image

Advertorial: Ben je een technologie-expert als je geen kennis hebt van privacy?

woensdag 27 oktober 2021, 14:13 door Redactie

Datalekken, ransomware-aanvallen, imagoschade, boetes en ga zo maar door. De bedreigingen zijn actueel en eindeloos. Kun jij privacyrisico’s herkennen én tijdig oppakken? Onderscheid jezelf als technologie-expert met kennis van de Europese privacywetgeving (AVG) met de officiële CIPP/E en CIPT trainingen: dé Europese privacy certificeringen! Volg deze trainingen nu bij ICTRecht Academy met 15% korting.

Ben je een technologie-expert als je geen kennis hebt van privacy?

Elke organisatie digitaliseert en daarmee loopt elke organisatie in toenemende mate risico’s. Datalekken, ransomware-aanvallen, boetes en imagoschade: razendsnelle technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat gegevensbescherming steeds complexer wordt. IT-professionals die continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en aantoonbaar privacyrisico’s kunnen minimaliseren zijn dan ook hard nodig. De International Association of Privacy Professionals (IAPP) gecertificeerde CIPP/E en CIPT trainingen helpen je om jezelf te onderscheiden als technologie-expert.

ICTRecht Academy is official trainingspartner van IAPP
ICTRecht Academy biedt de officiële tweedaagse CIPP/E en CIPT trainingen aan, inclusief het digitale IAPP lesboek, de examenvoucher en één jaar IAPP lidmaatschap.

CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe) wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van privacycertificering. Met dit certificaat toon je aan dat je alles weet over privacy in Europa. De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) kun je als het ware dromen.

CIPT (Certified Information Privacy Technologist) staat in het teken van IT en techniek in combinatie met privacy. Je leert hoe om te gaan met privacy en gegevensbeveiliging tijdens de ontwikkeling en implementatie van uiteenlopende IT-producten en -diensten. Zodra je het CIPT-certificaat hebt behaald, laat je zien dat je de technische aspecten kent in samenhang met privacy.

Om deze 7 redenen volg jij jouw CIPP/E en CIPT trainingen bij ICTRecht Academy

  1. Bij ons staat de praktijk voorop

    In heldere, kant en klare taal doe je bij ons diepgaande kennis op. Daarbij maken we direct een vertaling naar de praktijk door vele voorbeelden met je te delen.
  2. Onze eigen trainers uit het werkveld

    De trainingen worden gegeven door onze eigen privacy professionals. Zij hebben dagelijks te maken met uiteenlopende en complexe privacy kwesties waar zij je graag alles over vertellen.
  3. Alle aandacht voor jou

    We werken met kleinschalige groepen en maken ruimte voor jouw vragen. Naderhand organiseren we online sessies waarin je resterende vragen kunt voorleggen aan onze trainers met het oog op het examen.
  4. Volg jouw trainingen op locatie of online

    Trainingen worden gegeven op goed bereikbare locaties in Utrecht en Zwolle, inclusief catering. En zijn ook online via livestream of achteraf te volgen. Op dat moment ontvang je voor het bestellen van je lunch een VVV Cadeaukaart.
  5. Toegang tot onze leeromgeving

    Je krijgt toegang tot onze online leeromgeving waarop je onder meer de trainingen terug kunt kijken en kunt overleggen en discussiëren met medecursisten.
  6. Toegang tot onze community

    Je ontvangt korting op een entreebewijs voor onze jaarlijkse FG/DPO kennis- en netwerk bijeenkomst en korting op een abonnement van JuriBlox Privacy.
  7. 1 uur gratis advies bij adviesbureau ICTRecht

    Als deelnemer ontvang je aan het einde van de trainingsdagen een gratis knipkaart t.w.v. 1 uur advies bij adviesbureau ICTRecht. Deze knipkaart is in te zetten voor advies over alle specialismen waar ICTRecht op actief is.

Als lezer van security.nl ontvang je 15% korting op onze CIPP/E en CIPT trainingen waardoor je slechts € 1.678,75 exclusief btw betaalt per training in plaats van € 1.975 exclusief btw. Maak hiervan gebruik tijdens het inschrijven met de kortingscode: SEC15

Kijk voor meer informatie en inschrijven op onze website.