image

Amerikaans bedrijf biedt werknemers chip-implantaat aan

maandag 24 juli 2017, 10:02 door Redactie, 43 reacties

Het Amerikaanse bedrijf Three Square Market (32M) gaat alle werknemers de mogelijkheid bieden om een rfid-chip in de hand te laten implanteren. Via de chip kunnen werknemers aankopen doen in de kantine, deuren openen, op computers inloggen, de kopieermachine gebruiken en andere zaken.

Het programma is vrijwillig, maar 32M verwacht dat zo'n 50 werknemers een chip zullen laten implanteren. Het zou daarmee het eerste bedrijf in de VS zijn dat werknemers met een rfid-chip 'uitrust'. Volgens de directeur van het bedrijf zal rfid-technologie in de toekomst voor van alles worden gebruikt. "Uiteindelijk zal deze technologie worden gestandaardiseerd, zodat je dit als je paspoort, ov-chipkaart en portemonnee kunt gebruiken", zegt ceo Todd Westby. Tijdens een speciaal 'chipfeestje' zullen de werknemers op het hoofdkantoor worden 'gechipt'. Vorig jaar kwam een Belgisch bedrijf nog in het nieuws omdat het bij werknemers die hier vrijwillig voor haden gekozen een chip ging implanteren.

Reacties (43)
24-07-2017, 10:03 door spatieman
uber big brother dus.
meneer, waarom ligt u bij de onderbuurvrouw in bed, en niet bij uw eigen vrouw ??
24-07-2017, 10:36 door Anoniem
Over 50 jaar krijgt elke baby een chip want het is zo handig
24-07-2017, 10:36 door Anoniem
Zo'n implantaat-chip kan (VZIW) niet meer dan een nummertje teruggeven. Dat betekent dat zoiets eenvoudig te klonen is. Merk op dat een aanvaller heel goed een kaart met dat gekloonde nummer kan gebruiken, of een stukje electronica kan gebruiken dat willekeurig welke kaart emuleert, en dus niet zelf ook iets geimplanteerd hoeft te hebben.

Maargoed, ze voorspellen dus om je identiteit en je portemonnee maar in je hand te proppen. Je hebt dan dus electronisch gezien altijd een open paspoort en een open portemonnee in je hand. Heel handig. Zeker als je veel nieuwe mensen een hand geeft. Dat weten ze zelf ook want ze willen er ook "visitekaartjes mee uitwisselen". En deuren openen. En je medische dossier erbij. En vanalles nog meer. Allemaal open in de hand, electronisch gezien. Altijd. Heel handig.

Nu kun je wachten op mensen hier die dit soort dingen opmerken maar paranoïde zuurpruimerij vinden, maar wat mij betreft is het dit soort toekomstgedram dat de plank misslaat. Namelijk, in de papieren wereld weet je dat je niet met je paspoort, je portemonnee, je medische dossier, en al die andere dingen, open op straat moet rondlopen. Maar zodra het een chip in je hand is, is precies hetzelfde doen maar dan electronisch, helemaal prima? Terwijl werkelijk alle electronische systemen security problemen hebben gehad of zelfs nog hebben. Iemand maakt hier een denkfout.

Je weet wel gelijk wie er gevaar-voor-zichzelf naïef zijn: De mensen die vrijwillig hierin meegaan.
24-07-2017, 10:46 door Anoniem
uber big brother dus. meneer, waarom ligt u bij de onderbuurvrouw in bed, en niet bij uw eigen vrouw ??

Sure, dat kan je ook echt zien aan de hand van die RFID chip, en RFID lezers in het gebouw van de werkgever. Desalniettemin zal ik nimmer een chip accepteren van mijn werkgever. Geef maar gewoon een pasje, en doe een beetje normaal denk ik dan.
24-07-2017, 10:49 door Reinder
Misschien is dit het verkeerde forum om deze vraag te stellen (maar in andere media ben ik het bericht niet tegengekomen), maar is er iemand hier die mee zou doen met zo'n programma en zich zou laten chippen? En zo ja, met welke motivatie? Kan iemand dat vanuit zijn of haar eigen positie uitleggen? Dit is geen troll-post of overdreven sarcasme (wat mij volkomen vreemd is), ik ben echt oprecht nieuwsgierig naar wat mensen ertoe beweegt een chip te laten implanteren.
24-07-2017, 10:59 door Anoniem
Als je geen privacy bezwaren heb en/of security goed op orde is, kan het natuurlijk wel een vette gimmick zijn.
Alles letterlijk kunnen regelen met het zwaaien van je hand; als iemand die vaak zijn pasjes kwijt is of portemonnee, is deze chip natuurlijk ook niet te verliezen.
Ik heb zelf ook piericing, dus het idee van een kleine chip ergens, vind ik ook niet zo heel spannend. Afhanklijk van de grote zal die wellicht ook met een hele kleine ingreep te verwijderen zijn.
Zie het als een extra methoden om te kunnen betalen, hij is er wel, maar je hoeft hem niet te gebruiken.
24-07-2017, 11:10 door Just me
En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden;
17 En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams.
(Openbaring 13-16)
24-07-2017, 11:33 door Anoniem
Door Anoniem: Zo'n implantaat-chip kan (VZIW) niet meer dan een nummertje teruggeven. Dat betekent dat zoiets eenvoudig te klonen is.
Als je je post moet beginnen met VZIW, waarom doe je dan niet eerst wat meer onderzoek?
Zelfs een MiFare chip (zie de OV-chipkaart) kan al veel meer dan een nummertje teruggeven!
24-07-2017, 11:35 door Anoniem
... en het verschil met Pringles is dat je niet dikker van een RFID chip wordt ...

- Wordt de chip verwijderd als je ontslag neemt?
- en wat als de chip een kankerverwekkende stof blijk te bevatten?
- wel handig als de medewerker later dement wordt
- kun je de chiplezer voor honden en katten gebruiken om het nummer uit te lezen?
24-07-2017, 11:35 door Anoniem
Stompzinnige manier om gratis reclame te maken voor je bedrijf. Waarom zou je niet een ring of een armband gebruiken. Iets wat veel handiger is om allerlei redenen. Maar nee... Men zoekt de publiciteit en op dit forum besteed men blijkbaar aandacht aan dit soort gratis media aandacht zoekende clubjes...
24-07-2017, 11:36 door Anoniem
"Three Square Market (32M)"

Ik vind het maar vreemd dat je in Amerika kennelijk wel je bedrijf "32M" mag noemen, en niet "Mike Rowe Soft".
24-07-2017, 11:44 door [Account Verwijderd]
Door Reinder: Misschien is dit het verkeerde forum om deze vraag te stellen (maar in andere media ben ik het bericht niet tegengekomen), maar is er iemand hier die mee zou doen met zo'n programma en zich zou laten chippen? En zo ja, met welke motivatie? Kan iemand dat vanuit zijn of haar eigen positie uitleggen? Dit is geen troll-post of overdreven sarcasme (wat mij volkomen vreemd is), ik ben echt oprecht nieuwsgierig naar wat mensen ertoe beweegt een chip te laten implanteren.

Omdat het nieuw is denk ik vooral een air van "Kijk eens allemaal hoe vooruitstrevend, hoe avant garde ik ben.
Ik zie overigens wel een groot voordeel in het verschiet voor mensen in thuissituatie die zéér afhankelijk van medische hulpmiddelen zijn en die frequent aandacht vragen. Ik kan me zo voorstellen dat zo'n RFID-chip bijvoorbeeld een trigger kan genereren op een ontvangstapparaat dat een signaal afgeeft als er een medische handeling moet plaatsvinden en dan denk ik alleen aan het simpelste: inname van medicijnen met een korte werkingsspiegel; dus nauwkeurig op tijd ingenomen moeten worden.
24-07-2017, 11:58 door Anoniem
@ Reinder
Stom idee.
Er zitten meer nadelen aan dan voordelen.
Duurt minimaal dat de chip ingekapseld is. (anders is het mogelijk dat deze gaat wandelen door je lichaam en dat wil je niet hebben)
Upgrades kunnen alleen door het plaatsen van een nieuwe chip.
Dan is er nog als je een spoed ziekenhuis opnamen.


Ik loop er zelf mee rond en naar mate de chip er langer in zit wordt het breik door inkapseling van weefsel de ontvang minder.

De chips met een goede antene zijn echter niet zo eenvoudig in te bregen daarvoor moet er gesneden worden.
De prijs van deze zijn nog aan de hoge kant.o.

Het is overgens wel mogelijk een klein scripje hier op te plaatsen.
24-07-2017, 12:01 door Anoniem
Door Just me: En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden;
17 En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams.
(Openbaring 13-16)
Ik raad u aan de Griekse Grondtekst te lezen: de Griekse term Charagma (merkteken) is zoiets te vergelijken als een indruk op een munt of Keizerlijke zegel die je ook in de Romeinse tijd had zo tussen de 1e en de 2e eeuw na Christus.
Je kon in die periode in het Romeinse Rijk geen enkele handel drijven als je niet in het bezit was van deze Keizerlijke zegels of de munten gebruikte met de afbeelding van de Keizer erop, en in die tijd als een levende god werd aanbeden. Wie weigerde deze staatsreligie uit te voeren werd geëxecuteerd.
Johannes had het hier over een soort Staatsafgoderij die je vroeger dus in het Romeinse rijk had, maar die nu niet bestaat. Bedrijven, die implantaten aanbieden, zijn nog geen levende afgoden die je Goddelijke eer moet bewijzen (zoals Johannes dit beschrijft in het zelfde hoofdstuk) en wie weigert wordt nog niet omgebracht. Dat gaat wat uitleg over de H.Schrift betreft, veel te ver.
24-07-2017, 12:10 door Briolet
Door Anoniem: Ik heb zelf ook piericing, dus het idee van een kleine chip ergens, vind ik ook niet zo heel spannend. Afhanklijk van de grote zal die wellicht ook met een hele kleine ingreep te verwijderen zijn.

Ik denk dat je dit kunt vergelijken met de anticonceptie pil die als staafje in je bovenarm geïmplanteerd wordt. Die werkt 3 jaar en moet daarna ook door een arts verwijderd worden.
24-07-2017, 12:16 door jan885
Hoe dom kun je zijn, als je dat laat doen begrijp je helemaal niets van de wereld.
24-07-2017, 12:19 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Zo'n implantaat-chip kan (VZIW) niet meer dan een nummertje teruggeven. Dat betekent dat zoiets eenvoudig te klonen is.
Als je je post moet beginnen met VZIW, waarom doe je dan niet eerst wat meer onderzoek?
Zelfs een MiFare chip (zie de OV-chipkaart) kan al veel meer dan een nummertje teruggeven!
Nou, omdat die implanteerbare graankorrels heel erg klein zijn, en een antenne hebben die (veel) kleiner is dan de golflengte, en zo verder. Als je een ov-faalkaart tegen het licht houdt zie je dat de chip veel groter is en er een enorme spoel omheenzit om de energie van de zender op te vangen. Zo'n graankorrel is daar gewoon een stuk inefficienter en heeft dus minder energie tot z'n beschikking om z'n ding te doen. Dat is een gevolg van de natuurkunde. Of het gedrogeerde zand wat het werk moet doen daar omheen weet te werken is dan weer zo'n onderzoeksvraag die even wat meer tijd kost dan het schrijven van zo'n tegel. Maar leef je uit, doe het onderzoek, en leer ons hoe het echt zit.
24-07-2017, 12:45 door Just me
Door Briolet:
Door Anoniem: Ik heb zelf ook piericing, dus het idee van een kleine chip ergens, vind ik ook niet zo heel spannend. Afhanklijk van de grote zal die wellicht ook met een hele kleine ingreep te verwijderen zijn.

Ik denk dat je dit kunt vergelijken met de anticonceptie pil die als staafje in je bovenarm geïmplanteerd wordt. Die werkt 3 jaar en moet daarna ook door een arts verwijderd worden.
Door Anoniem:
Door Just me: En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden;
17 En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams.
(Openbaring 13-16)
Ik raad u aan de Griekse Grondtekst te lezen: de Griekse term Charagma (merkteken) is zoiets te vergelijken als een indruk op een munt of Keizerlijke zegel die je ook in de Romeinse tijd had zo tussen de 1e en de 2e eeuw na Christus.
Je kon in die periode in het Romeinse Rijk geen enkele handel drijven als je niet in het bezit was van deze Keizerlijke zegels of de munten gebruikte met de afbeelding van de Keizer erop, en in die tijd als een levende god werd aanbeden. Wie weigerde deze staatsreligie uit te voeren werd geëxecuteerd.
Johannes had het hier over een soort Staatsafgoderij die je vroeger dus in het Romeinse rijk had, maar die nu niet bestaat. Bedrijven, die implantaten aanbieden, zijn nog geen levende afgoden die je Goddelijke eer moet bewijzen (zoals Johannes dit beschrijft in het zelfde hoofdstuk) en wie weigert wordt nog niet omgebracht. Dat gaat wat uitleg over de H.Schrift betreft, veel te ver.

U zegt het goed.......nog niet.
Dit is niets anders dan het verkrijgen van total control over de burger.Álles wordt straks opgeslagen in je personal chip.Iedere stap die je zet en iedere aankoop die je doet.zo kunnen ze je chip ook "uitzetten"zodat je idd. niets meer kunt kopen dan wel verkopen.Vergelijking gaat wel degelijk op.De wereld wordt geregeerd door Luciferianen die het niet zo met ons(de burger) op hebben.Zie het interview met ex-bankier Ronald Bernard.De haren rijzen je ten bergen.
24-07-2017, 13:15 door Anoniem
Misschien is dit het verkeerde forum om deze vraag te stellen (maar in andere media ben ik het bericht niet tegengekomen), maar is er iemand hier die mee zou doen met zo'n programma en zich zou laten chippen? En zo ja, met welke motivatie? Kan iemand dat vanuit zijn of haar eigen positie uitleggen?

Ik kan wel uitleggen waarom ik dit *niet* zou doen :

1) Zelf heb ik er geen enkel belang bij
2) Ik wil niet de integriteit van mijn lichaam laten aantasten door een werkgever, ik heb grenzen
3) Er zijn meer proportionele methode om hetzelfde te bereiken voor de werkgever (i.e. normale toegangspassen e.d.)

Als je geen privacy bezwaren heb en/of security goed op orde is, kan het natuurlijk wel een vette gimmick zijn.

Wellicht, maar dat moet echt een eigen keuze zijn. Wanneer het komt vanuit een werkgever vind ik dit soort oplossingen misplaatst. En je moet je als werkgever toch afvragen hoe ''vrijwillig'' dit soort zaken zijn, gezien de machtsverhouding tussen werkgever en werknemer.

Ik ben benieuwd of er inderdaad mensen zijn die dit *wel* zouden doen, en wat hun beweegredenen zijn ;)
24-07-2017, 13:18 door Anoniem
Iedere stap die je zet en iedere aankoop die je doet.zo kunnen ze je chip ook "uitzetten"zodat je idd. niets meer kunt kopen dan wel verkopen

Dat kan al lang. Enige verschil is dat die chip in je portemonnee zit, i.p.v. onder je huid. Alleen contant geld kan men niet 'uitschakelen' ? ;)

De wereld wordt geregeerd door Luciferianen die het niet zo met ons(de burger) op hebben

Blijf wel een beetje realistisch hier zou ik zeggen. Of ga verder praten over dit onderwerp op Niburu ofzo, daar zijn ze wel gecharmeerd van dit soort complot geneuzel.
24-07-2017, 14:27 door Anoniem
Johannes had het hier over een soort Staatsafgoderij die je vroeger dus in het Romeinse rijk had, maar die nu niet bestaat.
Als je die mensen in het binnenhof ziet met die smartphone's dan vraag ik mij toch af hoe nu is.

Ik hoef blijkbaar geen dure smartphone te kopen, alle gegevens kunnen allemaal in mijn body.
Wat een zieke mensen, en wat kun je hier tegen doen.
24-07-2017, 14:40 door Anoniem
"Uiteindelijk zal deze technologie worden gestandaardiseerd, zodat je dit als je paspoort, ov-chipkaart en portemonnee kunt gebruiken"

Degene die dat niet willen kunnen dan nergens meer betalen,
begrijp je nu waarom ze zo graag contant geld willen uitbannen ?, ze doen net alsof van niet, dat klopt niet.
24-07-2017, 14:52 door Anoniem
Álles wordt straks opgeslagen in je personal chip.

Erger nog. Alles wordt opgeslagen in de cloud. Je persoonlijke chip heb je nodig om zelf toegang tot die gegevens te krijgen, maar de roverheden en monopolie-bedrijven hebben ook toegang tot je gegevens zonder je medewerking of aanwezigheid.

Je kunt dan nog steeds worden 'uitgezet', maar het is dan niet je chip die uitgezet wordt, maar je toegang die ingetrokken wordt. De bovengenoemde organisaties zullen nog steeds toegang hebben tot je gegevens en je rekening kunnen debiteren.
24-07-2017, 15:18 door Anoniem
Door Anoniem:
Johannes had het hier over een soort Staatsafgoderij die je vroeger dus in het Romeinse rijk had, maar die nu niet bestaat.
Als je die mensen in het binnenhof ziet met die smartphone's dan vraag ik mij toch af hoe nu is.

Ik hoef blijkbaar geen dure smartphone te kopen, alle gegevens kunnen allemaal in mijn body.
Wat een zieke mensen, en wat kun je hier tegen doen.

wat kun je doen. Eerst je smartphone wegleggen of afschaffen, zodat je niet meer constant wordt afgeleid. Dan nadenken.
24-07-2017, 15:54 door Anoniem
Belko Experiment..

:)
24-07-2017, 16:20 door Anoniem
Interessant om even te lezen:
https://www.theverge.com/2017/7/21/15999544/biohacking-finger-magnet-human-augmentation-loss

Peter
24-07-2017, 16:37 door Anoniem
Ik moet meteen aan het bello experiment denken toen ik de titel las.
24-07-2017, 17:58 door Anoniem
wat kun je doen. Eerst je smartphone wegleggen of afschaffen, zodat je niet meer constant wordt afgeleid. Dan nadenken.
Wie moet hier nadenken, als je het goed had gelezen dan begreep je dat ik geen smartphone heb en ook geen
interesse om er een te kopen, dus mij zie je niet op het binnenhof selfies maken met politicie.
Ik begrijp eigenlijk niet wat je wil zeggen dus doe eens je best.
24-07-2017, 17:58 door informatiebeveiliger
In 2004 werd dit al grootschalig toegepast in de Baja Beach Club in Rotterdam. Zie:
https://www.volkskrant.nl/economie/drankjes-tijdens-het-stappen-betalen-via-chip-in-arm~a694380/
Niets nieuws dus.
24-07-2017, 18:40 door karma4
De mogelijkheid bieden moet je naar Nederlandse begrippen vertalen als verplichten. Cultuurverschillen met de zelfde woorden.
24-07-2017, 18:45 door Anoniem
Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het om controle gaat. Niet om gemak.
Denk aan runderen, met een chip in hun oor. Tot aan het slachthuis is bekend waar ze zijn...

Wil jij een rund zijn? Ik niet.
24-07-2017, 19:46 door [Account Verwijderd] - Bijgewerkt: 24-07-2017, 19:46
[Verwijderd]
24-07-2017, 20:12 door Remmilou
Door Reinder: Misschien is dit het verkeerde forum om deze vraag te stellen (maar in andere media ben ik het bericht niet tegengekomen), maar is er iemand hier die mee zou doen met zo'n programma en zich zou laten chippen? En zo ja, met welke motivatie? Kan iemand dat vanuit zijn of haar eigen positie uitleggen? Dit is geen troll-post of overdreven sarcasme (wat mij volkomen vreemd is), ik ben echt oprecht nieuwsgierig naar wat mensen ertoe beweegt een chip te laten implanteren.

Ik ben daar ook wel nieuwsgierig naar.
Ik kan zelf alleen redenen bedenken om het niet te doen. Die zijn (heel) kort (door de bocht) samengevat:
Big Brother was een amateur en George Orwell zou zich nu de haren uit het hoofd getrokken hebben...

En eigenlijk ook wel redenen om het te verbieden. Zo ongeveer:
In strijd met allerei mensenrechtenverdragen, onder de noemer van menselijke waardigheid.

Alternatief:
Kunstmatige intelligentie. Maar dan in de vorm van een IQ chip, zodat mensen eens gaan nadenken.
Oh sorry... toch wat sarcasme... ik kon het niet laten...
24-07-2017, 20:43 door karma4 - Bijgewerkt: 24-07-2017, 20:53
Door Neb Poorten: Er staat toch letterlijk en heel duidelijk Het programma is vrijwillig, maar 32M verwacht dat zo'n 50 werknemers een chip zullen laten implanteren.
En toch kom jij weer met een wilde veronderstelling dat vrijwillig eigenlijk verplicht betekent door 'cultuurverschillen'. Weer helemaal uit de mouw geschud neem ik aan? Of heb je deze keer een concrete basis voor jouw veronderstelling?
Niks veronderstellingen, ben je nu echt zo wereldvreemd dat je de verschillen in de culturen met hun uitingen niet ziet.
https://hbr.org/2016/05/different-cultures-see-deadlines-differently - https://hbr.org/2014/02/how-to-say-this-is-crap-in-different-cultures. Om te lachen maar echt meegemaakt https://www.linkedin.com/pulse/20141024220616-1280456-indian-outsourcing-why-yes-is-not-yes
https://www.fastcompany.com/3044802/hit-the-ground-running/what-your-boss-is-really-saying-to-you-decoded
24-07-2017, 20:59 door Anoniem
Door Anoniem: Interessant om even te lezen:
https://www.theverge.com/2017/7/21/15999544/biohacking-finger-magnet-human-augmentation-loss

Peter
Er even een linkje van maken is wel zo makkelijk voor je lezers.

Valt wel heel erg op dat het "geeks" zijn (mensen die graag met de techniek koketteren), en niet "nerds" (mensen die de techniek begrijpen), die met dit soort body mods gefascineerd zijn. Waarom ze die verlepte magneet niet even oppeppen (spoeltje eromheen, stroompje erdoor) ontgaat me een beetje, behalve dan dat ze de benodigde (middelbare school)kennis niet hebben. Maar het is ook helemaal niet belangrijk want... het is niet hip meer.

Tsja.

Ook een mooie:
You could talk about replacing limbs wholesale, like perhaps removing a biological arm or leg,” he says. “When you have something like that, you don’t need to worry about, necessarily, another medical procedure to upgrade that limb. You just add new technology.
Dit is een plot point in Ghost In The Shell Arise: Full cyborg is leuk en aardig totdat ze de onderdelen voor jouw modelletje niet meer maken. Dan heb je een probleem.

En ja, je bent meestal echt veel beter af met een andere wearable, dan dat je 't zonodig moet implanteren. Dat laatste is dan ook vooral een techno-hipster dingetje. Er zit ook ongeveer dezelfde denkfout achter als die waarmee biometrie toch iedere keer weer als een goed idee wordt neergezet. Vervangen van de "credential" of de functionaliteit is zo'n vreselijk vervelend probleem dat we er maar gewoon niet aan denken, ook al is het nog zo hard nodig.
24-07-2017, 23:59 door Anoniem
Door Anoniem: Zo'n implantaat-chip kan (VZIW) niet meer dan een nummertje teruggeven. Dat betekent dat zoiets eenvoudig te klonen is.

Dit is niet waar. Een chip kan informatie lokaal opslaan en uitgelezen worden. Deze informatie staat ook op je ID kaart/paspoort. Hier is ook prima software beschikbaar, als je maar een rfid lezer hebt.
25-07-2017, 02:51 door Anoniem
En we leveren beetje bij beetje steeds meer in,op weg naar de gecontroleerde wereld,waar alleen de
super-mens nog recht van spreken heeft,alles wat zwak is doet niet meer mee,alles wat tegen deze technologie is doet niet meer mee.

De jonge generatie mensen die geboren worden en opgroeien in de huidige tijd,zijn zich wel bewust van privacy,
maar ze kunnen er niet tegen zijn,omdat ze ervan afhankelijk zijn het is hun brood en verdiensten.

De midden generatie 35-55 plus weet de gevaren en de risico's en proberen zolang mogelijk
een analoog leven er op na te houden,wat in de toekomst uiteindelijk strafbaar word gesteld,omdat je dan tegen
de maatschappij bent,en je je altijd moet identificeren op de digitale manier op wat voor manier dan ook.

De oudere generatie ach ik heb toch nog maar een paar jaar te leven,en niets te verbergen,
dus geen vecht-lust tegen de digitalisering.

Uiteindelijk sterven de oude generatie en de midden generatie uit,en wie strijd dan nog tegen
de in opbouw zijnde digitale privacy loze matrix wereld.

Uiteindelijk streven we naar de supermens,die volledig te controleren valt,op wat hij of zij doet
en waar hij of zij zich bevind en hoe hij of zij leeft.

Leef je wel gezond,ben jij wel gezond,sport je wel genoeg eet je wel gezond,ben je goed opgeleid,en waarom
dan wel niet,wij denken en beslissen voor jou.

Wij weten wat jij bent en wat jij doet,en uiteindelijk belanden ze in jou eigen brein,waar kan worden vastgesteld
of je wel normaal bent,of juist niet.

The Matrix
25-07-2017, 07:18 door Jodelie
Als een kudde schapen die zich gewillig naar de afgrond laat leiden. Onverschilligheid is wellicht de grootste vijand van een vrije samenleving. Een (RFID-)chip in je lichaam betekent het einde van de vrijheid, wie de chip controleert controleert de mensch.

#Openbaring13
25-07-2017, 08:25 door Anoniem
Door jan885: Hoe dom kun je zijn, als je dat laat doen begrijp je helemaal niets van de wereld.

Er wordt wel gezegd dat het vrijwillig is maar binnen een Amerikaans bedrijf wordt het niet volgen van de Leider je niet in dank afgenomen. Binnen de hire and fire cultuur is de druk hoog, een wat mij betreft schaamteloos initiatief uit een land waar de American dream en fatsoens normen al lang verloren zijn gegaan.
25-07-2017, 08:29 door Anoniem
Door Jodelie: Als een kudde schapen die zich gewillig naar de afgrond laat leiden. Onverschilligheid is wellicht de grootste vijand van een vrije samenleving. Een (RFID-)chip in je lichaam betekent het einde van de vrijheid, wie de chip controleert controleert de mensch.

#Openbaring13

Verenigde Staten, vrije samenleving? Het is altijd al een oligarchy geweest, met Trump aan de macht meer dan ooit.
25-07-2017, 09:31 door Anoniem
Ik verkoop maliënkolders, voor als je bang bent dat ze je scannen ;)
25-07-2017, 09:56 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Anoniem: Zo'n implantaat-chip kan (VZIW) niet meer dan een nummertje teruggeven. Dat betekent dat zoiets eenvoudig te klonen is.
Dit is niet waar. Een chip kan informatie lokaal opslaan en uitgelezen worden. Deze informatie staat ook op je ID kaart/paspoort. Hier is ook prima software beschikbaar, als je maar een rfid lezer hebt.
In het algemeen, ja. Maar zo'n onderhuids implantaat is meestal vrij veel strikter beperkt in wat het kan dan de chips die in bijvoorbeeld je paspoort verwerkt zitten -- om eerder genoemde redenen. Als niet, referenties graag.
25-07-2017, 11:14 door Anoniem
Door Anoniem: Verenigde Staten, vrije samenleving? Het is altijd al een oligarchy geweest, met Trump aan de macht meer dan ooit.
Trump is niet de representant is van de zittende oligarchie, wat Hillary wel is. Dat hij een miljardairskindje met miljardairsvrindjes is verandert dat niet. Zoals elders opgemerkt, het is mogelijk om miljardair te zijn in New York en toch verrekte weinig in de melk te brokkelen te hebben. Dat zijn nou precies zijn vrindjes.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.