image

Vpn-provider Mullvad biedt fysieke activatiecodes aan op Amazon

dinsdag 26 juli 2022, 16:28 door Redactie, 4 reacties

Fysieke activatiecodes van vpn-provider Mullvad zijn voortaan ook te koop via de webwinkels van Amazon, zo heeft het bedrijf aangekondigd. Mullvad laat gebruikers op verschillende manieren voor de vpn-dienst betalen, waaronder cryptovaluta, iDeal, contant geld, creditcard en activatiecodes.

De activatiecodes zijn zo ontworpen dat het niet mogelijk is voor derde partijen om een betaling aan een Mullvad-account te koppelen, wat de privacy van gebruikers ten goede moet komen, aldus de vpn-provider. Op dit moment zijn de fysieke activatiecodes alleen in de Amerikaanse en Zweedse webshops van Amazon beschikbaar. Mullvad is echter van plan om die ook in andere webwinkels van Amazon aan te bieden, waaronder Nederland en Duitsland.

Image

Reacties (4)
27-07-2022, 09:57 door Anoniem
Het is nog steeds de beste betaalde VPN service
27-07-2022, 10:05 door Anoniem
Jammer dat dit via amazon moet lopen, ik wil geen zaken doen met dat verschrikkelijke bedrijf.
27-07-2022, 13:08 door Anoniem
Cash is privacy technisch nog altijd de veiligste manier. Genereer een nummer, zet dat op een vel papier, stop dat samen met 50 euro in een envellope van dik papier (waardoor je aan de buitenkant niet kan zien wat er in zit) en stuur deze naar Mullvad toe. Vervolgens kun je een jaar lang met 5 devices gebruik maken van een van de beste VPN's.
Soms moet je een risico willen nemen om iets te winnen, en ja je kunt die 50 euro kwijt raken maar de kans daarop is heel erg klein. Is mij in al die jaren nog nooit overkomen.
27-07-2022, 13:19 door Anoniem
Door Anoniem: Jammer dat dit via amazon moet lopen, ik wil geen zaken doen met dat verschrikkelijke bedrijf.

Het moet helemaal niet, het is een aanvulling op de bestaande 12 (!) geaccepteerde betalingswijzen. Van mullvad.net:

'Welke betaalmethoden worden aanvaard?

We aanvaarden contant geld, Bitcoin, Bitcoin Cash, overboeking, creditcard, PayPal, Swish, Giropay, Eps-overdracht, Bancontact, iDEAL, en Przelewy24. Met creditcard en PayPal hebt u de mogelijkheid om een maandelijks verrekend abonnement te starten.
Kan ik echt contant betalen?

Absoluut, en graag! Blijf volledig anoniem. Steek gewoon uw geld en betaaltoken (willekeurig gegenereerd op onze website) in een envelop en stuur deze naar ons. We aanvaarden de volgende valuta: EUR, USD, GBP, SEK, DKK, NOK, CHF, CAD, AUD, NZD.'

Cash in een envelopje, kom daar nog maar eens om bij andere bedrijven.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.