image

Nederland neemt deel aan grootschalige tests met Europese digitale identiteit

dinsdag 8 november 2022, 11:14 door Redactie, 32 reacties

Nederland neemt volgend jaar deel aan drie grootschalige tests met de Europese digitale identiteit. Dat blijkt uit de 'Werkagenda Waardengedreven Digitaliseren' van het kabinet. Burgerrechtenbeweging Vrijbit waarschuwde vorige maand nog voor de gevaren die een dergelijk ID met zich meebrengt.

Vorig jaar presenteerde de Europese Commissie plannen voor de invoering van een digitale identiteit waarmee burgers zich in de gehele Europese Unie kunnen identificeren. Vanuit een speciale wallet-app voor smartphones moeten burgers zich kunnen identificeren en elektronische documenten delen. Grote platformen zullen worden verplicht om de nieuwe Europese digitale identiteit te accepteren.

Volgend jaar wil het kabinet al een eerste versie van de wallet-app gereed hebben, hoewel een exact tijdsvenster nog niet bekend is. De wallet moet zaken gaan bevatten als diploma’s, rijbewijzen, ID's, Rijkspas, verklaring van erfrecht en zorggegevens beginnend met de Europese zorgverzekeringskaart, zo blijkt uit de Werkagenda. Om gegevens via de wallet-app te kunnen delen zal ook de benodigde wet- en regelgeving worden opgetuigd, alsmede andere basisvoorzieningen.

Verder zal Nederland in 2023 aan drie grootschalige pilots met de Europese digitale identiteit deelnemen, waarbij wordt gekeken naar het grensoverschrijdend zaken doen met een wallet-app. De pilots zouden tot en met 2025 lopen en moeten 'kansen en risico's' in kaart brengen. Vrijbit waarschuwde onlangs voor de gevolgen van een Europese digitale identiteit. "Het gevaar is levensgroot dat de persoonsgegevens die verzameld worden voor het verkrijgen van een ID gebruikt gaan worden, door overheden en private partijen, voor het koppelen aan andere data en gebruik voor andere doeleinden."

Eerder dit jaar uitte ook Jaap-Henk Hoepman, universitair hoofddocent privacy aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Rijksuniversiteit Groningen, zijn zorgen. "Een van mijn zorgen over het digitaal Europees identiteitsbewijs is dat als de infrastructuur er eenmaal is, we de wet- en regelgeving er speciaal voor aanpassen, want die kun je altijd veranderen. Daarnaast maak ik me er zorgen over dat het volstrekt niet gedefinieerd is hoe zo’n systeem er uit moet zien."

Reacties (32)
08-11-2022, 11:33 door Anoniem
Ik zie vergelijkenissen met de rakettesten van Noord Korea.
Potienteel enorme gevolgen, waar niemand op zit te wachten.
08-11-2022, 11:33 door Anoniem
Test of niet,er is allang besloten om het in te voeren en de gegevens te delen met Jan en alleman.
08-11-2022, 11:49 door Open source gebruiker
Knettergek, waarom zou je over straat moeten met je diploma 's, verklaring van erfrecht.
Rijbewijs en id lijkt mij voldoende, aan de hand van je bsn kan er na gegaan worden of je verzekerd bent bij een ongeval.
08-11-2022, 11:51 door Anoniem
Of je doet mee aan de gesprekken op https://edi.pleio.nl
08-11-2022, 11:58 door Anoniem
Door Open source gebruiker: Knettergek, waarom zou je over straat moeten met je diploma 's, verklaring van erfrecht.
Rijbewijs en id lijkt mij voldoende, aan de hand van je bsn kan er na gegaan worden of je verzekerd bent bij een ongeval.

Dat is natuurlijk een stuk lastiger als we allemaal over 5 jaar een VR bril op hebben om te vluchten van de realiteit en werken in een van de prachtige metaverses. /s
08-11-2022, 11:58 door Anoniem
Door Anoniem: Test of niet,er is allang besloten om het in te voeren en de gegevens te delen met Jan en alleman.
Exact, dit gaat er gewoon komen. Meestal sputtert er hier en daar nog wat ,dan pasen ze een paar details aan die er toch niet toe doen want 'we hebben geluisterd naar de bevolking'.
Nog even combineren met een digitale euro en we zijn helemaal 't bokje.
08-11-2022, 12:06 door Anoniem
De zaken die onder dit programma vallen zouden helemaal niet door een overheid moeten worden uitgevoerd. Het heeft te veel mogelijkehden voor uitbuiting. Waarom krijgen die complotdenkers zo vaak gelijk als het allemaal flauwekul is?
08-11-2022, 12:13 door Anoniem
Door Anoniem: De zaken die onder dit programma vallen zouden helemaal niet door een overheid moeten worden uitgevoerd. Het heeft te veel mogelijkehden voor uitbuiting. Waarom krijgen die complotdenkers zo vaak gelijk als het allemaal flauwekul is?
Omdat een deel van die complotdenkers het concept glijdende schaal wel begrijpen.
Overheid doet wat het doet namelijk uitdijen en meer macht naar zich toe trekken, ik zou zo geen enkel voorbeeld kunnen bedenken wanneer dat niet het geval is geweest.
08-11-2022, 13:09 door Anoniem
Braafste jongetje van de EU-klas.
08-11-2022, 13:19 door Anoniem
Grote platformen zullen worden verplicht om de nieuwe Europese digitale identiteit te accepteren.

"Worden verplicht te accepteren" zal snel geïnterpreteerd worden als: je hebt hem nodig anders kom je er niet in. Kijk maar naar de cookie-wetgeving en hoe daar mee omgegaan is.

Dan nog maar wat vaker een VPN, TOR, oid gebruiken om Europese regio-restricties (verplicht inloggen met eID) te omzeilen.
Je bent IT-nerd of je bent het niet. Er is altijd een weg omheen.

Blijft de rest van de arme schapen over.

De Europese burger is niet de klant, maar het product.
08-11-2022, 14:14 door Anoniem
Het europese digitale cloud internet
waar een digitaal europese identiteit voor nodig is
om te mogen internetten,zonder deze digitale europese identiteit
mag je niet het europese internet op,het www is geen vanzelfsprekendheid
meer,alles eerst via de grootste europese isp de europese cloud,
voorbij zal het zijn met alle kleinere isp die encryptie en pricacy aanbieden.

The Matrix
08-11-2022, 15:24 door Anoniem
Altijd die obsessie van smartphones, en die zijn gemiddeld zo lek als een mandje. Daarnaast zijn er ook mensen die oudere (duurzaamheid) telefoons hebben die de apps voor deze onzin en het OV, DigiD niet aan draaien of simpelweg geen geld hebben om een nieuw toestel te kopen. Of dit een budget, mid of high end is je bent makkelijk 200 en meer kwijt voor iets fatsoenlijks.
08-11-2022, 16:25 door Anoniem
Ik begrijp niet wat het probleem is met dit soort tests, als je niets te verbergen hebt waarom dan niet meedoen? Je staat met z'n allen voor iets en wij moeten als 1 Europa gewoon dit soort stappen maken zodat we samen nog sterker kunnen positioneren in de wereld.
08-11-2022, 16:36 door Anoniem
Welk probleem lost dit op?
Precies geen enkel. Dus waarschijnlijk een prestige project van iemand.
08-11-2022, 16:56 door Anoniem
Door Anoniem: Ik begrijp niet wat het probleem is met dit soort tests, als je niets te verbergen hebt waarom dan niet meedoen? Je staat met z'n allen voor iets en wij moeten als 1 Europa gewoon dit soort stappen maken zodat we samen nog sterker kunnen positioneren in de wereld.

Kijk naar Amerika. Geen ID nodig, veel cash, geen registratie. En toch een sterke positie in de wereld.
Jaja, er is ook veel niet goed.
08-11-2022, 17:06 door majortom
Door Anoniem: Ik begrijp niet wat het probleem is met dit soort tests, als je niets te verbergen hebt waarom dan niet meedoen? Je staat met z'n allen voor iets en wij moeten als 1 Europa gewoon dit soort stappen maken zodat we samen nog sterker kunnen positioneren in de wereld.
A weer iemand met de standaard dooddoener. U geeft niets om uw privacy begrijp ik? U vindt het niet erg dat al uw communicatie onder de tap komt te staan? Dat u eruit wordt gepikr als u intieme berichten stuurt naar uw partner? Dat u eruit wordt gepikt als u vakantiekiekje met daarin uw kind in zwembroek naar een familielid stuurt?

U vindt het niet erg dat al uw banktransacties worden gemonitord? Dat u eruit wordt gepikt als u een groot bedrag overmaakt? Dat u eruit wordt gepikt als u te vaak contant geld opneemt?

U vertrouwf erop dat de overheid zorgvuldig met uw data omgaat? Geen datalekken gezien via overheidsinstanties? U redt u er zelf uit wanneer u daardoor onverhoopt slachtoffer wordt van identiteitsfraude? Toeslagenaffaire alweer vergeten?

https://tpo.nl/column/ik-heb-niet-te-verbergen/
08-11-2022, 18:59 door Anoniem
Door Anoniem: Ik begrijp niet wat het probleem is met dit soort tests, als je niets te verbergen hebt waarom dan niet meedoen?

Waarom moet ik iets te verbergen hebben als ik niet mee wil doen? kan ik niet gewoon geen zin in deze poppenkast hebben? Wat is daar zo moeilijk aan te begrijpen.

Dit idee lijkt heel erg op de regio-restricties van DVDs.
Als je niet in de juiste regio woonde, kon je hem niet afspelen op je dvd speler. En hoe makkelijk was dat wel niet te omzeilen.

Waarom moet ik, als ik in de EU woon, mijzelf persé identificeren voordat in van bepaalde internetplatformen gebruik kan maken? En waarom hoef ik dat dan niet als ik buiten de EU zou wonen of een VPN of TOR zou gebruiken).
Waarom deze discriminatie van haar eigen burgers door de EC. Waarom vertrouwt de EU (specifiek de EC) haar eigen burgers niet.


Door Anoniem: Je staat met z'n allen voor iets en wij moeten als 1 Europa gewoon dit soort stappen maken zodat we samen nog sterker kunnen positioneren in de wereld.

Maar heeft iemand de moeite genomen om aan de bevolking van de EU zelfs maar te vragen (vb via een referendum of zoiets) dat zij dit ook echt willen, voordat je ze ermee opzadelt.
En die burgers van te voren uitgelegd wat de voor én de nadelen van zo'n systeem zijn.

Zijn de bedenkers van dit plan bereid zelf een jaartje of 2 zich aan dit odee te onderwerpen? Het "goede voorbeeld" te geven.


En een laatste vraag:
IMHO als burger zie ik de nut en noodzaak er namelijk niet van in.
Dus wie profiteert hier van? Wie wordt hier wel beter van?
08-11-2022, 19:05 door Anoniem
Tja burgers worden niet verplicht hier aan mee te doen,dat mogen burger zelf bepalen of ze deel willen nemen.
08-11-2022, 19:16 door Anoniem
Door Anoniem: Ik begrijp niet wat het probleem is met dit soort tests, als je niets te verbergen hebt waarom dan niet meedoen? Je staat met z'n allen voor iets en wij moeten als 1 Europa gewoon dit soort stappen maken zodat we samen nog sterker kunnen positioneren in de wereld.

"We" zijn alleen "1 Europa" als Europa een totalitaire staat is waarin individuen zijn uitgegomd. Ik hoor trouwens nooit iemand zeggen "We zijn 1 Nederland" want dan begrijpt iedereen dat dat onzin is. Er zijn bijvoorbeeld 17 partijen in het parlement. Maar ik begrijp het wel, voor de VVD is het hele parlement eigenlijk "1 VVD" en als je daar niet bij wilt of kunt horen dan is het je eigen schuld wat er daarna met je gebeurt. Zelfde geldt voor D66 etc. etc.

Eens met @Majortom vandaag om 17.06. Zogenaamd is het een test met EU-ID maar eigenlijk is het al beslist en is dit het eerste stuk van de invoering. Nu wordt gezegd ga maar rustig slapen niemand wordt verplicht EU-ID te gebruiken, maar straks wordt gezegd: Als u geen EU-ID kunt tonen moet u door tien nieuwe hoepels springen om iets simpels te krijgen - bijv. overnachten in een hotel of een hypotheek afsluiten. Want fraude, witwassen, corona, terrorisme, Oekraïne, klimaatverandering en alle andere excuzen waarmee ze nog zullen komen om ons allemaal in steeds kleinere hokjes op te sluiten.
08-11-2022, 19:22 door Anoniem
Door Anoniem: Ik begrijp niet wat het probleem is met dit soort tests, als je niets te verbergen hebt waarom dan niet meedoen? Je staat met z'n allen voor iets en wij moeten als 1 Europa gewoon dit soort stappen maken zodat we samen nog sterker kunnen positioneren in de wereld.
Eh... Is de schrijver toevallig deel van de EUSSR reclame machine?
Dit kan niet anders dan volkomen fout gaan. Dus zal het wel doorgedramd worden.
08-11-2022, 19:53 door Anoniem
Door majortom:
Door Anoniem: Ik begrijp niet wat het probleem is met dit soort tests, als je niets te verbergen hebt waarom dan niet meedoen? Je staat met z'n allen voor iets en wij moeten als 1 Europa gewoon dit soort stappen maken zodat we samen nog sterker kunnen positioneren in de wereld.
A weer iemand met de standaard dooddoener. U geeft niets om uw privacy begrijp ik? U vindt het niet erg dat al uw communicatie onder de tap komt te staan? Dat u eruit wordt gepikr als u intieme berichten stuurt naar uw partner? Dat u eruit wordt gepikt als u vakantiekiekje met daarin uw kind in zwembroek naar een familielid stuurt?

U vindt het niet erg dat al uw banktransacties worden gemonitord? Dat u eruit wordt gepikt als u een groot bedrag overmaakt? Dat u eruit wordt gepikt als u te vaak contant geld opneemt?

U vertrouwf erop dat de overheid zorgvuldig met uw data omgaat? Geen datalekken gezien via overheidsinstanties? U redt u er zelf uit wanneer u daardoor onverhoopt slachtoffer wordt van identiteitsfraude? Toeslagenaffaire alweer vergeten?

https://tpo.nl/column/ik-heb-niet-te-verbergen/
Datalekken zijn heel wat anders dan complottheorieën!
08-11-2022, 20:54 door Anoniem
Ik hoop dat ik dit nooit moet gaan gebruiken. Mijn identiteit mag NIET op een smartphone beheerd, gelezen of geverifiëerd kunnen worden. Waarom? Omdat ik zo'n zaken, net zoals mijn gezondheid en mijn bankzaken op geen onbetrouwbaar platform wil zien draaien. Dit blijft speelgoed!
08-11-2022, 23:58 door Anoniem
CBDC komt waarschijnlijk vanwege de noodzaak verder negatief te gaan en alles onder controle te hebben.

Net als van 1934 tot 1974 goud werd verboden in de USA, kan de lancering van de digitale munt een ban inhouden op de vlucht in bitcoin.

Mensen zullen eerst lekker gemaakt worden voor de digitale euro en daarna onder curatele worden gesteld door het nieuwe systeem.

#sockpuppet
09-11-2022, 08:22 door Anoniem
Door Anoniem: Ik hoop dat ik dit nooit moet gaan gebruiken. Mijn identiteit mag NIET op een smartphone beheerd, gelezen of geverifiëerd kunnen worden. Waarom? Omdat ik zo'n zaken, net zoals mijn gezondheid en mijn bankzaken op geen onbetrouwbaar platform wil zien draaien. Dit blijft speelgoed!

En het is zo'n lekkere kunstmatige stimulans van een klein deel van de economie. Elke twee jaar (verplicht) een duur product moeten aanschaffen, dat dan bijna meteen al geen updates meer krijgt, of zwaar achter loopt omdat de telco of fabrikant geen haast hebben de updates uit te rollen. Verder gedwongen je data delen met Amerikaanse tech bedrijven. (én gratis via achterdeurtjes met de veiligheidsdiensten van Europa, Amerika, en China)
Wat wil je nog meer.
Alleen de politiek heeft nog geheimen voor elkaar. De rest is een open boek.

Schaf je niet zo'n toestel aan, en kun je dus je digitale ID niet opslaan, dan zul je tzt niet meer mee mogen spelen van de EC.
Nee, niet deze groep. Die zouden dat nooit doen. Maar de volgende set commissarissen.Of die erna.
Geef ze wat tijd. Het wordt een verplichting.
Iets van een hellend vlak.

( Ervaringen met een onbetrouwbare overheid uit het verleden... )


Hopelijk zal het mijn tijd nog duren.
Maar ik heb nu al medelijden met de toekomstige generaties.
09-11-2022, 08:55 door majortom - Bijgewerkt: 09-11-2022, 08:57
Door Anoniem:
Door majortom:
Door Anoniem: Ik begrijp niet wat het probleem is met dit soort tests, als je niets te verbergen hebt waarom dan niet meedoen? Je staat met z'n allen voor iets en wij moeten als 1 Europa gewoon dit soort stappen maken zodat we samen nog sterker kunnen positioneren in de wereld.
A weer iemand met de standaard dooddoener. U geeft niets om uw privacy begrijp ik? U vindt het niet erg dat al uw communicatie onder de tap komt te staan? Dat u eruit wordt gepikr als u intieme berichten stuurt naar uw partner? Dat u eruit wordt gepikt als u vakantiekiekje met daarin uw kind in zwembroek naar een familielid stuurt?

U vindt het niet erg dat al uw banktransacties worden gemonitord? Dat u eruit wordt gepikt als u een groot bedrag overmaakt? Dat u eruit wordt gepikt als u te vaak contant geld opneemt?

U vertrouwf erop dat de overheid zorgvuldig met uw data omgaat? Geen datalekken gezien via overheidsinstanties? U redt u er zelf uit wanneer u daardoor onverhoopt slachtoffer wordt van identiteitsfraude? Toeslagenaffaire alweer vergeten?

https://tpo.nl/column/ik-heb-niet-te-verbergen/
Datalekken zijn heel wat anders dan complottheorieën!
Ah, de volgende dooddoener: wanneer iets me niet bevalt dan moet het wel een complottheorie zijn.

Feit 1: er is wetgeving in voorbereiding om alle communicatie (inclusief cloud storage) van alle EU burgers permanent onder de tap te zetten met als drogreden "kinderporno". https://www.security.nl/posting/747120/Organisaties+vrezen+massasurveillance+door+EU-voorstel+voor+aanpak+kindermisbruik

Feit 2: meer dan 85% van de op zoi'n manier "opgespoorde" kinderporno gerelateerde chats blijkt een false positive te zijn volgens de Zwitsere justitie, die dit blijkbaar al toepast. https://piratenpartij.nl/chatcontrole/.

Feit 3: Alle banktransacties in NL komen onder de tap. https://www.security.nl/posting/757415/Raad+van+State+adviseert+tegen+gezamenlijke+transactiemonitoring+banken. Zelfs de RvS is hiertegen, maar gaat gewoon doorgevoerd worden onder het mom van witwassen.

Feit 4: Men wil de digitale Euro invoeren onder het mom van financiele inclusiviteit van een ieder. https://www.security.nl/posting/770756/Privacytoezichthouders+waarschuwen+voor+volgen+van+transacties+bij+digitale+euro. Er wordt in de discussies openlijk gesproken over de mogelijkheid dit geld te programmeren voor gebruik voor specifieke doeleinden. Laat staan de monitoringmogelijkheden die het biedt voor het uitgavepatroon.

Feit 5: Invoering van een digitale EU identiteit, zoals beschreven in deze posting. Genoeg mogelijkheden om dit in te zetten voor allerhande doeleinden. Wordt nu nog niet openlijk gezegd, maar je kunt dit op je klompen aanvoelen dat onder het mom van terrorisme, kinderporno, witwassen het toch echt noodzakelijk is dat deze identiteit breed toegepast moet worden. Met de combinatie van Feit 1 (het onder de tap zetten van iedereen) geeft dit ongebreidelde mogelijkheden.

En ja, dat laatste is een vermoeden. Ik wil niet in een maatschappij leven waarin al je doen en laten onder een vergrootglas komt te liggen. Wat nu nog ok is is over een paar jaar niet meer ok (vanwege het woke gedrag van teveel mensen): het is niet ondenkbeeldig dat dan die oude informatie tegen je gebruikt gaat worden. Echter als je wilt wachten tot het een feit is dan ben je te laat en loop je letterlijk achter de feiten aan. Voorkomen is beter dan genezen.
09-11-2022, 12:22 door Anoniem
Door Open source gebruiker: Knettergek, waarom zou je over straat moeten met je diploma 's, verklaring van erfrecht.
Rijbewijs en id lijkt mij voldoende, aan de hand van je bsn kan er na gegaan worden of je verzekerd bent bij een ongeval.
Het is nooit goed. Als er een veilige wallet wordt voorgesteld met allerlei lokaal opgeslagen informatie dan is dat niet
goed en zegt men "je hoeft alleen je BSN te weten dan kan alles worden opgevraagd!". Stel je voor om iedereen alleen
een ID kaart met BSN te geven dan is het "maar dan staat al mijn informatie online dat wil ik niet, ik wil de informatie
zelf beheren en meenemen".
09-11-2022, 21:58 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Open source gebruiker: Knettergek, waarom zou je over straat moeten met je diploma 's, verklaring van erfrecht.
Rijbewijs en id lijkt mij voldoende, aan de hand van je bsn kan er na gegaan worden of je verzekerd bent bij een ongeval.
Het is nooit goed. Als er een veilige wallet wordt voorgesteld met allerlei lokaal opgeslagen informatie dan is dat niet
goed en zegt men "je hoeft alleen je BSN te weten dan kan alles worden opgevraagd!". Stel je voor om iedereen alleen
een ID kaart met BSN te geven dan is het "maar dan staat al mijn informatie online dat wil ik niet, ik wil de informatie
zelf beheren en meenemen".

Decentrale ("lokale") opslag ZONDER EU-wallet was goed en is goed.

Het gaat erom dat het niet nodig is, en wel schadelijk, om steeds meer controlemiddelen op te tuigen. Want ja, ZOWEL centrale opslag ALS een EU-wallet is een extra controle-middel.

Maar ja, probeer EU- en Nederlandse bureaucraten maar eens duidelijk maken dat het alternatief voor controle niet nog meer controle is, maar LOSLATEN en vrijheid laten. M.a.w. data-minimalisatie en correctie achteraf in plaats van bewaking en censuur vooraf. Ons bestuur en onze ambtenarij heeft al een "Chinese" mindset (met excuus aan vrijheidslievende Chinezen).
10-11-2022, 07:22 door Anoniem
Door Anoniem:
Door Open source gebruiker: Knettergek, waarom zou je over straat moeten met je diploma 's, verklaring van erfrecht.
Rijbewijs en id lijkt mij voldoende, aan de hand van je bsn kan er na gegaan worden of je verzekerd bent bij een ongeval.
Het is nooit goed. Als er een veilige wallet wordt voorgesteld met allerlei lokaal opgeslagen informatie dan is dat niet
goed en zegt men "je hoeft alleen je BSN te weten dan kan alles worden opgevraagd!". Stel je voor om iedereen alleen
een ID kaart met BSN te geven dan is het "maar dan staat al mijn informatie online dat wil ik niet, ik wil de informatie
zelf beheren en meenemen".

Een wallet op apparaten die voor een groot deel op verouderde versies van OS-en met ontbrekende updates gaan draaien.
OS-en en hardware waarvan je als gebruiker niet weet of diverse veiligheidsdiensten ondertussen al voor achterdeurtjes gezorgd hebben of daar alsnog gaan zorgen. Die apparaten worden een steeds grotere goudmijn aan informatie.

Vooral als je dan ook nog een grote groep ministers van Jusitie en Veiligheid binnen de EU hebt, die er alles aan doen om bestaande encryptie ook nog eens te verzwakken of van een gapende achterdeur te voorzien.
Een zelfde EU en Nederlandse ministerraad die ook via wetgeving vindt dat haar bevolking voor een over groot deel uit criminelen bestaat.

Dit alles geeft mijn zo'n heerlijk veilig gevoel van vertrouwen. maar niet echt.
Ze (de politici) maken het er ook zelf naar.

Ze zijn er om hun bevolking te dienen. maar dat vergeten ze nogal vaak.
11-11-2022, 14:41 door Anoniem
Door Anoniem: Ik begrijp niet wat het probleem is met dit soort tests, als je niets te verbergen hebt waarom dan niet meedoen?
Je reageert zelf anoniem, en je mag blij zij dat het nog kan.

Het zou wel 'handig' zijn wanneer er eindeloos veel gegevens van je beschikbaar zijn voor de overheid, dan kunnen ze je daarmee nog veel beter discrimineren. Denk aan een toeslagenschandaal van de Belastingdienst, maar dan op Europees niveau. Hoeveel mensen zouden er dan eerst slachtoffer worden, voordat de Europese overheid zou stoppen met een bepaalde discriminerende praktijk? En daarna wordt niemand echt geholpen, want de groep mensen is te groot en ineens te onoverzichtelijk...
11-11-2022, 20:43 door Anoniem
Bij een test specificeer je meestal vooraf de verwachting. Dan kijk je naar het resultaat van proefnemingen en kijk je of het aan de vooraf gestelde verwachtingen voldoet.
Wat zijn exacte de kwalitatieve en quantitatieve eisen van het systeem?
Inclusief voldoen aan eisen op gebied van privacy en veiligheid VAN DE BURGER.
14-11-2022, 18:32 door Anoniem
Door Anoniem: Test of niet,er is allang besloten om het in te voeren en de gegevens te delen met Jan en alleman.
klopt, Nederland heeft in mei met een krabbel haar soevereiniteit opgegeven, Burgers hebben geen enkel recht sinds hun geboorte. Met de bsn vertegenwoodig je een handelswaar waarmee de overheid jouw gegevens kan gebruiken buiten jou medeweten om
16-11-2022, 22:36 door Anoniem
Controle, Controle, Controle.....
Reageren

Deze posting is gelocked. Reageren is niet meer mogelijk.