image

Bugplatform HackerOne opent vestiging in Den Haag

donderdag 25 juni 2015, 17:45 door Redactie, 5 reacties

De Nederlands-Amerikaanse start-up HackerOne, die eerder deze week 25 miljoen dollar aan financiering ontving, heeft een vestiging in Den Haag geopend. Via HackerOne kunnen onderzoekers beveiligingsbugs en kwetsbaarheden in allerlei softwareprojecten rapporteren en hiervoor betaald krijgen.

Het bedrijf, opgericht door drie Nederlanders en een Amerikaan, zal zich op de Campus van The Hague Security Delta (HSD) vestigen. Volgens algemeen directeur Richard Borsboom is er bewust voor Den Haag gekozen vanwege de aanwezigheid van veel cybersecurity-gerelateerde organisaties, het internationale karakter van de stad en de kansen die samenwerking met bedrijven, overheden en kennisinstellingen op de HSD Campus biedt.

Reacties (5)
25-06-2015, 18:26 door Anoniem
Laat ze eerst maar eens die bounties verhogen, HackerOne is nu echt het boegbeeld van Geeksploitation: lekker goedkoop naive nerds voor je laten werken en bijna niets betalen.
25-06-2015, 18:56 door Anoniem
Hopelijk nu ook NL betalingen. En NL-wetgeving.
26-06-2015, 00:05 door Anoniem
Oh, gezellig tegen allerlei overheidshoedjesdragers aanschurken. Nee dat zal het nut van het algemeen ten goede komen zeg.
26-06-2015, 04:08 door Anoniem
Laat ze ook eens meer projecten starten die op iets anders dan websites gericht zijn. Ik heb een hekel aan web-pentesting maar me goed vermaakt met embedded zooi van Ubiquiti.

Ook zou het fijn zijn om eigen filters te kunnen kiezen b.v. op bounty hoogte en project type (web, mobile, etc). Al eens als suggestie doorgestuurd maar voor zover ik kan zien is dit niet mogelijk. Door het toenemende aantal projecten verlies je het overzicht een beetje.
28-06-2015, 08:59 door Anoniem
Goed nieuws om dit te horen! Zo wordt Den Haag (oftewel The Hague) toch steeds meer het cyber security centrum van Europa.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.