image

Voorverkoop jaarlijkse hackersconferentie CCC aangekondigd

dinsdag 6 november 2018, 14:03 door Redactie, 3 reacties

Eind december zal voor alweer de 35ste keer het congres van de Chaos Computer Club (CCC) plaatsvinden, één van de grootste conferenties voor hackers in de wereld. De organisatie verwacht 16.000 hackers, kunstenaars en onderzoekers in de Leipziger Messe te mogen verwelkomen.

Dit jaar heeft de hackersconferentie als thema "Refreshing Memories" en staat het opfrissen van de kennis over allerlei hackeronderwerpen centraal. De kaartjes zijn 20 euro duurder ten opzichte van voorgaande jaren. Dit komt mede doordat de kaartjes ook in het openbaar vervoer zijn te gebruiken. De openbaar vervoersmaatschappij zal dit jaar het aantal lijnen naar de beurs vergroten, met name 's nachts.

De kaartjes kosten nu 145 euro. Toch worden ze voor 120 euro aangeboden en vraagt de organisatie aan bezoekers om het evenement door de aanschaf van een duurder kaartje te steunen. De CCC-conferentie is een nonprofit-gebaseerd, commercievrij evenement dat op basis van solidariteit wordt gefinancierd. Naast het standaardprogramma zullen er ook allerlei workshops en hacksessies worden georganiseerd. De voorverkoop start aanstaande donderdagmiddag 8 november.

Reacties (3)
06-11-2018, 14:20 door Anoniem
Tijd om met mijn digitale slaapzak voor de deur te gaan liggen.
Kaartjes gaan altijd weer hard met al die scripts & bots.
06-11-2018, 22:07 door Anoniem
Ik begrijp niet waarom ze nu (voor de 2e keer) deze locatie hebben gekozen. Leipzig is toch niet zo lekker bereikbaar als Hamburg. Of je nu komt met de auto of trein... en vliegen vanaf NL is al helemaal geen optie. Waarom ze dan gewoon niet voor Berlijn hebben gekozen is me een raadsel. Of gewoon iets in NRW.
07-11-2018, 03:15 door Anoniem
Door Anoniem: Tijd om met mijn digitale slaapzak voor de deur te gaan liggen.
Kaartjes gaan altijd weer hard met al die scripts & bots.

De hardcore figuren hebben al kaarten
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.