image

Anonymous-lid gepakt na hacken abortus-website

vrijdag 9 maart 2012, 12:19 door Redactie, 3 reacties

De Britse politie zegt een lid van Anonymous te hebben gearresteerd op verdenking van het hacken van een abortus-website. De 27-jarige man die door agenten van de e-Crime Unit van zijn bed werd gelicht, zegt banden met Anonymous te hebben. Hij zou eerder de website van de British Pregnancy Advisory Service (BPAS) hebben gedefaced en gegevens hebben gecompromitteerd. Via de website is informatie over abortus, zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen te vinden.

"We hebben snel opgetreden om de verdachte die bij het hacken betrokken was te identificeren en arresteren. Dit was gedaan om te voorkomen dat persoonlijke details van mensen die informatie op de BPAS website hebben opgevraagd openbaar zou worden", stelt politiefunctionaris Mark Raymond. De gestolen data bevatte geen medische gegevens van vrouwen die bij BPAS een behandeling ondergingen.

Op Twitter werd gedreigd de buitgemaakte gegevens te openbaren. In een verklaring stelt de aanvaller dat BPAS werd aangevallen "omdat ze ongeboren kinderen vermoorden die geen rechten hebben. Het is moord."

Reacties (3)
09-03-2012, 12:34 door Anoniem
Och, banden met anonymous. Die man heeft zeker een of ander raidboard gezien. Ook ik heb banden met Anonymous, ben ik nu een gevaar voor het Nederlandse Publiek?
09-03-2012, 14:03 door Security Scene Team
dit belooft nog leuk te worden... Anonymous will be continued ;)
09-03-2012, 15:38 door Anoniem
gewoon een iemand die geïnspireerd is geworden door Anonymous en niet heeft nagedacht over zijn sporen te wissen that all..
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.