/dev/null - Overig

Nichelle Nichols - Nyota Uhura : In Memoriam

01-08-2022, 14:13 door Anoniem, 3 reacties
Nichelle Nichols - Commander Nyota Uhura

In Memoriam


Ze heeft niet alleen de wereld verandert, ze heeft de mensheid veranderd.

Mag haar ziel, nu vrij, het universum veranderen.

Leef lang en voorspoedig.


Nichelle Nichols - Commander Nyota Uhura

In Memoriam


She has not only changed the world, she has changed humanity.

May her soul, now free, change the universe.

Live long and prosper.
Reacties (3)
01-08-2022, 23:04 door Anoniem
Nichelle Has been beamed up for good. Ze laat deze planeet achter met het dreigend gevaar van de Borg. Zonder StarTrek geen luciferiaanse Dome Simulatie Theorie, geen Wes Penre bespiegelingen.
#observator
02-08-2022, 03:25 door Anoniem
Om de eerste afleveringen te zien had je vroeger een antenne nodig die de Belgische TV kon ontvangen. In Nederland was er geen budget voor. Vooral omdat elke zuil zijn eigen omroep had. Er was wel meer geld maar dat was al op aan onderling geneuzel. Zelf woonde ik in een hoog flatgebouw, met België antenne. De Startrek serie, en zeker ook haar werk, zijn een grote kietelfactor voor me geweest om meer te leren in wat nu IT heet. Het is nog uit de tijd dat, zowel later thuis, als toen in zulke TV studios, met zo weinig middelen zoveel moois gemaakt kon worden. En het werkte ook nog.
02-08-2022, 09:48 door Anoniem
Door Anoniem: Om de eerste afleveringen te zien had je vroeger een antenne nodig die de Belgische TV kon ontvangen. In Nederland was er geen budget voor. Vooral omdat elke zuil zijn eigen omroep had. Er was wel meer geld maar dat was al op aan onderling geneuzel. Zelf woonde ik in een hoog flatgebouw, met België antenne. De Startrek serie, en zeker ook haar werk, zijn een grote kietelfactor voor me geweest om meer te leren in wat nu IT heet. Het is nog uit de tijd dat, zowel later thuis, als toen in zulke TV studios, met zo weinig middelen zoveel moois gemaakt kon worden. En het werkte ook nog.

Ik heb nog een Ericsson blue uitklap-GSM gehad en vond die zelfs ouderwets vergeleken met de communicator uit Startrek want die had niet, zoals de Siemens wel nodig had, een zichtbare antenne. :-)
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.