/dev/null - Overig

Wat is Meta Hacking?

07-07-2020, 19:07 door HackInfo, 29 reacties
Ik kom de term geregeld tegen. Ook op security dot nl was er eens een referentie aan een vroeg gestorven meta hacker die zich inzette voor democratie door activisme. Ik vroeg mij toen al af wat is meta hacking? Ik begrijp dat het deels technisch is en deels metaphysica, een soort pseudo- of meta wetenschap als in niet officieel erkend? Wie heeft bronnen naar startsites?
Reacties (29)
07-07-2020, 20:00 door Anoniem
http://phrack.org/issues/53/14.html

Meta-hackers are sophisticated hackers who monitor other hackers without being noticed, and then exploit the vulnerabilities identified by these hackers they are monitoring. A sophisticate meta-hacker effectively uses other hackers as tools to attack networks. "Meta-hackers are one of the most sinister things I have run into," Hood said. "They scare the hell out of me."
08-07-2020, 08:58 door Anoniem
@Anoniem 20:00
Ik ben zelf niet bekend met de term 'Meta Hacking', maar wat je beschrijft wordt ook nog wel 'fourth party collection' genoemd. Zie ook (PDF) https://s3.amazonaws.com/s3.documentcloud.org/documents/1505163/nsa-milkshake.pdf
08-07-2020, 12:05 door Anoniem
Geachte OP,

Mooi overzicht van het begrip hier: https://www.securityweek.com/attribution-hell-cyberspies-hacking-other-cyberspies

Belangrijke observaties die mij al bekend zijn uit de tijd van F.R.A.V.I.A's searchlores o.a.. Een excellente zoeker kan zeker gevaarlijker zijn dan een uitstekend hacker.

Een belangrijke kwaliteit die hierbij gebruikt wordt is het paren van een zekere terughoudendheid aan zogeheten "luring", namelijk sprotjes gebruiken om later een flinke kabeljauw te kunnen binnenhalen. Het schuren aan methoden, het subtiel toevoegen van DOM & inline-script mogelijkheden, vulner-scanners kwetsbare addressen laten ophoesten. De grens ligt bij de fantasie van de meta-hacker. Dit geldt natuurlijk ook voor de "meta-beveiliger"en wel in diezelfde voege of nog verder reikend.

Sommigen gebruiken oude filosofische strijdmethoden als basis voor hun meta-hacking, zoals de strijd-flosofie gevonden bij Seneca, de Chinese LiBai, Zen, Akido-principes etc., chabad-tikun, etc, die hun grondhouding mede kunnen bepalen.

luntrus
08-07-2020, 12:57 door Anoniem
Het begrip 'metahacking' wordt niet genoemd in The New Hacker's Dictionary (Eric S. Raymond, 3rd ed. [1983]-1996), maar wel de prefix 'meta', dat afkomtig is uit de analytische filosofie.

Citaat uit het roemruchte Jargon File:

:meta: /me´t@/, /may´t@/, /mee´t@/, pref.

[from analytic philosophy] One level of description up. A
metasyntactic variable is a variable in notation used to describe
syntax, and meta-language is language used to describe language. This
is difficult to explain briefly, but much hacker humor turns on
deliberate confusion between meta-levels. See {hacker humor}.


https://en.wikipedia.org/wiki/Jargon_File

Denk ook aan 'metacommunicatie', een belangrijk gegeven waar het vaak aan ontbreekt. De laatste door Raymond gepubliceerde versie van het Jargon File (versie 4.4.7, 29 december 2003), kent alleen volgende drie 'meta' lemma's:

meta
meta bit
metasyntactic variable

http://jargon-file.org/archive/jargon-4.4.7.dos.txt


De vroege MIT hackers, uit de oertijd van Richard M. Stallman, bezigden de term dus vermoedelijk niet. Voor zover 'metahacking' thans in kringen van hackers wordt gebruikt, dateerd de introductie daarvan van na december 2003.

Op het Security.NL forum werd het begrip 'metahacking' tot op heden slechts zeer sporadisch genoemd, en dan in de context van het gebruik van desinformatie in agitprop, troll factories en cyberwarfare.

https://en.wikipedia.org/wiki/Agitprop

Het begrip 'metahacking' werd hier, voor zover ik kan nagaan, voor het eerste keer genoemd in 2011, in een eenmalige reactie onder een column van Peter Rietveld, in de Achtergrond sectie:

Column: Hackers in het groen
vrijdag 8 juli 2011, 11:25 door Peter Rietveld

https://www.security.nl/posting/32812/

Die column van Rietveld (traxion.com) is tien jaar na dato in ons huidige tijdgewricht nog steeds lezenswaardig, want nog steeds actueel. Het begrip 'metahacking' staat daaronder in een reactie, in de volgende zinsnede:

De echt goede 0day worden zelfs hoofdzakelijk gebruikt voor metahacking. Dit is weer voornamelijk het domein van "outside contractors" die die klusjes voor wie dan ook uitvoeren.

Het lijkt er dus verdacht veel op dat het begrip 'metahacking' zo bezien gewoon de aloude praktijk van de contraspionage is, de schimmige wereld van John le Carré (MI5), zij het in een andere, iets moderner 'trenchcoat' (zie aldaar).

https://en.wikipedia.org/wiki/Trench_coat

Om het heel netjes te zeggen: de term 'metahacking' is niets meer of minder dan "Oude wijn in nieuwe zakken".
08-07-2020, 15:14 door Anoniem
Bezint eer ge begint...

"Opofferbare spionnen zijn onze eigen agenten die valse informatie verkrijgen die wij opzettelijk aan hen hebben laten uitlekken, en die zij dan aan de vijandelijke spionnen doorgeven."

___ Sun Tzu (544-496 BC), The Art of War

https://en.wikipedia.org/wiki/Sun_Tzu
08-07-2020, 17:32 door Anoniem
Metahackers van een niet nader genoemd buitenland laten Westerse hackers geloven in sprookjes zoals aliens of satan (meestal is de NSA het doelwit want die hebben wat met data). Vervolgens kun je met allerlei gimmicks de hersenen van die hackers overnemen en voor je eigen agenda inzetten. Er zijn niet voor niets zoveel cryptoanarchistische boeken en ook fictie in films met allerlei gnostieke of scifi elementen. Die infiltratie zie je ook bij Hentai subgenres en films als The Matrix. Nee de CIA doet zichzelf echt geen plezier met het spinnen van zulke harsenviri. Of wel?
08-07-2020, 17:44 door Anoniem
Ik verwijs met meta dus naar metaphysica. Dat is iets voor boekenwurm spionnen, wat het gros van de contra intelligence is die een beetje bijblijven met de waan van de dag. De hele dag disinfo spinnen.. het zou maar je beroep zijn.

Je ziet wel dat sommigen daarin heel bedreven zijn. Want waarom gaan er hier anders mensen demonstreren tegen 5G bijvoorbeeld en gaan er masten in de fik, wat door de outlets van de tegenhanger dan weer afgedaan wordt als "false flag en afgeschreven 3g masten". Ze hebben op alles een antwoord. Hetzelfde soort lui wat ons probeert wijs te maken dat we in een matrix leven.

Het enige wat daartegen helpt is ze ontmaskeren en de werkwijzes openbaar maken. Iets wat eigenlijk taak van de eigen diensten is. Contra intel is ook een werkgebied dat veel doet met infiltratie....
Hydroxychloroquine werd medio maart al behoorlijl gespinned op fakenews en disinfo outlets van de grote broer aan de andere kant. Ik zou er daarom al weinig waarde aanhechten. Idem met doodsbedreigingen en intimitaties elke dag 3 jaar lang als je "terugkijkt". Jammer genoeg vallen genoeg Nederlanders er wel voor. En die staan dan ook vooraan om te roepen dat de overheid een angstprogrammering draait (de reden is om te voorkomen dat mensen "ontwaken" haha). Sjonje jonge. Die zgn. wakkeren leven zelf het meeste in angst, een bende geprogrammeerde bots die de hele dag fakenews repliceren (voor wie?). Als je hun moet geloven leven we in de eindtijd en worden we morgen gered. Oh jah en Corona is een hoax natuurlijk. Kijk maar naar de explosieve groei van infecties in de VS gisteren in 3 zuidelijke staten. Dan weet je waar de "onafhankelijke denkers" zitten. Daar zitten ook de meeste preppers... zo goed zijn ze dus niet voorbereid "geprept". Hydroxychloroquine en wc papier voor de rest van de wereld was dus het riedeltje dat in maart rondzong. Australië ging er het eerst aan met de inkoop van papier, en wij volgenden. Wat ik mij afvraag is dus waarom er geen actief beleid is dit soort stoorzenders te volgen inzake trendwatching om proactief burgers te informeren over (komende) nonsense wat verspreid gaat worden. Transparantie heet dat. Kan de overheid wel wat subsidie aan besteden om een extra disinfo tracker op te zetten ala CERT maar dan voor viraal fakenews of virale advertenties, een term yut het Russich. Neen wij hebben alleen zo'n wazig clubje EU vs DISINFO dat achteraf met factcheckers werkt. Kortom, niemand die daar nog naar kijkt want informatieoorlog is bijna realtime en realtime defense krijgen we niet voor elkaar want we weten niet hoe ofzo? Dus dan maar censuur toepassen eaardoor hey vertrouwen in het nieuws van hier nog meer zakt bij de doelgroep. Ja, Ziggo heeft RT geschrapt per 1 Juli. Nou dat zal wel helpen.. Twitter is inmiddels erger dan Google in scheeffilteren.. en daarbij ook nog een politieke bias. En dan vragen de machthebbers zich af waarom hun systeem niet zo goed werkt en Hydroxychloroquine zo populair is (om ontopic te blijven).

Het geheim is dat het systeem van de oppositie beter is. Die luisteren namelijk wel en niet alleen dat maar ze geven in bijna realtime opvolging aan verkeerde info en onderbuikgevoelens.

Globale informatieoorlog en wat doet de NATO met het budget? Nog steeds cybersecurity bedrijven die geregeld op de NPO verschijnen met een Norsk Realtime map op de achtergrond. Het draait vooral om imago en geld rondpompen. Daar is niks mis mee maar weet u werkelijk wie de uiteindelijke koper is?
08-07-2020, 17:53 door Anoniem
Agitprop. Daar moet je dus niet voor je lol induiken omdat hey entertaining en zeker niet onder het genot van drugs. Voor je het weet heb je wanen, iets wat het duistere lot is van het gros van de counter intel spionnen naar de de wereld van John le Carrè.

Maar wel erg leerzaam. En ook geen Carrè boeken op je ereader zetten als je naar het buitenland gaat ;) En als je een beetje slim bent knip je alle labels uit je kleding want dat kan achteraf gaan kriebelen.
09-07-2020, 01:50 door Anoniem
Wat ik mij afvraag is dus waarom er geen actief beleid is dit soort stoorzenders te volgen inzake trendwatching om proactief burgers te informeren over (komende) nonsense wat verspreid gaat worden. Transparantie heet dat. Kan de overheid wel wat subsidie aan besteden om een extra disinfo tracker op te zetten ala CERT maar dan voor viraal fakenews of virale advertenties, een term yut het Russich. Neen wij hebben alleen zo'n wazig clubje EU vs DISINFO dat achteraf met factcheckers werkt. Kortom, niemand die daar nog naar kijkt want informatieoorlog is bijna realtime en realtime defense krijgen we niet voor elkaar want we weten niet hoe ofzo?
Die stoorzenders irriteer ik mij ook aan, de laatste onzin krijg ik altijd telefonisch binnen. Maar ik kan er niet tegenin gaan (erfenis)

Technisch is een realtime filter haalbaar. Het zou bijvoorbeeld kunnen met een combinatie van machine learning en de social media feeds van dat soort groepen. Dit zal enige bias hebben, maar is beter dan helemaal geen filter. Met historische data kan je het algoritme tweaken.

Een andere optie is psychologisch: immitatie bots, volgers opbouwen en daarna injectie van overduidelijk fake news (flat earth e.d.) en andere diskrediet info. Of zoveel herrie maken met dezelfde hashtags dat ze de bomen door het bos niet meer zien
09-07-2020, 12:27 door Anoniem
Daarom zijn de juiste zoekmethoden zo belangrijk om juiste, gemanipuleerde en ronduit valse informatie van elkaar te scheiden. Veel leerde ik destijds van fravia (R.I.P.)en zijn nalatenshap is nog online te vinden. Lees anders eens hier:
https://www.searchlore.org/

Een voorbeeldje van info, die bekend zou moeten zijn, maar het niet is, is het volgende. Recentelijk actueel geworden.
Er bestaan op het moment bijvoorbeeld veel misvattingen over de werking van ons immuunsysteem. 15 tot 20 jaar groei tot de periode van een generatie die zich voortplant en nog twee decennia heeft om het nageslacht groot te brengen, daarna begint de omgekeerde groei = sterven en dat neemt ook nog eens 20 jaar in beslag (info credits hoogleraar Pierre Capel).
Ik wist niet dat je twintig jaar over sterven deed. Begrijpelijk dat diersoorten met veel nakomelingen korter leven. Ratten die geen contact kunnen hebben worden aggressief en lijden hieronder.

Emotionele stress van o.a. de anderhalve meter maatschappij kan zo een groot aantal genen uitschakelen en onze immuniteit op iets langere duur flink beschadigen. Waarom wisten dit een heleboel mensen niet en hoorden dit pas nadat ze de zogeheten COVID-19-corona-crisis ingerommeld waren?

Dus fake news en verkeerde of verdraaide informatie wordt niet alleen verspreid door agenten, maar ook door overheden en commercie omdat de werkelijke feiten hun core-business of voorgenomen beleid in de weg zitten. De rol van eductie in negatieve zin (denk aan historisch Sparta) is dan ook gigantisch. In het Westen walmt het "rood" de schoorstenen der onderwijsinstituten uit. En was Marx geen tegenstander van familie en clan? Met hem begon de idee van genocide van diegenen, die immers toch niet tot zijn licht konden worden gebracht. ;).

Eer je het weet zit jij dus met maar de halve formule, terwijl de echte volledige geheim gehouden wordt voor diegenen, die er niet toe doen. Google weet alles over jou, doch jij weet heel wat minder over Google. "Overdenkertjes!".

luntrus
09-07-2020, 17:24 door Anoniem
Door Anoniem:
Wat ik mij afvraag is dus waarom er geen actief beleid is dit soort stoorzenders te volgen inzake trendwatching om proactief burgers te informeren over (komende) nonsense wat verspreid gaat worden. Transparantie heet dat. Kan de overheid wel wat subsidie aan besteden om een extra disinfo tracker op te zetten ala CERT maar dan voor viraal fakenews of virale advertenties, een term yut het Russich. Neen wij hebben alleen zo'n wazig clubje EU vs DISINFO dat achteraf met factcheckers werkt. Kortom, niemand die daar nog naar kijkt want informatieoorlog is bijna realtime en realtime defense krijgen we niet voor elkaar want we weten niet hoe ofzo?
Die stoorzenders irriteer ik mij ook aan, de laatste onzin krijg ik altijd telefonisch binnen. Maar ik kan er niet tegenin gaan (erfenis)

Technisch is een realtime filter haalbaar. Het zou bijvoorbeeld kunnen met een combinatie van machine learning en de social media feeds van dat soort groepen. Dit zal enige bias hebben, maar is beter dan helemaal geen filter. Met historische data kan je het algoritme tweaken.

Een andere optie is psychologisch: immitatie bots, volgers opbouwen en daarna injectie van overduidelijk fake news (flat earth e.d.) en andere diskrediet info. Of zoveel herrie maken met dezelfde hashtags dat ze de bomen door het bos niet meer zien

Wat ik bedoel is dat je technisch veel kan maar je moet wel handmatig analyseren want mensen zijn creatief vooral als het om filters gaat die ook proberen te classificeren. Dat fakenews wereldje is een wereld apart, daar moet je bij voorkeur jaren in rondgelopen hebben (ik zou het niet op je CV zeggen) want er zijn verschillende threat actoren en allerlei rubricaties weer en het is daarbij constant in beweging. Dus een getrained AI wil niet zeggen dat je moet stoppen met meelezen op allerlei onzin sites en dat zijn in principe dus alle buitenlandse en ook alle alternatieve media inclusief alle blogs over spirituele ontwikkeling (een alternatief voor Twitter bots, die werken nl. met duizenden en duizenden blogs met soortgelijke onderwerpen, verkopen snakeoil en af en toe nog een propaganda artikeltje ertussendoor).

Dat is een specialisme, daar moet je maar zin aan hebben want het is niet alleen technisch natuurlijk. De hele dag rommel kijken is ook geen plezierige baan (voorbeelden bij Facebook) en ook geen gezonde.

Misschien is zo'n fakenews checking API dan wel weer te verkopen in plaats van alles als Fake/Niet Fake te bestempelen een aantal classificaties en threat actoren opstellen, informatie verzamelen en dan de AI trainen.

De tactieken van distributie veranderen ook steeds. Kijk maar op Twitter en dat zijn slechts korte zinnetjes en geen complete artikelen, emails of chats. Om de filters te omzeilen ging men over tot memes. Slim. Maar morgen is er misschien weer wat anders. Dus als je zoiets wil doen moet je een soort mediabedrijf worden met genoeg clientele.
09-07-2020, 19:34 door Anoniem
Door luntrus: Emotionele stress van o.a. de anderhalve meter maatschappij kan zo een groot aantal genen uitschakelen en onze immuniteit op iets langere duur flink beschadigen.

Klopt dat wel?

Maarten Keulemans Retweeted
Pepijn van Erp
@pjvanerp

Een draadje over Pierre Capel, de emeritus hoogleraar immunologie die op handen wordt gedragen door actiegroep Viruswaanzin. Aan de hand van zijn interview bij Café Weltschmerz van 3 juli.
1:06 PM · Jul 7, 2020

https://twitter.com/pjvanerp/status/1280488305793040384


Over de loopbaan van de bovengenoemde hoogleraar:

"Capel left the professorship he held at Utrecht University in 2002, only 56 years of age, which is rather peculiar. After ‘retiring’ he hasn’t published any scientific article and only seems to promote yoga and meditation, so I would be very careful to take the ideas of this man too seriously."

https://www.pepijnvanerp.nl/2016/01/wim-hof-method/

n.b. Men moet de auteur van het boek "Het emotionele DNA" (2018), die zijn schrijfsels tegenwoordig in kringen van zwevende mediterenden, onderkoelde ijsmannen en rabiate antivaxxers slijt, niet verwarren met de Duitse hoogleraar theoretische kernfysica, met dezelfde voor- en achternaam. Dat zijn toch echt twee verschillende personen.
09-07-2020, 23:32 door Anoniem
@gewaardeerde anoniem van 19:34,

Bedankt voor je belangrijke kanttekening. Zo zie je maar weer eens wat er kan gebeuren als je de context of een deel daarvan mist. Dank voor je broodnodige aanvulling. We nemen dat mee in de evaluatie v.e.e.a.

Het kan ook zich tegen je keren om geheel andere redenen, zoals de reden waarom Brendan Eich bijvoorbeeld bij Mozilla diende te verdwijnen en de Brave browser ging ontwikkelen, namelijk bepaalde conservatief christelijk-orthodoxe opvattingen van hem werden door de andersdenkende Mozilla-leiding niet langer getolereerd. De .... had zijn werk gedaan en de .... kon gaan. *

Het blijft dus altijd laveren tussen gedegen betrouwbare standpunten en/of gewenste uitkomsten. Het jammere de laatste tijd is dat de zuiverheid het debat een beetje dreigt te verlaten. Bepaalde partijen zijn te invloedrijk en te groot en machtig geworden in hun sturing * en dan druk ik het zo voorzichtig mogelijk uit. Je begrijpt ongetwijfeld wat ik bedoel, neem ik aan.

Zo wordt duidelijk hoe moeilijk echte ware waarheidsvinding (verifieerbare feiten, dus zonder belangenverstrengeling van de ene of de andere kant) ondertussen is geworden. Noch via de "gestuurd" feiten-checken noch via andere bronnen is het goed mogelijk het "nieuws" onbevooroordeeld op waarde te schatten en tot ons te nemen. We worden ondertussen zo op een heel verschillend en verkeerd been gezet als we niet heel goed opletten.

Je kunt dus alleen iets zeggen over een onderwerp, dat je in alle facetten zover beheerst op eigen gezag dat je het kunt overzien en kan nauwelijks iets meer overnemen of ondernemen op andermans gezag. De boodschap kan een duidelijk politieke kleuring hebben gekregen, een bepaald commercieel belang moeten dienen, waardoor de waarheid geweld wordt aangedaan en ook nog aperte nonsens blijken te zijn - snake oil, zoals men dat noemt.

Voor een aantal zaken is het nog doenlijk, maar in een heleboel gevallen geldt dat de overwinnaar ook later de waarheid in pacht (b)lijkt te hebben. In zekere zin worden we door de waan van de dag dus ook nog eens flink gebrainwasht en ingehaald.

Het is ook moeilijk om lang aangenomen waarheden te veranderen, ook als later blijkt dat het niet klopt. Bijvoorbeeld Bonifatius bij Dokkum vermoord, is een historisch gegeven en nu blijkt later dat dit feit waarschijnlijker bij Diksmuide zou hebben plaatsgevonden. Dat gegeven in de geschiedenisboeken veranderen, doe je niet zomaar, daar hangen nog al heel wat reputaties met dure kroontjespennen aan vast. Eerst wijst men het af, dan twijfelt men en dan verandert men pas van mening, een heel proces moet worden doorlopen, maar zo gaat dat nu eenmaal steevast.

Code analyseren is dan vaak toch heel wat eenduidiger en bij zwak PHP zijn de gevolgen van de kwetsbaarheden wat gemakkelijker in te zien. Ook de wat langere aflooptijd dan verwacht bij een bepaald script is daarbij vaak een "kanarie in de kolenmijn" gebleken.

met vriendelijke groet,

luntrus
10-07-2020, 08:38 door Anoniem
Waarom zou je Meta, een nichtje van me, willen hacken?
10-07-2020, 09:32 door Anoniem
"What game theory teaches us about war" door Simon Sinek
https://www.youtube.com/watch?v=0bFs6ZiynSU
10-07-2020, 16:42 door Anoniem
Door Anoniem: "What game theory teaches us about war" door Simon Sinek
https://www.youtube.com/watch?v=0bFs6ZiynSU

"Do not mention the war"
10-07-2020, 18:27 door Anoniem
Van stress heb ik geen last dankzij de methode van Hof.

Leuk dat dit hier aangehaald wordt :)
11-07-2020, 00:35 door Anoniem
Blackhats die rondrennen in rondjes jodelend dat ze een "Wizard" zijn.

Wie de blackhats controleert, controleert de wereld.

Zelfs het Leger des Heils gaat eronder gebukt. Ik heb medelij met deze Alphabet assets die een eigen organisatiestructuur tegen zich hebben en het gaat er niet beter op worden. Maar om nou de CIA te helpen terwijl ze bij voorbaat al een zwakte hebben en gedreven worden door iets wat hen wil en gaat vernietigen? Lastig. Het is eigenlijk een intern probleem.

Nouja ik laat me niet kennen, u toch ook niet? Laat het maar knappen. Deze boot zinkt met iedereen erin zullen ze wel gedacht hebben toen ze de gemartelde metahackers hadden opgesloten.

Dacht je dat de zeecontainers gevonden in Brabant erg waren? Zelfs ondergrond lijkt het op een 5 sterren hotel. Zolang er maar genoeg Marsen in de minibar liggen.

Vrijbreken kunnen we ze ook niet want achter welke bedrijven gaan ze schuil? Die Blackhats houden het nog wel even vol en weten dat zij hier niet levend gaan uitkomen. Daarom gebeurt wat u nu op TV ziet en het feestje is pas net begonnen eigenlijk.
11-07-2020, 13:11 door Anoniem
Het is een plaag die gasten met hun wizard obsessie. Welke subgenre of cult valt dit onder binnen de Hackerscene?

Ken je Jasper?

http://nerf-this.com/comics/2010-12-28-Im-a-wizard.jpg
11-07-2020, 20:51 door Anoniem
Door Anoniem: http://phrack.org/issues/53/14.html

Meta-hackers are sophisticated hackers who monitor other hackers without being noticed, and then exploit the vulnerabilities identified by these hackers they are monitoring. A sophisticate meta-hacker effectively uses other hackers as tools to attack networks. "Meta-hackers are one of the most sinister things I have run into," Hood said. "They scare the hell out of me."

Wie zei dit ook alweer: " De duivel is geen Stijl. Ontwaak kleine hekker, ontwaak. "
12-07-2020, 00:43 door Anoniem
@ anoniem van 20:51 gisteren,

Wordt hier geduid op een hacker-collectief wellicht Dat is ook een vorm van meta-hacking.
Verklaar u nader. Wij zijn een en al oor.

Maar er zijn er ook ontzaglijk veel zaken op Interwebz, die eigenlijk letterlijk vragen om gehackt te worden.
Ik zal het niet doen, want het brengt slechts ellende en blijft verboden zonder schriftelijke en uitdrukkelijke toestemming van de website-eigenaar om maar iets in die richting te onderzoeken.

Maar aan de andere kant doet men zelfs geen poging de infrastructuur maar iets veiliger te maken.

Neem de site van een integriteitssoftware bedrijf met verouderde Word Press CMS en plug-ins, verkeerde niet uitgezette default settings en een site waar men 590 verbeteringstips op los kan laten. Hoe is het in vredesnaam mogelijk, dat een beveiligingsbedrijf met zo'n slecht onderhouden website op internet op de proppen kan komen of de lui aan wie het uitgeleend was dit te verzorgen?
Dus de "dumbed-down" vragen er wel om. Dan is meta-hacking voor dit soort website-"professionals" wel een beetje te veel eer.

En het wordt nog steeds erger in mijn beleving met 14 jaar 3rd party cold recon website beveiliginsanalyse achter de kiezen. of hoe je dat noemen wil. Man, man, man. Fijne week gewenst overigens.

luntrus
12-07-2020, 14:58 door Anoniem
Wat een wazige thread is dit. Ik begrijp er niks van. Haha

De shit die op sec.nl voorbij komt de afgelopen jaren. Ik vraag me soms af of men met het verstand op Mars zit ofzo...

Hheett lliijjkkt wweell ooff iikk iinn eenn ppaarraalleellee ssaammeenllevviinngg bbeenn wwaakkerrggeewwoorrddeenn. Soort David Deathstar. Planeet van haat.

Beetje zoals in het Oosten van het land...

Het is 1 voor 12
O nee het is 3 voor 3

Uhoh. En dit noemt zich hackers? Bang voor een Blackhat met een fopneus...
12-07-2020, 15:02 door Anoniem
Wat gek dat niemand zich durft uit te spreken over wat er ècht aan de hand is... ja die hordes professionele acteurs om de waarheid meteen te begraven zijn bekend.. of denkt u dat u de enige bent?

In dat geval kan ik u zeggen dat uit Bigdata onderzoek blijkt dat het aantal Verraders heul groot is.

Dit hadden ze in 1940 nooit kunnen dromen.
12-07-2020, 23:06 door Anoniem
@ anoniem van 15:02

Wat je hier nu vermeldt, is opnieuw door niemand in deze draad aangekaart. Het is het bewijs dat de mens in het gemeen niets leert van de geschiedenis om zich heen, dus ook niet uit de periode '40-45 en ook niet uit de periode 1917-1989 en dus ook niet uit de herhaling van zetten met een "speed-start" met de kennelijke psy-op rond de COVID-19 Corona plandemie dit jaar.

Niemand durft de status-quo, die overheid en grootcommercie in stand willen houden, te benoemen, waaraan iedere wereldburger zich dient te conformeren, anders wordt ie bij het begin of nog voor zijn loopbaan al onder het gras gemaaid en komt nooit meer aan de bak. Je zult moeten collaboreren anders kom je in de dead-weight groep of ben je al reeds afgeserveerd.

Dan is er nog de info-manipulatie en info-mystificatie, noem het maar zo, en de geweldige schade door cognitieve dissociatie. Dit geldt maar een bepaalde groep, want er is ook een groep voor wie het besprokene niet leeft en zeker nooit zal gaan leven.

Een trommel krijgt nl. nooit het gevoelige geluid van de viool. En er zijn veel meer trommels op de wereld dan violen. Het IQ van 60 haalt nooit dat van 100 in. Daarom heeft men volop ingezet op dom maken en dom houden en mengculturen zonder kraak en smaak. De mastergroep zal toch de grote massa eenvoudig moeten kunnen "managen" als pharao's over het Nubische en Egyptische volk en dan zitten "slimmerikjes" soms in de weg.

Men is opnieuw gestart met het experiment dat in 1928 is begonnen. Zoek de overeenkomsten en de verschillen.
De vraag kan dus zijn: hoe heeft een kleine groep de gehele globale wereldbevolking weten te "hacken" en houdt hen "gegijzeld. Daarover mag het kennelijk niet gaan, onze discussie. Dat is nu met recht een taboe onderwerp. De duvel staat namelijk altijd klaar om anderen te laten geloven dat ie niet bestaat.

Jodocus Oyevaer
14-07-2020, 21:52 door Anoniem
Door Anoniem: @ anoniem van 15:02

Wat je hier nu vermeldt, is opnieuw door niemand in deze draad aangekaart. Het is het bewijs dat de mens in het gemeen niets leert van de geschiedenis om zich heen, dus ook niet uit de periode '40-45 en ook niet uit de periode 1917-1989 en dus ook niet uit de herhaling van zetten met een "speed-start" met de kennelijke psy-op rond de COVID-19 Corona plandemie dit jaar.

Niemand durft de status-quo, die overheid en grootcommercie in stand willen houden, te benoemen, waaraan iedere wereldburger zich dient te conformeren, anders wordt ie bij het begin of nog voor zijn loopbaan al onder het gras gemaaid en komt nooit meer aan de bak. Je zult moeten collaboreren anders kom je in de dead-weight groep of ben je al reeds afgeserveerd.

Dan is er nog de info-manipulatie en info-mystificatie, noem het maar zo, en de geweldige schade door cognitieve dissociatie. Dit geldt maar een bepaalde groep, want er is ook een groep voor wie het besprokene niet leeft en zeker nooit zal gaan leven.

Een trommel krijgt nl. nooit het gevoelige geluid van de viool. En er zijn veel meer trommels op de wereld dan violen. Het IQ van 60 haalt nooit dat van 100 in. Daarom heeft men volop ingezet op dom maken en dom houden en mengculturen zonder kraak en smaak. De mastergroep zal toch de grote massa eenvoudig moeten kunnen "managen" als pharao's over het Nubische en Egyptische volk en dan zitten "slimmerikjes" soms in de weg.

Men is opnieuw gestart met het experiment dat in 1928 is begonnen. Zoek de overeenkomsten en de verschillen.
De vraag kan dus zijn: hoe heeft een kleine groep de gehele globale wereldbevolking weten te "hacken" en houdt hen "gegijzeld. Daarover mag het kennelijk niet gaan, onze discussie. Dat is nu met recht een taboe onderwerp. De duvel staat namelijk altijd klaar om anderen te laten geloven dat ie niet bestaat.

Jodocus Oyevaer

Beste JO

De mens leert niets van de geschiedenis omdat er gemiddeld 3 generaties overheen gaan. Degenen die zich de oorlog herinneren zijn over een paar jaar toch echt allemaal dood. En de kinderen van nu, die vinden het misschien wel spannend allemaal, er gebeurt eindelijk eens wat in hun saaie leventje!

3 generaties. Ongeveer 70-90 jaar is ook de termijn van elke grote Economische crisis en oorlog (op eigen bodem wel te verstaan). En de laatste oorlog was hoe lang geleden?

Iemand zei dat ik moet investeren in Bitcoin. Nou ja ik ben zo arm als Job dus ik kan geen coins (en welke precies?) kopen als het roer straks omgaat, je weet wel wat ik bedoel. Ik zou best wel willen profiteren van zo'n turnaround voor het eerst in mijn leven. Maar als dat niet kan dan hou maar helemaal op. Ik denk dat die crypto wel eens explosief kan stijgen.

...

Het "omscholen" van kinderen met een hoog IQ die goed presteren volgens de CITO toets gebeurt al in het voortgezet onderwijs en in universiteit wordt het zelfstandig denkvermogen verder "universeel" gemaakt. Het gaat niet meer om bedenken maar om onthouden en vooral herhalen wat men je gezegd hebt.

Dat is natuurlijk anders in het perspectief van de controllers die een planeet met 7 miljard zielen moeten managen, waarvan 4 miljard in de tijdspanne van 1 mensenleven zijn bijgekomen. Kijk maar naar het plaatje en dan vooral tussen 1940 en nu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Projections_of_population_growth#/media/File:World_population_growth,_1700-2100,_2019_revision.png

Ik heb genoeg over andere beschavingen meekregen om te weten dat men in de oudheid en ook in andere culturen veel slimmer omgaat met die paar slimmerikken die jij beschrijft. Dat heeft te maken met menselijke waarden.
14-07-2020, 22:01 door Anoniem
Door Anoniem: @ anoniem van 15:02

De vraag kan dus zijn: hoe heeft een kleine groep de gehele globale wereldbevolking weten te "hacken" en houdt hen "gegijzeld. Daarover mag het kennelijk niet gaan, onze discussie. Dat is nu met recht een taboe onderwerp. De duvel staat namelijk altijd klaar om anderen te laten geloven dat ie niet bestaat.

De duvel die netwerkt zelf wel en heeft daar geen mensen voor nodig. Je mag er niks van zeggen want dan wordt je als "verward" neergezet en is de kans op een IT carriere verkeken.

Wat ook niet besproken mag worden is dat een deel van de psychotische mensen en schizofrenen helemaal geen mentale stoornis hebben.

Het is wachten tot tenminste 1 macht (aan wetenschappers en politiek) gaat toegeven.

Erkenning is de eerste stap en zolang dat uitblijft blijven wij ook hier lekker ontkennen en doen alsof er niks aan de hand is.
15-07-2020, 00:05 door Anoniem
@ anoniem van 22.01

Dan gaat het er dus in feite om "met welke intentie" je ergens in staat. En we zijn nu op een punt belandt waar je dus voorgeschreven krijgt, hoe je erin moet staan. Een Bl*ck list moet een deny list worden, (linux core gaat hier ook in mee) waarbij het gehele historische proces en de duiding soms wordt vergeten (een boek met als slecht bekendstaanden met een donkere kaft erom heette in de Middeleeuwen een bl*cklist).

Onze oorspronkelijke aardse bevolking was er een met beduidend meer melatonine. Waarom wordt er niet teruggegrepen op de grootsheid hiervan - de ware iconen als de historische Afrikaanse Koningin Eleni (nog steeds vereerd in Grieks Orthodoxe kringen), de grootheid van de Nubische farao's, het verhaal van Maat. De fierheid van dat verhaal wordt maar weinig gehoord. Dat moet deze mensen inspirereren en vervullen met trots.

Daar moeten en willen wij meer over horen. Het is het bewijs, dat zoiets als er nu aan de gang is, gestuurd word om eerder de samenleving te splitsen in elkaar bestrijdende kampen en om meer en meer verdeeldheid te zaaien in plaats van alles in het juiste historische licht te plaatsen en vooral in de juiste waarde te laten te laten zien en neer te zetten. Dat is de meta-hack op grote schaal, die op ons wordt uitgevoerd, met op de achtergrond de "hidden hand" van deze grote hacker.

Vertel het verhaal zo als het echt is en laten we daarna er vrede mee hebben. En als deze duvel de winnaar wordt, is het verder "the winner takes it all" en hebben we allemaal het nakijken voorlopig.

J.O.
15-07-2020, 22:59 door Anoniem
Door Anoniem: @ anoniem van 15:02

Men is opnieuw gestart met het experiment dat in 1928 is begonnen. Zoek de overeenkomsten en de verschillen.
De vraag kan dus zijn: hoe heeft een kleine groep de gehele globale wereldbevolking weten te "hacken" en houdt hen "gegijzeld. Daarover mag het kennelijk niet gaan, onze discussie. Dat is nu met recht een taboe onderwerp. De duvel staat namelijk altijd klaar om anderen te laten geloven dat ie niet bestaat.

Ik lees aandachtig mee.

Wie is die "kleine groep" die de wereld in zijn greep houdt en op welke manier doen zij dat?

En wie zijn volgens u de oppositie partijen?

Dank
16-07-2020, 11:00 door Anoniem
Ik hoop dat die buitenlandse staatshackers flink de aandacht naar zichzelf leggen.

Wie ze ook zijn.
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.