/dev/null - Overig

Youtube verwijderd reacties die communist partie beledigd (??)

27-05-2020, 08:28 door Anoniem, 31 reacties
Goodmorning, ik was hiervan paar weken op hoogte, alleen is het nu pas populair. Ik zag niemand hierover posten dus ik dan maar;

Youtube verwijderd comments die ?? (A derogatory term for Chinese communists that was once commonly used by the Nationalist forces led by Chiang Kai-shek)

Spreken we hier over accidental removal zoals youtube beweert, of is Google nogsteeds in samenwerking met CCP?

Er waren gebruikers die dit probleem al in 2019 vermeldde https://support.google.com/youtube/thread/17821466?hl=en

Ik heb zelf net een reactie geplaatst, en deze was binnen 2 seconde verwijderd.
Reacties (31)
27-05-2020, 10:48 door Bitje-scheef
Youtube is inderdaad in verhoogde staat van paraatheid. Het is vooral voorkomen van fakenews op het moment, maar zal en passant wel e.a meenemen denk ik.
27-05-2020, 11:01 door Anoniem
Nouja dat zou Ollongren het liefst ook doen, alle meningen die niet met de hare overeenkomen de nek om draaien. Alleen die weet natuurlijk alle aandacht op zich gericht in een westers land als Nederland en probeert het zo te brengen dat het niet kan worden uitgelegd als censuur. Of het zou moeten worden verdedigd met landsbelang ofzo.
27-05-2020, 11:08 door Anoniem
Censuur=Youtube=Google
Maarja, die heulen met alles wat veel macht en stront is. Google heeft naast een goed verdienmodel totaal géén ruggegraat als het op bescherming tegen censuur aankomt. Zogenaamd om 'ons' te beschermen tegen eh..nóg ergere leugens (?). Maar, bent u verbaasd dan?
27-05-2020, 11:28 door Anoniem
Door Anoniem:Spreken we hier over accidental removal zoals youtube beweert, of is Google nogsteeds in samenwerking met CCP?

Nee dit is bewust zo geprogrammeerd door Google en niet een 'foutje' of 'moderatie incident'. Vergeet niet dat Google uit China vertrokken is nadat het bedrijf gehackt werd, niet uit morele overwegingen. Zie ook het Dragonfly project.

Youtube is een commercieel bedrijf, geen dorpsplein waar je vrij bent om je eigen mening te verkondigen. Dat is het nooit geweest ook, maar niet iedereen lijkt dat te beseffen. Tot dit soort voorbeelden weer de kop op duiken, dan opeens is het opeens weer een hot topic.

Dat staat dus allemaal los van een samenwerking met de CCP, al kan je uiteraard wel verwachten dat als Google daar de markt op wil het dit soort commentaar geautomatiseerd zal censureren. Dat is wat iedereen doet, zie ook Apple dat de iCloud encryptie keys af staat.
27-05-2020, 12:10 door Anoniem
Kritiek op de algemeen gepropageerde mening wordt niet meer door sociale media op prijs gesteld.
Ook is er een heel blik trollen en desinfo-agenten opgetrokken inmiddels.
Big Tech Media is in handen van slechts 6 globale spelers, die recentelijk al hevig tot globale "Gleichschaltung" van alle info trachten te komen, tenminste daar waar ze invloed kunnen hebben.

Daarbij zijn alt-right, conservatieve geluiden opmerkelijk in het nadeel t.o.v. het (alt-)left nieuws.

Mensen die kritiek uiten op facebook werden al door RTL medewerkers opgebeld en om commentaar gevraagd op hun uitingen, dat houdt in dat de vrijheid van meningsuiting al aardig onder druk komt te staan.
Ook de privacy van bepaalde reactanten.

Bij youtube zie je al veel verbannen video's verdwijnen naar platforms als bitchute, limited state youtube video's,
soms werken adressen weer als 'you' in youtube vervangen wordt door "hook".

Het "vrije Interwebz" komt steeds verder onder druk te staan.

#sockpuppet
27-05-2020, 14:58 door Anoniem
Door Anoniem: Censuur=Youtube=Google
Maarja, die heulen met alles wat veel macht en stront is. Google heeft naast een goed verdienmodel totaal géén ruggegraat als het op bescherming tegen censuur aankomt. Zogenaamd om 'ons' te beschermen tegen eh..nóg ergere leugens (?). Maar, bent u verbaasd dan?
Nou nee hoor, Google/Youtube heeft er geen voordeel van om censuur te plegen want het kost hun tijd om die
detectiesystemen te maken en/of mensen daarop te zetten. Het brengt hun geen of weinig geld in het laatje, hooguit
van een enkele adverteerder die niet wil dat zijn naam aan nazistische content gekoppeld wordt ofzo.
Het belangrijkste is echter de dreiging van landen die zogenaamd van het vrije woord zijn om de sociale media aan
banden te leggen wegens de verspreiding van "FAKE NEWS". Waarbij dat gedefinieerd is als alle meldingen die niet
in het eigen straatje passen.
27-05-2020, 15:19 door Anoniem
Door Anoniem: Nouja dat zou Ollongren het liefst ook doen, alle meningen die niet met de hare overeenkomen de nek om draaien. Alleen die weet natuurlijk alle aandacht op zich gericht in een westers land als Nederland en probeert het zo te brengen dat het niet kan worden uitgelegd als censuur. Of het zou moeten worden verdedigd met landsbelang ofzo.

Kan ook stilletjes, WvGGZ is ingevoerd per januari. D66 was en is een voorstander van die wet. Een partij die voorstander is dat jouw organen niet meer van jou zijn en wanneer je niets meer bijdraagt aan de samenleving verplicht de Pil van Drion willen geven, is het misbruiken van die wet slechts 'n kwestie van tijd.
27-05-2020, 22:47 door The FOSS
Het is een heel goede zaak dat nepnieuws wordt aangepakt! Want er zijn hele volksstammen die op basis van nepnieuws allerlei hele rare meningen gaan vormen.
27-05-2020, 23:33 door Anoniem
Door The FOSS: Het is een heel goede zaak dat nepnieuws wordt aangepakt! Want er zijn hele volksstammen die op basis van nepnieuws allerlei hele rare meningen gaan vormen.
Dat vind ik ook, maar het probleem is dat het heel lastig is om te definieren wat precies nepnieuws is. De een vindt dat
alleen concreet verifieerbare onwaarheden, de ander (zoals Ollongren) glijdt af richting politiek onwelgevallige meningen.
Voor je het weet is er een "ministerie van waarheid" die alles waar ze het niet mee eens zijn tot nepnieuws verklaren,
bijvoorbeeld standpunten over de EU ofzo.
28-05-2020, 01:36 door Anoniem
Voor diegene die niet weten waar de OP naar verwijst:

Wu Moa
https://en.wikipedia.org/wiki/50_Cent_Party
28-05-2020, 07:11 door Anoniem
Door Anoniem: Nou nee hoor, Google/Youtube heeft er geen voordeel van om censuur te plegen want het kost hun tijd om die
detectiesystemen te maken en/of mensen daarop te zetten. Het brengt hun geen of weinig geld in het laatje, hooguit
van een enkele adverteerder die niet wil dat zijn naam aan nazistische content gekoppeld wordt ofzo.
Als de Chinese regering die term geblokkeerd wil hebben en Youtube doet het niet dan kan zomaar heel Youtube in China geblokkeerd worden. Daar wonen 1,4 miljard mensen; de toegang daartoe behouden is een gigantisch voordeel.
28-05-2020, 07:37 door Bitje-scheef - Bijgewerkt: 28-05-2020, 07:43
Door The FOSS: Het is een heel goede zaak dat nepnieuws wordt aangepakt! Want er zijn hele volksstammen die op basis van nepnieuws allerlei hele rare meningen gaan vormen.

Maar dan de vraag, wanneer is iets nepnieuws ? Veel is overduidelijk maar er zijn ook zaken waarbij er langs de randen wordt geschreven en ongemakkelijk kunnen zijn, is dat dan ook nepnieuws ? Wat doe je dan als hostingplatform....

Je krijgt dan toch een soort "underground" en een bepaalde versmalling in de maatschappij. (Hiermee wil ik nepnieuws niet goedpraten). Begin maar een discussie over klimaatsverandering op basis van feiten, een afwijkende mening wordt niet getolereerd, ook al heb je misschien gelijk. Onderbuikgevoelens is tegenwoordig een factor die niet te onderschatten is. Is er nog ruimte voor mensen met een afwijkende levensvisie (op basis van een normale levensstijl) ?

Ik ben zelf nogal wetenschappelijk ingesteld, maar verken toch ook graag de randen van wetenschap. Daar zitten soms "onbewezen" stellingen in die toch regelmatig later bewezen worden of als bewezen aangenomen worden.

Ook al ben je dan geen expert op dat gebied, toch kun je een hoop leren en wijzer worden. Soms al onzin van zelfs adviserende instellingen inzien (in het kader van, vertel gewoon de waarheid, ook al is deze ongemakkelijk voor de situatie). Is onbewezen dan nepnieuws, of is nepnieuws ook weghalen omdat het ongemakkelijk is ?
28-05-2020, 07:43 door Anoniem
Door The FOSS: Het is een heel goede zaak dat nepnieuws wordt aangepakt! Want er zijn hele volksstammen die op basis van nepnieuws allerlei hele rare meningen gaan vormen.

Wat je zegt, of wat je bedoelt en hoe je een inzicht zuiver doorgeeft is een logica uitdaging.

Een mooi boek daarover is van Kribke 'Naming and Necessity'.

Mij gaf dat groot inzicht in de ontwikkeling van volksstam-denken.
28-05-2020, 13:31 door Anoniem
@Bitje-scheef,

Zo sta ik er ook in. Laatst nog even iets opgezocht over Bonifatius. Zeker ook op school geleerd dat ie bij Dokkum door de Friezen werd vermoord en dat zijn overschot later door Lullo, de bisschop van Mainz werd teruggevaren? Zo werd bisschop Lullo een spreekwoordelijke figuur, een ouwe zeveraar eerste klas. Wikipedia wijst je dan echter op het feit dat Bonifatius waarschijnlijk eerder in de buurt van Duinkerken is gevallen voor het geloof. Dan denk je weer zo'n geo-locatie fout, net als bij Caesar in de Gallische dreven, foutje van een paar honderd kilometers. Dat kan toch niet? Is dat honderden jaren lang niet rechtgezet?

Vroeger kwamen dergelijke herzieningen er moeilijk door vanwege het vasthouden aan de kroontjespen-versie door gevestigde meningen van autoriteiten in de geschiedenis. En je ging niet wat een prof geleerd had ineens onderuit halen, toch, al was het nog zo'n grote krotenkoker-mening?

En via welke uni kwam de kennis - in Engeland en Nederland via de Franse route, in Polen bevoorbeeld via de Italiaanse, Padua. In de linguistiek stond Duitsland weer centraal, zeker in de twintiger jaren. Waarom spreken Engelsen en Polen over fishstick (Paluzki rybne) en spreken Nederlanders van fishsticks. Dus een fishstick-spreker is meestal geen native speaker uit Engeland of Polen, de 'visstaafjes' sprekers zitten in Nederland en Duitsland. Google moet zoiets invoeren in het Translate-algorithme. Er staat hen nog veel te doen.

Zo leerde men dat alle rivieren in Nederland van het vrouwelijk geslacht waren (Keltische invloed) behalve de Rijn.
Maar er stroomt ook nog een mannelijke IJssel (edoch Lat. Isala). Sla er de Nederlandse grammatica maar op na.

Op beta-vlak gaan de studenten van nu ook niet snel iets controleren met de negenproef. De vooroorlogse generatie docenten kende de negenproef ongetwijfeld en werkten ook nog met een rekenlineaal. Zestigtallig stelsel gold voor de Assyriers, maar op de markt gebruikte men het digitaal stelsel (de tien vingers om op te tellen).

Leuk zou eens zijn om uit te zoeken wat magie uitmaakt bij volksgeloof en wat het is, dat toch op feiten berust. Waarom slaat het weer meestal om na volle maan? Bestaat er iets wezenlijks bij gematria (kaballa = overlevering) of is het puur verdichtsel (COVID-19 en corona staan als woorden numeriek voor 666 bijvoorbeeld)?

Nog bedankt voor je bijdrage, Bitje-scheef, onderzoek alle dingen en behoudt het goede!

groetjes van luntrus
28-05-2020, 14:59 door Anoniem
het einde van YouTube, Facebook, twitter etc. de monopolies van Google, Microsoft, Apple, Amazone, Alliebaba, Allieexpress. Cloud, outsourcing. en al dat wild groei aan managers en overheidsorganen.

Regionaal en lokaal de zaken inrichten werkt gewoon beter.

Power to the people....

Of anders maar gewoon chinees leren....
28-05-2020, 15:09 door Anoniem
Fish sticks (Amerikaans Engels) versus fish fingers (Brits Engels) natuurlijk (rectificatie)
Zie: http://en.m.wikipedia.org/wiki/Fish_finger

luntrus
28-05-2020, 15:47 door Anoniem
Censuur heeft betrekking op de activiteiten van staten. Niet op de vraag of je op een privaat platform huisregels stelt, en mag modereren. Vrijheid van meningsuiting gaat ook over relatie tussen burger en staat. Daarom staat het ook in de grondwet, en niet in het wetboek van strafrecht, met een sanctie bij schending.
28-05-2020, 15:52 door Anoniem
Gaat die over Wumao / 50 Cents Army ? Vermoeiend al die copy/pasters die niet even zelf op Youtube kunnen zoeken op zo'n term, om erachter te komen dat de bewering volstrekt onzinnig is ?

https://www.youtube.com/results?search_query=wumao

Nee, posts met deze termen worden niet binnen seconden verwijderd van Youtube. Hoeveel mensen zo'n bewering ook copy/pasten op Facebook, op Twitter, of op dit forum.

Mensen zijn te dom vandaag de dag om een bewering te fact checken, voor ze deze overnemen.
28-05-2020, 16:53 door Anoniem
In feite kan een sociaal medium platform uitingen slechts weigeren als ze tegenwettelijk zijn.
Een afwijkende mening hebben dan van hetgeen bij voorkeur in de krant staat, is dat dan ook meteen tegenwettelijk?

Hoort het hebben van een bepaalde mening tot het terrein van de huisregels.
Ook als het netjes is verwoord? Dan zijn de huisregels verkeerd opgesteld.

Je kan "flat earthers" komisch vinden en onwerkelijk denken verwijten, maar geldt dat ook t.a.v. van CO2?
Daar zijn nogal wat meningen over verdeeld. De mens is geen plant en een plant geen mens.
Voor sommigen onder ons zou het wel gemakkelijker zijn als dat anders was, want dan gingen ze planten rooien.

J.O.
28-05-2020, 21:41 door Anoniem
Door Anoniem: Censuur heeft betrekking op de activiteiten van staten. Niet op de vraag of je op een privaat platform huisregels stelt, en mag modereren.
Ja maar als de minister van binnenlandse zaken zich gaat zitten opwinden op TV over het vele "fake news" wat ze meent te herkennen op dit soort platformen en stellig aangeeft dat hier maar eens wat aan gedaan moet worden door die platformen (nog net niet met het dreigement dat als ze dat niet naar haar tevredenheid doen, ze zelf wel even paal en perk zal stellen) dan komt dat toch wel aardig dicht bij censuur. Die censuur is dan wellicht niet direct een activiteit van de staat, maar er is wel onder dreiging van enstiger maatregelen druk gezet op zelfcensuur.
En let wel, het gaat dan niet eens over mededelingen waarvan het onbetwistbaar vast staat dat ze onwaar zijn. Het grootste deel van die "fake news" items zijn enkel en alleen meningen waar ze het zelf niet mee eens is.
Als je aperte onwaarheiden zoals "flat earth", "we have never been to the moon", "vaccins cause autism", "5g is brain programming by the authorities" e.d. als minister wilt bestrijden dan is dat nog tot daar aan toe, maar als je je gaat begeven op het terrein van "land X zegt iets waar ik het niet mee eens ben, en beinvloedt daarmee onze politiek" dan ben je toch al wel behoorlijk fout bezig!
29-05-2020, 01:14 door Anoniem
Op deze huidige website gebeurt dat ook,daar is niets bijzonders aan
dat geschreven berichten die "non mainstream" gewoon niet te plaatsen of gewoon te verwijderen.

Ze zijn er zelfs wat actiever in geworden wellicht strenger moderator beleid of in opdracht van de overheid
dat kan natuurlijk ook.


Jaap van nieuwsuur
29-05-2020, 10:17 door Anoniem
Zoek even op Wumao op Youtube, en de onzin van deze discussie wordt meteen duidelijk. Men kopieert beweringen, voert er lange discussies over. Maar 5 seconden gebruiken op Youtube om te kijken of de bewering wel klopt, is kennelijk teveel gevraagd voor velen. Nee, Youtube verwijdert niet iedere bijdrage met het woord Wumao, de Chinese variant daarvan, of met de tekst 50 Cents Army.
29-05-2020, 13:07 door Anoniem
Maar gaat het er dan niet om om mensen nog verder een bepaald kokerdenken in te voeren.

We worden geleid door "occultisten", psychodramaturgische manipulators, die anderen karma voor hun daden laten oplopen
(een BOA moet het uitvoeren bijvoorbeeld of een andere "wetshandhaver"). Zij kennen de symbolen, die wij vaak niet (her)kennen.

Zij staan in wezen in wrok tegen de natuurlijke orde der dingen en slepen alle anderen daarin mee naar een ware hel op de planeet. De natuurwetten van het universum kunnen ze natuurlijk niet wijzigen en dat is maar goed ook.

Wie geeft het recht over andere mensen te heersen, hen rechten te ontnemen en te be- en veroordelen?
Net zo goed als anderen niet het recht hebben anderen daarin te beperken (bijvoorbeeld de cybercrimineel).

Wie gaat er eigenlijk over het recht op onverdraaide en vrije infogaring? Wie gaat er over de erfenis van Tesla?
Ik dacht dat Interwebz iedereen daarbij ging helpen, maar het wordt weer een speeltje, ja voor wie eigenlijk?

J.O.
29-05-2020, 18:50 door souplost
Fake news wordt altijd gebezigd door mensen die waarheid te kort komen. Dat zijn over het algemeen rechtse populisten die misbruik maken van onvrede onder de bevolking of fans van besturingssystemen die zien dat hun systeem te kort schiet :)

De op de man reacties of als het zo overduidelijk nep is (aarde is plat). zou ik doorsluizen naar een speciaal kanaal met label Riool, Zodat je nog altijd kan terug zien wat voor idioten dit zijn. Ze zien namelijk zelf toch niet dat ze voor paal staan.
Als het feit bedenkelijk is zou ik het ook labelen zoals Twitter deed maar niet afvoeren.
30-05-2020, 00:45 door Anoniem
Twitter doet hetzelfde als YouTube. Hier kunnen ook Wumao (= 50 cents) reacties aan ten grondslag liggen.

Maar Wumao hoef je niet altijd direct onder de noemer van fake news of troll berichtgeving te brengen.

Men heeft in China een veel andere traditionele benadering, die vaak toch wat openlijker en verandwoordelijker naar de burger is, dan het versluierde en niet altijd zo eerlijke systeem hier. Zen- en de leer van Confucius waren en zijn benaderingen, die persoonlijk en bestuurlijke moraal hoog willen houden, correcte sociale omgangsvormen ondersteunen, rechtvaardigheid en vriendelijkheid naar de mens toe.

Dat hebben we nu meer dan ooit nodig in deze bange globale pandemische tijden.

Jodocus Oyevaer
08-07-2020, 18:33 door Anoniem
Terecht je mag een bevriend staat niet beledigen. Onze koning heeft laatst nog een miljarden deal geregeld met China.
08-07-2020, 23:42 door Anoniem
Definitie censuur

. dat wat niet gezegd mag worden. Eén van de elementen uit de discoursanalyse die een rol speelt bij de theorieën over hoe literaire communicatie tot stand komt. II. de controle op (literaire) teksten zoals die plaatsvindt onder totalitaire regimes.


Verder zijn big tech corps ook een dreiging voor de democratische rechtstaten. Dat deze al misbruikt zijn is nu bewezen en de wereld betaald er al jaren een prijs voor echter lijken de landen hier en de EU vooralsnog geen zorgen te maken over de invloed van big tech en social media. Onze journaals en media hebben zich er ondergeschikt aan gemaakt door de jaren met het refereren aan "volg ons op social media". Alternatieven op eigen bodem zijn gestorven met het gedachtegoed van Nelie Kroes. Blijkbaar zijn zelfs de Amerikaanse intel bobos niet zo tactisch genoeg om te diversificeren.

Twitter en de Google platformen reageren nu sneller inderdaad ivm de komende verkiezingen daar. Of je moet bijv Molyneux heten en je tijd zit erop. Dat wordt bij de oppositie alweer gevierd met deugdelijke Tweets.

Zelf heb ik geen behoefte aan dit mindcontrol platform met verborgen algos en shadowbans. Een methode om je te data te laten genereren in een geisoleerde bubble zonder dat je woret geinformeerd dat je op een lijst staat.

De infooorlog werd al jaren met memes uitgevoerd want die gaan zo lekker door de filterd en ook de cognitieve filters. Al jaren geen innovatie bij manipulators terwijl er toch mogelijkheden te bedenken zijn. Wat zou er aan de hand zijn? Of wachten we op een verassingsevent wat waarschijnlijk een big nothing burger zal zijn?

Als ik terug ga op Twitter zal ik me ook van oppositionele onderwerpen bedienen om uit die bubbelparser te komen. Ze proberen je gewoon te kneden en met elke post in een hive ban gelijkgestemden te dumpen. Uiteindelijk heb je meer fragmentatie dan eenheid. En dan maar zeuren dat de mensen zo verdeeld zijn geraakt? Over heimelijk sturen gesproken. Facebook heeft de cognitie en emotie beïnvkoedingsexperimenten al toegegeven. Ik hoop dat Alphabet ook wat transparanter gaat hierin. Al zeggen ze dat het om de "user experience " gaat.

Ik ga eens een dev opzoeken met een aandachtspunt in Android 9/10 . Misschien kunnen ze Google nog een professionele zeurpiet gebruiken.

Iemand Harmony al onder Ghidra gelegd? Dankzij Assange hebben we een hele mooie debugger die de NSA maar opensource heeft gemaakt. Beter dan SIce en met een leuke jaren 80 look.
09-07-2020, 11:31 door Bitje-scheef
Door Anoniem: Terecht je mag een bevriend staat niet beledigen. Onze koning heeft laatst nog een miljarden deal geregeld met China.

Let op er is een verschil tussen "persoonlijk" belang en "staats" belang. In China staat de staatsbelang meters hoger dan het persoonlijk belang. In Nederland denken we dat persoonlijk belang staat boven staatsbelang.

Dat is graag wat de overheid je wilt laten denken. Virtuele vrijheid.
09-07-2020, 14:03 door Anoniem
Men moet ook al eens kijken waar en waarom partijen andere platformen zoeken, nadat YouTube hen censureert of heeft verbannen. Zoals video's op Bitchute, hooktube, banned video en individuele streaming platformen.

YouTube en facebook schieten zich wel zelf op den duur in de voet, door een hele categorie eindgebruikers van zich te vervreemden door hun content en geluid te verwijderen of marginaal te maken.

De verdeling in twee elkander als water en vuur bestrijdende kampen in bijvoorbeeld landen als Amerika, Polen etc. is exemplarisch. De vrije nieuwsgaring staat steeds verder onder druk.

Vergeet ook niet de paywalls en het zogenaamde betaalde premium nieuws. Jeugd loopt in groetn getale weg bij de reguliere media, kijkt bijna geen televisie meer of luistert traditionele radio.

Het was gemakkelijk om een dominante positie te verkrijgen voor Google, facebook, Amazon etc. Maar die zijn ze ook zo weer kwijt als de wind uit een iets andere hoek zou gaan waaien. Zo gewonnen, zo geronnen.

luntrus
09-07-2020, 15:36 door Anoniem
https://www.youtube.com/watch?v=Y9TviIuXPSE&list=PLT9FunO99-TkWRfE8Ue490gxuETY7jTDS&index=47&t=0s
09-07-2020, 17:27 door Anoniem
Door Anoniem: Goodmorning, ik was hiervan paar weken op hoogte, alleen is het nu pas populair. Ik zag niemand hierover posten dus ik dan maar;

Youtube verwijderd comments die ?? (A derogatory term for Chinese communists that was once commonly used by the Nationalist forces led by Chiang Kai-shek)

Spreken we hier over accidental removal zoals youtube beweert, of is Google nogsteeds in samenwerking met CCP?

Er waren gebruikers die dit probleem al in 2019 vermeldde https://support.google.com/youtube/thread/17821466?hl=en

Ik heb zelf net een reactie geplaatst, en deze was binnen 2 seconde verwijderd.

Partie?
Goodmorning?
Missende lidwoorden

Dutch man do you speak it?


Ik weet niets van CCP berichten die verwijderd worden maar ik weet wel dat "ze" Russia Today van Ziggo hebben verwijderd. Nu vraag ik mij af wat daarvoor in de plaats komt. Ik hoop op extra afleveringen van Ancient Aliens.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.