image

FBI-directeur onder vuur na opmerking over marihuana

vrijdag 23 mei 2014, 10:22 door Redactie, 4 reacties

FBI-directeur James Comey is in de Verenigde Staten onder vuur komen te liggen na zijn opmerking tijdens een recente conferentie dat de opsporingsdienst worstelt met het huidige marihuanabeleid bij het werven van cyberexperts. Het beleid stelt dat mensen die marihuana gebruiken niet worden aangenomen.

Dit zou echter een probleem zijn bij het vinden van nieuwe programmeurs, hackers en security-experts. Eén van de conferentiebezoekers stelde Comey een vraag over zijn vriend die vanwege het marihuanabeleid besloot om niet te solliciteren. "Hij zou toch moeten solliciteren", ondanks het marihuanagebruik, antwoordde Comey.

Hoorzitting

Tijdens een hoorzitting over het functioneren van de FBI verklaarde de FBI-directeur dat hij met zijn uitspraak zowel serieus als grappig uit de hoek probeerde te komen. Een Amerikaanse Senator had Comey gevraagd of hij wel besefte dat zijn eerdere uitspraken geïnterpreteerd zouden kunnen worden als een goedkeuring voor het gebruik van marihuana. "Dat zou onze mogelijkheid ondermijnen om jongeren ervan te overtuigen om dit gevaarlijke pad niet op te gaan", aldus Senator Jefferson Sessions.

Comey antwoordde hierop dat hij absoluut tegen het gebruik van marihuana is. "Ik wil niet dat jonge mensen marihuana gebruiken. Het is in strijd met de wet. We hebben een driejarig verbod [op het gebruik van marihuana]... ik heb niet gezegd dat ik dat ga veranderen."

Reacties (4)
23-05-2014, 13:42 door Anoniem
Hasj en wiet, wat weet je wel, wat weet je niet : Waarom is eigenlijks wiet verboden ?, niemand weet het!
23-05-2014, 13:57 door Anoniem
Citaat Comey: "Ik wil niet dat jonge mensen marihuana gebruiken. Het is in strijd met de wet".

Het is off topic maar toch kan ik niet nalaten te melden:
Luister! hoor, hoor! de specialisten spreken weer: "het is in strijd met de wet". Nooit zul je horen dat hasj of marihuana roken héél erg slecht is voor de luchtwegen, zelfs veel schadelijker dan tabaksrook inhaleren. Vanwege het hars en oliegehalte is de verbrandingstemperatuur van hasj en marihuana, en daarmee de prikkeling van het celwand epitheel van longen en bronchiën, veel hoger.
23-05-2014, 15:12 door Anoniem
Nee, de FBI adviseurs hebben aangegeven dat het bij Bawls begint op LAN parties, daarna vervangen wordt door Jolt Cola op de donkere zolderkamer (ja, echte hackers kunnen alleen goed worden als er een zolder is).. Van daar is het slechts een kleine stap naar caffeine kauwgum en wiet.
Voor je het weet zakken ze af naar CrystalMeth en verhuizen ze naar 285 16th St SW, Albuquerque, New Mexico
24-05-2014, 12:53 door Anoniem
Bronchitus is niet zo erg dan als longkanker wat je van de tabak krijgt, hieraan gaan veel mensen dood, niet aan wiet.
Alcohol is ook vele malen schadelijker voor de mensen dan als wiet.

Een plantje kunnen ze geen patent op vragen, dus geen geld mee verdienen, en daarmee is het verboden als je het mij vraagt.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.