Poll
image

Instellen van een Nationaal Rapporteur Internetcriminaliteit:

maandag 17 februari 2020, 09:48 door Redactie, 15 reacties
Goed idee
51%
Slecht idee
13.86%
Hodor
35.14%
Reacties (15)
17-02-2020, 10:53 door Anoniem
Wat betekent HOdor
17-02-2020, 11:21 door dutchfish
Ik vindt dit een goed idee, onder voorwaarde dat deze instantie 'onafhankelijk' haar werk kan doen. Eventueel in samenwerking met reeds bestaande instanties.

Het mag niet zo zijn dat de overheden verplichtingen kan gaan opleggen over deze rapporterende instanties. Echter, bundeling lijkt mij een goede zaak evenals regulering.

Mijn 2 centen,
17-02-2020, 12:22 door Anoniem
Kunnen we HODOR niet vragen om rapporteur te worden?
Zijn we meteen van alle blunderende ambtenaren verlost.
17-02-2020, 12:23 door Anoniem
Door Anoniem: Wat betekent HOdor
HINT: probeer eens Google?
17-02-2020, 16:17 door Anoniem
Net zo een goed idee als instellen van een Nationaal Rapporteur Dijkdoorbraken. En die schrijft het dan op, maakt rapportjes met nietjes erdoor. Waarna er kritische kamervragen kunnen worden gesteld. Want dat is dan gewoon copy/paste. Liefst per electronisch document dus want per fax is onnodig overtikken.
17-02-2020, 20:04 door linux4
Door Anoniem: Wat betekent HOdor

Personage uit een TV serie, lekker belangrijk. Ik heb ook ooit opgezocht. Waarom het standaard als antwoord optie in alle polls staat begrijp ik ook niet.
17-02-2020, 20:05 door linux4
Geldverspilling, de zoveelste rapporteur voor politici die er geen bal verstand van hebben.
18-02-2020, 11:38 door Anoniem
Hebben we niet al genoeg security instellingen die dat kunnen doen? Als je dit overlaat aan een derde partij krijg je ongetwijfeld een slap aftreksel van wat het had kunnen zijn.
18-02-2020, 12:54 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Wat betekent HOdor
HINT: probeer eens Google?
Google aanraden op een site dat op o.a. privacy gericht is, pijnlijker gaat hem niet worden.
19-02-2020, 10:46 door Anoniem
Gaan ze de sleepwet nu inzetten om grafiekjes van internetverkeer te maken?
Naar mijn mening een beetje kansloos dit
19-02-2020, 12:52 door Anoniem
Door Anoniem: Net zo een goed idee als instellen van een Nationaal Rapporteur Dijkdoorbraken. En die schrijft het dan op, maakt rapportjes met nietjes erdoor. Waarna er kritische kamervragen kunnen worden gesteld. Want dat is dan gewoon copy/paste. Liefst per electronisch document dus want per fax is onnodig overtikken.

Het zoveelste jaarlijkse rapport voor de Tweede Kamer of het kabinet.
Want dezelfde informatie komt nog niet in de andere rapporten voor die ze toch al moeten lezen. Hier heb je een aparte functie voor nodig.

Een domme vraag: Gaat er vervolgens ook nog eens iemand iets doen, of is dit dan de zoveelste rapporteur waarvan de drukwerken in de lade verdwijnen (totdat er weer eens een commissie in het leven geroepen wordt agv een incident of ramp of mega-blunder).

Oh wacht; het zijn politici. Als zij de functie van rapporteur in het leven roepen dan is dat in hun ogen iets doen.
19-02-2020, 23:49 door Anoniem
Door linux4:
Door Anoniem: Wat betekent HOdor

Personage uit een TV serie, lekker belangrijk. Ik heb ook ooit opgezocht. Waarom het standaard als antwoord optie in alle polls staat begrijp ik ook niet.

Het staat als metafoor voor de uitgesloten derde, d.w.z. de niet-logische optie tussen de twee elkaar uitsluitende opties van de klassieke Aristotelische logica. Die logica stelt dat een bewering alleen of waar of onwaar kan zijn, maar niet beide. Alleen voor het simpele wezen van Hodor gaat die dualistische logica niet op, omdat die slechts één woord kent:

Hodor /?ho?d??r/ is a simple-minded stable-boy at Winterfell. He is popularly known as Hodor because that is the only word he is capable of saying. He is over seven feet tall, and it is hinted that he may have giant ancestry. He has a friendly, childlike disposition and possesses great strength, though he is reluctant to use it against others.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_A_Song_of_Ice_and_Fire_characters#Hodor

Men kan een parallel trekken met het Chinese begrip wu of het Japanse mu. Dat antwoord kan in de traditie van het zenboeddhisme gegeven worden als een nog openstaand of leeg antwoord op een gestelde vraag, indien, bijvoorbeeld, de gestelde vraag op zichzelf niet juist is, en derhalve daarop geen logisch antwoord mogelijk is.

"For example, it's stated over and over again that computer circuits exhibit only two states, a voltage for "one" and a voltage for "zero." That's silly! Any computer-electronics technician knows otherwise. Try to find a voltage representing one or zero when the power is off! The circuits are in a mu state." ___ Robert M. Pirsig

https://en.wikipedia.org/wiki/Mu_(negative)#%22Unasking%22_the_question

Men zou kunnen stellen dat Hodor en de zenboeddhisten een intuïtief begrip van fuzzy logic hanteren, met dit verschil dat Hodor de twee extreme opties niet kent. Voor Hodor is in verbale zin alles vaag, terwijl voor een zenboedddhist het antwoord op een vraag af en toe wel kraakhelder kan zijn. Het verschil tussen vele tinten zien en denken in zwart-wit.

https://en.wikipedia.org/wiki/Fuzzy_logic
20-02-2020, 11:51 door Anoniem
'Hodor' is het beste antwoord imo.
Het past bij de knulligheid waarmee het kabinet security behandelt. Daarnaast wordt de functie zeer waarschijnlijk ook echt iemand die tegen miljoenen security issues de deur rechtop probleert te houden zonder daar tools voor te hebben.
21-02-2020, 12:55 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Wat betekent HOdor
HINT: probeer eens Google?
Dit zegt google https://westeropedia.fandom.com/nl/wiki/Hodor
21-02-2020, 15:22 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Wat betekent HOdor
HINT: probeer eens Google?

Net alsof jij het weet.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.