image

Mozilla verhelpt problemen met Netflix en printen in Firefox 54

zaterdag 1 juli 2017, 07:24 door Redactie, 1 reacties

Mozilla heeft een update voor Firefox 54 uitgebracht die verschillende problemen met tabs, Netflix en het printen van pdf-documenten verhelpt. Netflix meldde aan Mozilla dat het op 6 juni een piek van problemen bij Linux-gebruikers zag die geen video meer konden afspelen.

De browser bleek een verkeerde tijd aan de Content Decryption Module (CDM) door te geven die door Netflix wordt gebruikt, waardoor licenties die Netflix naar de CDM stuurde niet konden worden geauthenticeerd en gebruikers geen video konden afspelen. Verder verhelpt Firefox 54.0.1 problemen met het weergeven van de titel van tabs, het openen van een nieuwe tab, het openen van meerdere tabs en het downloaden van bestanden. Daarnaast is er een probleem opgelost waardoor er bij het afdrukken van een pdf-document lege pagina's werden geprint. Updaten naar Firefox 54.0.1 kan via de automatische updatefunctie en Mozilla.org.

Reacties (1)
01-07-2017, 14:23 door Anoniem
BreinFox

De browser bleek een verkeerde tijd aan de Content Decryption Module (CDM) door te geven die door Netflix wordt gebruikt, waardoor licenties die Netflix naar de CDM stuurde niet konden worden geauthenticeerd en gebruikers geen video konden afspelen.

Sluit dat eigenlijk wel aan bij het idee van een vrij en open source product, je code laten gijzelen door 'hollywood' ?
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.