image

Mozilla test nieuwe Firefox-wachtwoordmanager op iOS

dinsdag 10 juli 2018, 16:04 door Redactie, 1 reacties

Mozilla heeft het testprogramma voor Firefox uitgebreid naar mobiele apparaten, waarbij iOS-gebruikers een nieuwe wachtwoordmanager genaamd Lockbox kunnen testen. Eind vorig jaar werd al bekend dat Mozilla aan Lockbox werkte. Lange tijd bleef het echter stil rondom de wachtwoordmanager, tot vandaag.

Lockbox is een wachtwoordmanager waarmee gebruikers de wachtwoorden die ze in de desktopversie van Firefox hebben opgeslagen ook op hun smartphone of tablet kunnen gebruiken. Om van Lockbox gebruik te kunnen maken moeten gebruikers wel eerst een Firefox Account aanmaken. Vervolgens moeten gebruikers op hun mobiele toestel op het Firefox Account inloggen en zullen alle wachtwoorden worden gesynchroniseerd. Toegang tot de app kan zowel met Face ID als de vingerafdrukscanner worden beveiligd.

Op dit moment is Lockbox alleen beschikbaar als Engelstalige app voor gebruikers in bepaalde regio's, waaronder Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigd Koninkrijk en Canada. Wanneer de Android-app van Lockbox verschijnt is nog niet bekend.

Image

Reacties (1)
10-07-2018, 20:14 door Anoniem
Handig al je wachtwoorden opgeslagen in de cloud en op elk device, zolang Lockbox maar geen "Lekbox" wordt.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.