image

Politie arresteert vermeende inbreker na Facebookbericht

vrijdag 22 november 2013, 16:53 door Redactie, 2 reacties

Een Amerikaanse man die van een serie auto-inbraken wordt verdacht en op Facebook de politie in het Texaanse Rosenberg uitdaagde, werd nog geen kwartier nadat hij het bericht plaatste aangehouden. Rolando Lozano plaatste op de sociale netwerksite een bericht met daarin de tekst "catch me if u can".

De Amerikaan werd gezocht vanwege mogelijke betrokkenheid bij een serie auto-inbraken. Nadat Rolando het bericht online zette werd hij nog geen vijftien minuten later door een patrouille bij de woning van een familielid aangehouden. Het politiekorps van Rosenberg zette vervolgens foto's van de arrestatie op het eigen Facebookprofiel. Hoe het bericht op de sociale netwerksite heeft geholpen bij het opsporen van de vermeende inbreker laat het korps niet weten.

Reacties (2)
22-11-2013, 17:24 door Anoniem
Ik denk dat ze hem al een beetje op de korrel hadden,dus door sporen achter te laten met het facebookbericht konden zem oppakken.
23-11-2013, 12:27 door Anoniem
Precies de reden waarom veel criminaliteit nog wel wordt opgelost: Verwaandheid.

Weet je gelijk hoe je met je misdaden weg kan komen, want de pakkans is verder niet om over naar huis te schrijven, zeker als je nog geen bekende van de po-li-tie bent.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.