image

Opera voegt WhatsApp toe aan testversie browser

maandag 6 maart 2017, 14:35 door Redactie, 3 reacties

Opera heeft een nieuwe testversie van de browser gelanceerd waaraan het WhatsApp als chat-app heeft toegevoegd. Het gaat om een testversie van Opera 45 die voor ontwikkelaars is bedoeld. Volgens Opera moeten browsers zich ontwikkelen, aangezien de software de afgelopen jaren heeft stilgestaan.

De browserontwikkelaar kwam daarom met "Project Reborn", dat de browser van een nieuwe gebruikersinterface, icoontjes, kleuren en andere functionaliteit voorziet. Zo is er een zijbalk toegevoegd om veelgebruikte diensten direct te kunnen starten, zonder dat er van tab moet worden gewisseld. Eén van de onderdelen in de zijbalk maakt het mogelijk om chat-applicaties te starten. Eerder ondersteunde Opera op deze manier al Facebook Messenger en nu is er ook ondersteuning voor WhatsApp toegevoegd. Het gaat hierbij om de webversie van beide chat-apps die als een soort van overlay kan worden opgeroepen.

Image

Reacties (3)
06-03-2017, 16:15 door Anoniem
Nog meer reclame voor facebook producten....
06-03-2017, 19:06 door Anoniem
Door Anoniem: Nog meer reclame voor facebook producten....
\

Exit opera voor mij...
07-03-2017, 20:44 door Anoniem
Hoe help je de concurrentie om zeep... Door ze op te kopen en er een waardeloos prutsproduct van te maken!

Whatsapp-web integratie in een lightweight webbrowser?! Moet je toch wel raketgeleerde voor zijn om het nut hiervan in te zien...
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.