image

Scriptkiddies DoSsen desktop met zure homo-porno

dinsdag 7 oktober 2008, 12:47 door Redactie, 6 reacties

Het shockeren van internetgebruikers via schokkende filmpjes en afbeeldingen op hun computer is de nieuwste rage onder scriptkiddies. Eerder waren er al de webcam-hackers die een meatspin filmpje op de gekaapte PC van een slachtoffer toonden, om daarna met zijn eigen webcam de reactie op te nemen. Nu is er een variant die bij slachtoffers een zure nasmaak nalaat.

Een nieuw Trojaans paard, genaamd LemonLover, plaatst en opent een ongekend aantal afbeeldingen van de "Lemon Party" op de desktop van het slachtoffer. Het herstarten van de computer zorgt ervoor dat de afbeeldingen meteen weer terugkomen. Ook het sluiten van het proces via taakbeheer biedt geen soelaas. Doordat de computer al die afbeeldingen opent, wordt de machine trager, wat het zoeken naar de verborgen bestanden die voor het "feestje" verantwoordelijk zijn nog lastiger maakt. "Dit is een feestje wat je niet kunt stoppen," aldus onderzoeker Christopher Boyd.

Reacties (6)
07-10-2008, 15:17 door Lamaar
Redactie, het woord is choqueren hoor. Zoek het maar op in Van Dale. Shockeren bestaat niet.
07-10-2008, 15:52 door Anoniem
Door LamaarRedactie, het woord is choqueren hoor. Zoek het maar op in Van Dale. Shockeren bestaat niet.

Het is ook eigenlijk 'Laat maar' i.p.v. 'Lamaar', zolang de normale mensen het begrijpen snap ik niet waar die azijnpissers, zich altijd zo druk over maken; hoewel dit wel een 'leuke' is; da sjokeren.... ;)
07-10-2008, 17:08 door Rene V
Het is echter wel zo dat "Lamaar" hier als alias wordt gebruikt en dus niet per se correct gespeld hoeft te worden. Van een, wat veel mensen zien als een serieuze beveiligings/nieuws, website mag verwacht worden dat de artikelen die geplaatst worden in ieder geval in correct Nederlands worden gedaan, ongeacht of men nu weet wat er bedoelt wordt of niet. Anders zou elke journalist taal kunnen gebruiken dat niet correct is onder het mom van: tja, mensen begrijpen het toch?
In de vorige versie van Security.nl werd zelfs opgemerkt voordat men een reactie plaatste, dat men de spelling controleerde voordat de reactie geplaatst werd. Dan mag men toch zeker wel verwachten van de mensen die hier artikelen plaatsen, dat ze dan op z'n minst zelf ook correct Nederlands gebruiken, toch?
08-10-2008, 02:14 door Anoniem
Door LamaarRedactie, het woord is choqueren hoor. Zoek het maar op in Van Dale. Shockeren bestaat niet.

Zeikerdje !
08-10-2008, 09:35 door Arno Nimus
Door LamaarRedactie, het woord is choqueren hoor. Zoek het maar op in Van Dale. Shockeren bestaat niet.
En zoals we allemaal weten heeft Van Dale de absolute waarheid in pacht. Het tegenspreken van de Van Dale heeft geen zin evenals het zoeken van een bevestiging via andere bronnen. Immers, de Van Dale vertelt u de waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid.

[url=http://www.onzetaal.nl/advies/shockeren.php]Of zou het misschien kunnen zijn dat er misschien ook nog ruimte is voor discussie?[/url]
08-10-2008, 13:21 door Anoniem
wat een sukkel, trek je netwerkkabel eruit.. en er valt niks te laden...dus kan je het wel opsporen ..
iedereen mag zich onderzoeker noemen blijkbaar..
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.