over te nemen :)
Zo weten ze precies wat ze kunnen negeren.

Ik stel voor dat we fora en messageboards integraal verbieden/monitoren opdat subjectieve elementen geen kans krijgen.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.