image

Regeringen moeten Internet reguleren volgens Kaspersky Labs

vrijdag 14 maart 2003, 10:04 door Redactie, 4 reacties

Regeringen van de wereld moeten de controle over het Internet in eigen handen nemen, om zo te voorkomen dat het web bezwijkt onder de continue stroom van wormen, virussen en cyberaanvallen, zo liet Eugene Kaspersky, hoofd van het anti-virus onderzoek van Kaspersky Labs in Moskou weten. De regeringen moeten het Internet dan ook reguleren zoals dat gebeurt met publieke netwerken. Regels voor gebruik van het netwerk moeten door een Internet politie gehandhaafd worden. Volgens Kaspersky is dit de enige redding om te voorkomen dat het Internet sterft. (PCworld)

Reacties (4)
14-03-2003, 10:37 door Anoniem
weer een nieuw woord voor het woordenboek: CYBERDICTATUUR
14-03-2003, 16:07 door SirDice
Originally posted by Unregistered
weer een nieuw woord voor het woordenboek: CYBERDICTATUUR

HEHE. Ze zouden daar in Moskou toch moeten weten dat dat niet gaat werken. Alsof ze hun eigen land zo goed onder controle hebben.
14-03-2003, 16:11 door Anoniem
Zijn dat dezelfe regeringen die alleen maar bewezen geen fcking clue te hebben van de materie, en slechts met paniekvoetbal op de proppen kunnen komen ?

Dan heb ik daar echt ontzettend veel vertrouwen in, in de wetenschap dat een paar talking heads in enge commisie hun presentiegeld opgestreken hebben om een FUD campagne te lanceren.

Grrreat!

HAND
14-03-2003, 17:37 door Anoniem
Kaspersky maakt een uitstekend product. Hij zou er goed aan doen het daarbij te laten, zo maakt hij zich belachelijk.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.