image

10% korting op toegangskaarten Black Hat Sessions XV

maandag 12 juni 2017, 14:53 door Redactie, 1 reacties

Vorige week organiseerde Security.NL een actie waarbij deelnemers een vrijkaart voor de jubileumeditie van de Black Hat Sessions konden winnen. Om kans te maken op een van de tien vrijkaarten moest er 100% worden gescoord voor de Certified Secure Niet Klikken Challenge. De prijswinnaars zijn inmiddels bekend en op de hoogte gesteld.

Dat het voor de lezers van Security.NL geen enkel probleem is om niet te klikken is gebleken uit het grote aantal inzendingen dat we hebben ontvangen. En nee, "Ik heb bewust NIET geklikt op de link Niet Klikken en ga er vanuit dat ik daarmee een 100% score heb behaald" was erg leuk gevonden maar heeft geen vrijkaart opgeleverd. Een origineel Security.NL t-shirt komt wel jouw kant op.

10 procent korting

Ben je niet in de prijzen gevallen maar wil je op 29 juni toch graag naar de Black Hat Sessions? Madison Gurkha biedt de bezoekers van Security.NL 10% korting op de toegangsprijs. In het online inschrijfformulier kun je de kortingscode CS&BHS15# opgeven. Je betaalt dan € 238,50 in plaats van € 265,00. Documentatie, lunch en koffie zijn inbegrepen. Het volledige programma vind je hier.

Reacties (1)
13-06-2017, 18:56 door Anoniem
Blijft te duur
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.