/dev/null - Overig

Leven in eenvoud

30-07-2022, 17:30 door Anoniem, 10 reacties
Leven in eenvoud

Een tafel,een kaars,een glas wijn en je pen en papier
terug naar de analoge samenleving kan wellicht gedeeltelijk
en opnieuw een moderne samenleving beginnen op te bouwen
dus het wiel opnieuw proberen uit te vinden,de huidige maatschappij
en de toekomst daarvan staat op barsten,ondanks dat
als je buiten loopt en ziet die mooie gebouwen,bruggen,wegen,
maar de bevolking de burgers zijn niet blij,en dit raakt alle bevolkings lagen
dus op het einde ook de rijkere mensen.

The Matrix
Reacties (10)
30-07-2022, 18:21 door Anoniem
Ga jij het maar doen. Ik doe daar niet aan mee en 99.9% van de rest van de bevolking ook niet.
Maar daarmee hou ik je niet tegen ofzo.
30-07-2022, 19:38 door Anoniem
Een tafel,een kaars,een glas wijn en je pen en papier:
dat verdraagt de huidige mens niet meer. Alleen nog bij wijze van uitzondering, zoals op vakantie-avonden in de Dordogne of daaromtrent. En dan natuurlijk nooit alleen, maar omgeven door spraakzame anderen.
30-07-2022, 20:56 door Anoniem
Dat kan allemaal wat je zegt.
Leven in een hutje op de hei bijvoorbeeld.
30-07-2022, 22:43 door Anoniem
Hoeft niet zo rigoureus te zijn. Vrije keuze en geen zoekbeperkingen of info manipulatie. Alleen onduidelijk hoe we van de autocratie en de totale controle plannen en totale surveillance verlost gaan worden. Of is het onontkoombaar? Teveel fasciliteurs en collaboratie met het systeem. Het wordt een vrij onaangename winter.
31-07-2022, 09:38 door Anoniem
Je wilt een soort great reset?
31-07-2022, 12:26 door Anoniem
Ja een grote reset andersom.
31-07-2022, 13:02 door Anoniem
Ik heb het feitelijk al eens gedaan. Hoog gevlogen, koek op, diep gevallen. Gelukkig nog niet failliet maar ook niks meer over.

Het is, in zijn vorm ook juist de rijkste periode van mijn leven geweest. Vooral omdat er altijd omstandigheden en zeker ook mensen zijn die je van je ongemakken de schuld wilt, maar zeker ook met goede argumenten, kunt geven. Zeker als je hard op je plaat gaat. Terwijl, waar je ook landt in het leven, je er altijd zelf ook bij bent geweest. En keuzes hebt gemaakt.

Nu bezig met Droom 2.0. Gratis leven. En liefst zo goed mogelijk. Met name vrienden en kennissen van me met vette spaarpotten, veel bezittingen, dure partners en kinderen en vele lopende rechtszaken, daar spuit het stoom uit de oren als ik er maar over begin. Want zoiets kan helemaal niet! Je kunt tien keer beter aan tafel over hun prostaat beginnen dan over zoiets! Helemaal gratis gaat waarschijnlijk ook een lastige zijn. Maar je kunt een heel eind komen. Van je vaste lasten afkomen. En wat je dan nog uit moet geven in de morgen, in de avond al weer bijgeschreven te zien op je rekening. Dat is prima mogelijk. Je moet wel goed tegen je verlies kunnen. Je moet iets nuttigs doen want anders wordt er 's avonds niks meer bijgeschreven. Ookal is het gat dan klein, het telt op, net zoals ook vette spaarpotten altijd sneller leeglopen dan gehoopt. Blijft er elke dag wat over, dan kun je alles juist weer nog leuker maken. Al blijft de echte rijkdom het zelfde. Dat je als het moet een dikke vinger op kunt steken. Als het zou moeten dan. Onafhankelijker worden van het enige vieze woord dat ik ken: geld. Daar ligt de ultieme rijkdom. Dat is Droom 2.0 En daarvoor lig ik al lekker op Stoom 2.0. Kwestie van je eigen keuzes in je leven. Ingewikkelder is het niet.
31-07-2022, 13:03 door Anoniem
NEE

Daar ben ik het volledig niet mee eens. We (een groot deel van de maatschappij) zijn nou eenmaal afhankelijk geworden van computers. Computers brengen ons een hoop en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik moet alleen eerlijk zeggen dat ik computers wel steeds minder leuk begin te vinden.
31-07-2022, 13:18 door Anoniem
Wellness vakantie...? Was je naar zoiets op zoek?
31-07-2022, 15:24 door Anoniem
Maar computeren kan wel weer leuk worden. Ik ben een adept van de veel te vroeg gestorven resource engineer en later searchlore guru, F.R.A.V.I.A.Hij was wars van alle ads en smut. Sluit de grootgraaier uit en je hebt het Interwebz dat je wilt. Ook digitaal kun je terug naar die tijd. Daar moet je wel iets voor doen. Malzilla, DNS Jumper, Libre Office, tor, tails, epic browser, server identificatie, Telescope, dat zijn mijn programmaatjes, enz. enz. Sniffers, script-blockers, JS Guard, Clear URLs. Ik vecht voor mijn onafhankelijkheid met mijn eigen verworven vaardigheden. Het leven leert je argwanend te zijn, vooral de laatste paar jaar. Laat je niet kisten, afkoppelen van de Big Tech hap zover dat kan. Veel dank aan alle gelijkgezinden hier, jullie hebben mij onderwezen en gebracht waar ik nu ben,

luntrus
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.