image

Mozilla opent jacht op Firefox 3.6 add-ons

zaterdag 26 mei 2012, 10:40 door Redactie, 1 reacties

Mozilla is begonnen met het in kaart brengen van uitbreidingen die niet op moderne Firefox-versies werken. Dit is namelijk een reden waarom veel gebruikers van Firefox 3.6 niet naar een nieuwere Firefox-versie willen upgraden. "Mensen die deze add-ons hebben geïnstalleerd slaan Firefox-updates over, omdat hun add-ons nog niet compatibel zijn, en waarschijnlijk nooit zullen worden", zegt Jorge Villalobos van Mozilla.

Nu de browserontwikkelaar bezig is om gebruikers van oude en 'potentieel onveilige' Firefox-versies af te krijgen, is het volgens Villalobos belangrijk dat ze niet de add-ons verliezen waar ze dol op zijn. Hij heeft daarom de belangrijkste uitbreidingen op Firefox 3.6 en ouder in kaart gebracht, inclusief verschillende alternatieven

Officieel
Daarbij wordt ook een add-on genoemd die niet op addons.mozilla.org te vinden is, de officiële plek voor Firefox-uitbreidingen. "Normaliter zou ik geen add-ons buiten addons.mozilla.org aanraden, maar ik heb het bestand bekeken en alles lijkt in orde", aldus Villalobos. De ondersteuning van Firefox 3.6 stopte eind april.

Reacties (1)
27-05-2012, 10:25 door spatieman
goh, no shit.
90% van mijn addons werken niet meer vanaf 4, en zijn ook nooit meer geupdate.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.