image

Hack in the Box Amsterdam 2011 aangekondigd

donderdag 18 november 2010, 13:41 door Redactie, 1 reacties

Na een succesvolle eerste editie dit jaar, zal er ook volgend jaar een Hack in the Box Amsterdam plaatsvinden. Wederom heeft de organisatie verschillende grote namen weten te strikken. Zo verzorgt Joe Sullivan, Chief Security Officer van Facebook, de keynote. Tijdens de tweede dag zal een speciaal keynote panel, bestaande uit mensen van Google, Adobe, McAfee, TippingPoint en Mozilla, over de 'Economics of Vulnerabilities' discussiëren.

Daarnaast zal er ook een geheel nieuwe Capture The Flag - World Domination plaatsvinden. Vanzelfsprekend is er ook een Hackerspaces Village, een lock picking village opgezet door leden van TOOOL.nl en de HITBSIGINT sessies; 15 minuten durende lezingen over nog te verschijnen beveiligingsonderzoeken.

Hack in the Box is de grootste beveiligingsconferentie van Azië en kwam in 2010 voor het eerst naar Europa toe. Voor de conferentie zijn slechts vijfhonderd plekken beschikbaar. Studenten en leden van de verschillende hackerspaces kunnen de conferentie, die vooral op technische diepgang is gericht, voor 250 euro bijwonen. Net als dit jaar zal het evenement in het Grand Krasnapolsky hotel op de Dam in Amsterdam worden gehouden. De data zijn donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2011.

Call for papers
Naast de aankondiging is ook de Call for Papers geopend. De organisatie zoekt vooral sprekers die over technische of nieuwe aanvalsmethoden iets willen zeggen. Sprekers van wie de lezing wordt goedgekeurd mogen op kosten van de conferentie drie nachten het Grand Krasnapolsky hotel blijven. Wie een interessant onderwerp heeft kan dat tot 18 februari 2011 opsturen. Meer informatie over Hack in the Box Amsterdam 2011 is te vinden op hackinthebox.org.

Reacties (1)
18-11-2010, 15:04 door Preddie
klinkt weer gezellig !
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.